ben hamileyken 5.ayima kadar kayinpederime bakmistim kanser hastasiydi.lafini etmiyorum kayinpederimden yana.keske yasasaydi.ama hickimse de bu kiz hamile bakabilir mi acaba demedi.etraftan millet onlara soylerdi hamile kiza mi baktiriyorsunuz diye.
kayinvalide icin bisey diyemem bakmasi konusunda kayinpederle ayriydilar cunku.
ama kizina da bisey demedi azcik da sen bak diye.kizindan da bir girisim gelmedi.
kayinvalidenin gozunun onunde herkes bu kiz hamile carsiya pazara gidiyo hergun verandada temizlik camasir.nasil yaptiriyosunuz dedikleri zaman.iyi o bi sorunu yok diyodu.
yahu hamileyim yemek bile yapamazken agzima bez baglayip oyle yapmaya calisiyodum.
yapmak zorundaydim cunku kimsem yoktu.esimle kizinin yaninda da duygu somurusu yapiyodu bana bakamam ben derken cocuklarinin yaninda agliyodu herkes bana laf ediyodur diye.esime de bisey diyemem kimse bakmak istemezse sokagami aticakti babasini.
birgun gorumcem ben ve kayinvalide birlikte oturuyoruz.yeni evimize tasinicaz kayinvalide ust kata gecme hayalleriyle yaniyo kayinpederi yine benimle yasiycakmis o ust katta oturup yemek yapicakmis.sorun yemek yapma meslesi degildi.kimse anlamadi.kanser hastasi adam surekli ilgilenmek istiyor.sadece yemek degildi is.geceleri surekli oksurmekten uyumuyodu.inliyodu resmen adamcagiz. bana hic sormadilar bile bakabiliyo musun?diye.bi problemin mi var dedi kayinvalide ufff kiricam simdi klavyeyi :84: anlatmiyayim daha fazla!
kayinpederine bakmakla cok büyük sevap islemissin.benm kayinvalidemle kayin peder ayri beni de böyle bir gelecek bekliyo.mecbur bakacaz.ama kayinpederimi cok severim.seve seve de bakarim bunca zaman bana tek bir lafi sözü olmadi.bu hamilelikte iki can tasiyosun.ben iki hamileligim dede ev tasidim .ilkinde artik evimin esyasini mutfagini yerlestirdim.öyle gittim doguma.bir hafta kaynanam da kaldim evinde .koltuk tepesinde yatirdi. ne sagima dönebiliyom ne soluma sabaha kadar belim agrir. kendi kocaman yataginda gelir iyi uyayabildinizmi rahat ettinizmi daracik ama ..hiiiii .ay sen ol da sinir olma .son gün hele kahvaltilari hazirladim eve gidicez yerlestiriyoz .boya badana kokusundan rahatsiz oldugum icin kaynanada yatiyom.yine eve gidicem yerlestirecem.bi yardim ettigi yokk.kendi evinde mutfak islerinide bana yikti. o halimle onun evinin isini de yapmaya calisiyom.toparliyom hep. saat dokuz suyum gelmis doguracamm. haberim yok.esimle gittik ev yerlestirmeye.mutfak yerlestiriyom. akrabasi adam diyo oglum annen falan napiyo geline yardim etsin .yazik günahtirrr. millet bile ayipladi. artik cok kötü oldum.esime iyi bir bagirdim hasteneye gidicem . yetistik hasteneye .yoksa mutfakta doguracam.gülermisin .aglarmisin ya simdi bu yazdiklarima bakiyom da kendisinden daha cok nefret ediyomm.daha neler yaziya dökemediklerim cok seyler.allahindan bulsun. bir de hastaneden ciktim.gelin evimede bir kasik yemek yapin .nolcak demi.konu komsu bile yapip getiriyo .bebgin yatagini düzeltin.bir seyler yapin.ilk torunun hicmi özentisi yoktu bu kadinin ya rabbim .ben duramam.kendisi benden de genc dinc kadin .hicmi kendi kendine utanmadin.bu kadinin kimse si yok burda ..allaha havele ediyom