- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi HaziiranGecesii
-
şurada yazan 100 kadından "kocan tabi öpersin" diyen 97 kadına soruyorum ateşli aynen anlatıldığı şekilde eltinizi,görümcenizi koridorda görseniz ne yaparsınız? bu 97 kadından yarısı buraya konu açıp da "terbiyesize bak evi yok mu? " diyeceğini düşünüyorum. kalan yarısı da destekler.
Sevişmek, öpüşmek öcü değil, ben desteklemiyorsam beyimi ömrümcek ağı kaplamış değil. destekleyenlerin bir kısmını samimi bulmadığım aşikar.
Ben de eltimi, görümcemi, kardeşimi, gelinimizi düşünemiyorum bile o şekilde gördüğümü.Filmlerde bile şakır şukur seslerden midem bulanıyor benim. Hiç bir yakınımı da o şekilde görmek istemem. Hatta kadınların cinsel hayatlarını günlerde falan anlatması da oldukça mantıksız gelir bana. Bazı şeyler gizli-saklı olmalı.
Bence kayinvaliden pek rahatsız olmamis dalgaya vurmus.ondan sıkıntı yok.ama bencede eslerin ozeli olmali.sokakta falanda opusen ciftler var ilginc geliyor bana .
Kadin takti bana.bu konuyida sebote etme yaa.Caddeden yaziyorsun herhalde
Kızlar,
Bu aksam kayınvalide de misafirdik.
Koridor da kimse yokken eşimi öpeyim dedim
Annesi bi geldi..
Ama biz baya opusuyorduk..
Gitti sonra hemen
Bizde içeri masaya gittik
Tabi eşimin yanında bile oturmadım
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Az önce pek bi yakındiniz dedi..
Kahkaha atıyor bir de... Ayyy
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde
şurada yazan 100 kadından "kocan tabi öpersin" diyen 97 kadına soruyorum ateşli aynen anlatıldığı şekilde eltinizi,görümcenizi koridorda görseniz ne yaparsınız? bu 97 kadından yarısı buraya konu açıp da "terbiyesize bak evi yok mu? " diyeceğini düşünüyorum. kalan yarısı da destekler.
Sevişmek, öpüşmek öcü değil, ben desteklemiyorsam beyimi ömrümcek ağı kaplamış değil. destekleyenlerin bir kısmını samimi bulmadığım aşikar.
Nasıl kudurmuşlar ki? Yani insanın psikolojisi öyle bir şey ki oruç olunca yemek yiyemeyeceğini nasıl bilirsin de beyin kendini etkiler, aynen bu da takside sevişemeyeceğine göre nasıl kudurmaya programlıyor insanlar kendini bu da benim hayret ettiğim bir şey. Hani kendine renk katarsın da bir tatilde böyle ufak tefek dokunuşların olur ama bu bile gereksiz geliyor bana. Görümcen de sevişseymiş madem o noktaya geldikten sonra neden durmuş ki?Bende desteklemiştim ama hiç bu açıdan düşünmemiştim...
böyle bişey benm başıma gelmişti...
benm görmcemle eşi çok fena kudurmuşlardı öpüştüler dokundular nerdeyse daha ileri gidebilecek durumdalardı..
3 ümüz arabadaydık eşim arkamızdan geliyordu başka arabayla bende görmcemlerin arabasına bnmiştim...
arkada ben önde de onlar kendimi öle kötü hissettimki ewe döndüğümüzde ağlamıştım eşime de anlatmıştm ablanlar böle böle yaptılar ben sizin gelininizim ewinde yapsınlar bnm yanmda nie kuduruolar demiştim...
bizim cnsel anlamda problemimiz olduğu için ister istemez çok alınmıştm ve üzülmştüm....
yine de gerçekten ewinde yapmak lazım insnların özel hayatı 4 duvar arasında kalır milletn gözü önnde yapılmaz..
konu sahibi yakalnmş ama ben direkt gördm yani karşmda yaptkları için....
Çok komik bir de başka biriyle yakalansaydı bari.çokta takma bu işi kafana kocan değil mi senin sanki başka biriyle yakalandın
oohh helali hoş olsun
Nasıl kudurmuşlar ki? Yani insanın psikolojisi öyle bir şey ki oruç olunca yemek yiyemeyeceğini nasıl bilirsin de beyin kendini etkiler, aynen bu da takside sevişemeyeceğine göre nasıl kudurmaya programlıyor insanlar kendini bu da benim hayret ettiğim bir şey. Hani kendine renk katarsın da bir tatilde böyle ufak tefek dokunuşların olur ama bu bile gereksiz geliyor bana. Görümcen de sevişseymiş madem o noktaya geldikten sonra neden durmuş ki?
Her ortamda kudurmaya meyilli insanların eşleri yanlarında olmayınca demek ki milletin karısına kızına bakıyor. Demek ki göz tacizi yapanlar bunlar.
Bir yerlere çekmişsin sonuçta, belki niyetleri sadece kudurmuş olmanın verdiği şuradaki pek çok insana göre “kocası bu istediği yerde kudurabilir” kavramından kaynaklıdır. Hem koridorda yakalanmayı normal karşılayıp hem de bu olayı yadırgamış olman senin çelişkini gösteriyor. O an içinden demedin mi “ eviniz yok mu be şimdi sırası mı?” diye.yaniii şöyle söleyim benm eşimle aramızda cinsel problemelr war dolayısyla artık o sırada bak siz yapamıyorsunuz biz yapıyoruz mu demek istedi onu anlayamadım ama çok kötü hissetmiştim kendimi...
insan da ister istemez bozuluyor biz mi yeni ewliyiz onlar mı die geçiriyorum içimden...
Bir yerlere çekmişsin sonuçta, belki niyetleri sadece kudurmuş olmanın verdiği şuradaki pek çok insana göre “kocası bu istediği yerde kudurabilir” kavramından kaynaklıdır. Hem koridorda yakalanmayı normal karşılayıp hem de bu olayı yadırgamış olman senin çelişkini gösteriyor. O an içinden demedin mi “ eviniz yok mu be şimdi sırası mı?” diye.
Bende desteklemiştim ama hiç bu açıdan düşünmemiştim...
böyle bişey benm başıma gelmişti...
benm görmcemle eşi çok fena kudurmuşlardı öpüştüler dokundular nerdeyse daha ileri gidebilecek durumdalardı..
3 ümüz arabadaydık eşim arkamızdan geliyordu başka arabayla bende görmcemlerin arabasına bnmiştim...
arkada ben önde de onlar kendimi öle kötü hissettimki ewe döndüğümüzde ağlamıştım eşime de anlatmıştm ablanlar böle böle yaptılar ben sizin gelininizim ewinde yapsınlar bnm yanmda nie kuduruolar demiştim...
bizim cnsel anlamda problemimiz olduğu için ister istemez çok alınmıştm ve üzülmştüm....
yine de gerçekten ewinde yapmak lazım insnların özel hayatı 4 duvar arasında kalır milletn gözü önnde yapılmaz..
konu sahibi yakalnmş ama ben direkt gördm yani karşmda yaptkları için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?