• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin annesine yakalandik

Olur böyle vakalar, benimde dün akşam markette başıma fena bir şey geldi sitenin marketine girdik eşim ile iş çıkışı bir şey arıyoruz bir reyona girdim eğildiğimde baktım fermuarım açılmış yine kimse yok sandım fermuarımı çekeyim dedim anam kafamı döndüm ne görsem beğenirsiniz kasap reyonundaki adam bana bakıyor nasıl utandım nasıl her akşam iş çıkışı markete uğradığımız için hemen hemen her gün de adamı görürüm :mad::rolleyes:

Kızlar,
Bu aksam kayınvalide de misafirdik.
Koridor da kimse yokken eşimi öpeyim dedim :KK43:
Annesi bi geldi..
Ama biz baya opusuyorduk..
Gitti sonra hemen
Bizde içeri masaya gittik
Tabi eşimin yanında bile oturmadım:D
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Az önce pek bi yakındiniz dedi..
Kahkaha atıyor bir de... Ayyy
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde :KK43::KK43:
ben de liseli kayınıma ve ev arkadaşıma yakalanmıştım :)

Ben de kp ye yakalandım.. Biz orda olduğunu bilmiorduk, yani öyle öp çekil olmadı.. Sonra arkamı bir döndüm kp kenara çekilmiş bitmesini beklio.. Nefesim kesildi :KK43: kızım tavuk kaynat suyunada pilav yap dedi.. Anlayamadım ne dediğini ateş bastı.. Sonra yandan yandan güldü :) :)

Benim kp görecek var ya ne edepsizliğimizi bırakır ne imansızlığımızı:KK14:
Arkamızdan tabi.. Öyle köşede izleyeceğini hiç aklım almıyor:KK45:
Amca iyiymiş. :)

Kızlar,
Annesi bi geldi..
Gitti sonra hemen
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde :KK43::KK43:

:KK45: olsun yaa bende yakalandık derken daha başka bi vaziyette yakalandınız sandım :KK14:
bizde öyle yakalanmıştık bi defa. kaynanamın kapısında zile basmadan ous öptü beni meğersem annesi balkondan görmüş bizi kapıya gitmiş açmak için ve dürbünden bakmış
olsun olsun olur öyle şeyler bişi olmaz :KK14:

Olur böyle vakalar, benimde dün akşam markette başıma fena bir şey geldi sitenin marketine girdik eşim ile iş çıkışı bir şey arıyoruz bir reyona girdim eğildiğimde baktım fermuarım açılmış yine kimse yok sandım fermuarımı çekeyim dedim anam kafamı döndüm ne görsem beğenirsiniz kasap reyonundaki adam bana bakıyor nasıl utandım nasıl her akşam iş çıkışı markete uğradığımız için hemen hemen her gün de adamı görürüm :mad::rolleyes:

Ayy bu çok iyiymişş, oluyo böyle şeylerr:))

Bende meraktan ugrasa ugrasa esimin boynunu kizartmistim yaz gunu. Ertesi sabah babasigille gorusmustuk kayinpeder farketmis dikkatli dikkatli bakmisti boynundaki kucuk kizarikliga yuh demistir

Kızlar,
Annesi bi geldi..
Gitti sonra hemen
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
KOCAN DEĞİL Mİ CANIM ÖPERSİNDE KUCAĞINDADA OTURURSUN KİME NE MUTLU OLSUN İŞTE GELİNİ OĞLUNA AŞIK:KK71:

Kızlar,
Annesi bi geldi..
Gitti sonra hemen
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Hani bir öpücük kondursa anlarım da,kayınvalidenin evinde,hem de herkesin geçeceği yer olan,yakalanma olasılığınız %100 olan koridorda baya öpüştüğünüze göre,yakalanmayı da dert etme bence.

tabi "o senin kocan ister öpersin, ister üstüne oturursun" bana aynen erkek doğurup da bir tarafını çekiştiren bir tip gibi geldi bu benzetme.
kimse kimsenin kocasını elinden almıyor.
Kocası diye yer/mekan/zaman sınırı tanımamak mı normal mi?
Yani ne bileyim küçük öpücük falan olur da az sonra yatağa girecek gibi de olması herkese normal gelmiş olması bana çok anormal geliyor.

benim sağda solda kıyıda köşede öpüşen çiftler çok hoşuma gidiyor, salla gitsin hiç de utanılıcak bişey değil:KK51:

Back
X