- 2 Temmuz 2023
- 12.033
- 36.018
- 528
- Konu Sahibi gunesligunlergorecegiz
Konuyu açan kişi, eşiyle bu konuyu hiç konuşmamış. çevresindeki kişiler ona arabayı almaları gerektiğini söylemiş. Kendi fikri değil zaten.
Bunun sevgililiği var, sözü var, eşya taşıması var, bir senelik eblilikte market alışverişi var, bunca zaman araba konusu açılmamış. Şimdi açılmış. Ee, birde kaynındeprem bölgesindeymiş, çocukları varmış, bence öyle hemen vermezler ama ufak ufakk tasidine destek çıkar kaynı konu kapanır
Bana yazdigi yorumda "esim sen nasil istiyorsan oyle olsun" seklinde konustuklarini soyledi bilemiyorum.
Evlilikten once fikir beyan etmemesini anlayabiliyorum, ben de esimin oldugunu bildigim bir mal ile ilgili henuz 5 kurus katkim ya da yaşadığım zarar yoksa yorum yapmazdim.
Ama evlilikten sonra ne konusuldu, edildi bilemiyorum tabi.
Bana yaptığı yorumdan uyeyi cok haksiz bulamadim sadece. Aracin maddi yuku uyenin sirtina da bindiyse araba uyeye verilmeli, yok maddi yuku uyeye hic yuklenmediyse aile isini gormeye devam edebilmeli.
Hos aile deprem bolgesinde oldugu icin aracin masraflarini karsilayacak kazanclari da olmayabilir.
Uye esiyle guzelce konusup durumu netlestirse iyi olur... maddi konularda erkekler cok laf degistirebiliyor malum. Belki araba KB'nin bile olabilir, bilemeyiz...
Adamlar deprem bolgesindeymis biraz daha bekleyebilir koni sahıbi bence .yakınlarını kaybetmişler
Evet deprem bolgesindelermis, bu durumu gec farkettim ben. Ihtiyaclari yok keyfi onlarda kalmis gibi yorumladim bu durumu gorene dek