Canım kayınvalidenle bir sorunun yok sanırım boşuna kıskançlık yapıyorsun sevecek tabiki benim erkek arkadaşım annesinin kucağına yatar hatta bazen konuşurken annesini veriyor telefona konuşuyorum tekrar telefonu geri verdiğin de bana aşkımı veriyorum aşkımı diyor..
Valla sevmesi ilgi göstermesi benim daha çok hoşuma gidiyor bir insan ailesi sevgisini her yaşta tatmalı bence.. Annesi de bana karşı çok iyi tatlı dilli biri.İnsanların amacını bildikten sonra herşey boş bence..
Bir arkadaş eşinin annesine sultanım dediğinden bahsetmiş olabilir yanii sonuçta biri annesine anne der ama eşine karım,aşkım hayatım vs. der..Anne ne diyecek ona diyosun bana da diyeceksin mi?
Bu arada bende anneme şükü sultan derim çoğu zamanopuyorumnanaktan
benmi fesadım yoksa banamı öle geliyor?? kendimi anlamıyorum arkadaşlar..eşim ailesine çok düşkün ve bu durum beni deli ediyor annem aşağı annem yukarı başka bişi bildiği yok.ben hiçmi bağlayamadım eşimi kendime ne bu anne düşkünlüğü çözemedim sonuçta benimde annem var ve evin tek çocuğuyum ben neden bu kadar bağlı değilim sorun bendemi yoksa eşimdemi çözebilmiş değilim..
annesi ne söylerse doğru biz yanlış.. ben bişey sölerim bana kızar annesi aynı şeyi söyler tık demez.deli oluyorum artık..uzaklaşmak istiyorum buradan.....çekip gitmek istiyorum...
annem ve babam psikolojik rahatsızlık geçirdi eşim bunu biliyor ve sanki ailemin bu yönü yüzünden eşim beni eziyor gibi hissediyorum ve bu his gittikçe güçleniyor deliricem lütfen akıl verin... bu adam ne zaman annesini hesaba katmadan direk bana sarılacak ne zaman bağlanacak .....
1sene önceki konu canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?