evli misniz bilmiyorum ama yinede şunu söylemek istiyorum :) kayınvalideler öyle konu açmaz oğlullarına demez zaten maşallah dilleri yeter. çünkü kayınvalidelerdeki algı şu : benim oğlum ve gelen bize geldi artık bizim himayemizde lafımıda çekmem söylerim havasındalar. o yüzden bizde sırf saygısızlık olmasın eşim üzülmesin arkada kalmasın die kayınvalideye laf söylemiyoruz ya eşimize dioruz yada gelip buraya rahatlamaya çalışıyoruz napalım canım.
son olarakta böyle laf vurmalar söylenmeler olduğunda bi anda patlıyosunuz gidiosunuz kayınvalideye yanlışlarını anlatıyosunuz. sana söylediği tek kelimede şu oluyor : ben sana olan samimiyetimden öyle davrandım yanlış anlamazsın die düşündüm kızım gibi gördm ben böyleyim ama mesafeli olalım dersende sen bilirsin diyorlar :) güler msn ağlar mısın. yani samimiyete dayanarak laf vurmak kızmak konuşmak falan buna dayanıyormuşş

benm bildiğim insan samimiyete dayanarak susar bazı şeylerde ama yok canım neredee :)
güya kendisi yaşadığını bana yaşatmıyormuşş :) daha beteri yani.. benimde oğlum olcak Allah hayırlısını versin herşeyinn. anneme gitmeme surat asan bi kv dem var ve yakınımdada oturmadığı halde böyle siz düşünün gerisini daha anlatacağım çokta 1.5 senede roman olur ..
bunları bizzat yaşadımda yaşıyorumda o yüzden yani kaynanalar gelipte yazmaz buraya onlar zaten yapacaklarını diceklerini diyip rahatlıyor olan geline oluyor :)