Bir nevi arz talep doğrudur .
Zaten erkeklerin genelinde o tarz kadınlara hayranlık var ne yazık ki. Şimdi o kadına da pislik demek yakışmaz bize. Zorla mı beraber oluyorlar? Hiç sanmıyorum.
Dediğime üzüldüm cidden ya . Hani hiç kimse böyle bir yolu bile isteye seçmez ki . Allah kurtarsın onları öyle pislik erkeklerin elinden
Ya gerçekten aklım almıyor bazen . Bir insan cinsi nasıl hep seks seks seks diye dolanabiliyor ki ?
Bilemiyorum ya bu kadarı doğal mı
Beyinleri ona çalışıyor demek ki. Eşim beni aldatmıştı hemde bir eskortla. Kadını internetten araştırdım buldum sürekli fotoğraflarına baktım aptal gibi. Kadına öfkelendim kendimce sonra düşündüm bu benim kocamın acizliğiydi. O kadın parasını aldı gitti herhangi bir duygusal bağ yok. Sadece para icin yaptığı şey. Ben sevmesem dahi saygı duyuyorum o kadınlara. Böyle karaktersiz aşağılık erkek milleti olmasa bu kadınlar bu işleri yapmaz herhalde.
Sizde mi aldatıldınız . Hayır yani midesi nasıl kaldırıyor ki bunların düşünsenize ya bu kadınla birlikte olan erkek sayısı bilmem kaç afedersiniz ama pis yani maddeten pis .
Kaç erkeğin temasına uğradı hem de en bakterili mikroplu organı olan penisle.
Mideleri kaldıra kaldıra , sadece kendilerine ait olan eşlerini brakıp bunlara gidiyorlar . Şaka gibi .
İşte pis midesiz erkek ben bekliyorsunuz ki. Evet benim de kocam bu durumu yaşattı sağolsun hayatımda bir de bu konuda tecrübe edindim
Sizin durum konu sahibininkinden daha vahimArkadasim. Bende ayni durumdan mizdaripim su anda. Ne tesadufki bende bi kac hafta once tuhaf bi ruyayla uyandim. Esim beni aldtiyordu. Hemde kucaginda oglum var. bole baya baya kadina asiliyor. Kadinda biliyor esimin evli oldugunu. Icimde o aciylanuyandim. Anlatamam sana. Ben hayatimda bu kaar net bi ruya gormedim. Kadinin yuzu saclari sanki karsimdaymis gibi aklimda. 10 yillik evliyim. Inan esimi hic kiskanmadim bu vakte kadar. Neyse hayirsir dedim. Bi kac gun umursamadim ama icime kurt dusmustu bi kere. O gun bugundur takipteyim. Telefonuna bakiyorum, maillerine, gidip geldigi yerlere yok yok yok bisey bulamadim. Amaaa dilkatlice sakince inceleyince hareketlerinde bi anormallik sezdim acikcasi. Mesela wc ye hep telefonla girerdi bu zamana kadar rahatsiz etmedi beni. Ama oda benim onu izlesigimi nasil deyim sanki hissesesidiyor. Boyle bi enerji olir arada anlarsin ya. Simdi bana gununun nasil gectigini nereye yemek yemeye gittigini, wc ye telle girdiginde ne yaptigini akli sira caktirmadan ara ara soyluyor. Ama cok profesyonelce yapiyor. Bingooo bu benim icin bir suphe demek. Diceksin ki belli esiyosun demekki hayir gece 3 de kalkip teline bakiyorum, evde yokken kiyafetlerini inceliyorum, hatta ic camaairlarini sayiyorum. Anlamasi imkansiz. Gecen gun hirkalarina bkayim bi dedim. Bir tane kadin sac teli buldum. Ama iyice delik desik aradiktan sonra. Sadeve bir tane ama. Yikildim. Sakliyorum. Zamani gelince delil olarak sunacam. Tek bir sac teli bisey ifade etmez biliyorum cunki calistigi yerde surekli toplantida otobuste ne bilim kazara yapismis olabilir. Onun bahanesi bu olacak. Su an beklemedwyim. Daha cok delile ihtiyacim var. gozum hep uzerinde. Telefonlarimizda bi uygulama var nereye gittigimizi girebiliyoruz. Surekli ona bakiyorum o isteyken. Kontrol ediyorum. Dakikabasi bakiyorum ama. Suana kadar bir falso verdi bile. Onuda screenshots yaptim kaydettim. Onun disinda hayat nirmal seyrindeymis gibi oynuyorum ben. Coook zor zaman gecmiyor. Icim icimi yiyor. Ama erkekler cok akilli delil olmadan sakin karsisina cikip huzursuzluk yaratma. Cunku mutlaka bi bahaneleri olacaktir. Ben su anda bi boslultayim. Ilk ruyayi gorup icime kurt dustugunde direk alayim karsima kinisayim diye gecirdim icimden. Ama iyiki yapmamisim biliyorum kavga cikacak ve deliler gibi inkar edecekti. Bir ruya dusunsene sadace bir ruya ile bu noktaya geldim. Ben ilahi adalete inaniyorum rabbim hep mazlumun yaninda. Durduk yere kimin aklina gelirdi. Bir suru psikolojik makale
Okuyorum aldatan eslerle ilgili. Inanbi yerde acik veriyorlar. Mesela bi yazida diyor ki aldatan erkek bazen fazla detay verir her zaman degil ara ara. Luzumsuz detaya girebilir. Ayni benim esimin su andaki durumu. Cok uzgunum karman corman yazdim ama yazip rahatlamam gerekiyordu. Seninle ayni durumda olan biri olarak tek tavsiyem sakin ol. Ve incele. Surekli ve profesyonelce incele. Kadinlar bi yolunu bulup sonuca bagliyor diye dusunuyorum
Ay evet ya okurken inanamadım biliyor musun gözlerim açıldı gerçek olamaz dedim. Çok fena eşi yerinde olmak istemezdim böyle biriyle hayat geçer mi???Sizin durum konu sahibininkinden daha vahim
Bir de 6.hissime guveniyorum demissiniz. O ilginc ruyaya kadar neredeymis ki bu his.
Sanki dunyadaki en olagandisi ruyayi gormus gibi bundan hareketle hayatinizi cekilmez hale getirmissiniz.
Bir an once bu yoldan donmeniz sagliginiz acisindan olumlu olur. Nacizane tavsiyemdir.
Tamam hadi suphe olur da bu kadari da anormal bir durum.Ay evet ya okurken inanamadım biliyor musun gözlerim açıldı gerçek olamaz dedim. Çok fena eşi yerinde olmak istemezdim böyle biriyle hayat geçer mi???
Çok kötü ya valla korktum ben bir derdim var bölümünde neler varmış. Gerçek mi değil mi arkadaşın yazdıkları anlamadım ki.Tamam hadi suphe olur da bu kadari da anormal bir durum.
Butun zamanini hayatini gercek olup olmadigi bile belirsiz bir seyi ortaya cikarmaya adamak.
Dedektifcilik belki hos gelmistir ya da zamani dolduracak bir amac edinmek.
Valla ben de korkmadim desem yalan olurÇok kötü ya valla korktum ben bir derdim var bölümünde neler varmış. Gerçek mi değil mi arkadaşın yazdıkları anlamadım ki.
Bugüne kadar hic böyle bi sürpriz yapmadi ki birlikte konusup karar verdik hep gidicemiz yerlere.1 mayis için bi yerleremi gitsek filan dedi sadece.hem o kadar otelde kaldik hic evlilik cüzdanı vermedik sadece kimlik yetiyordu bunu biliyordur yani.hareketleri filan o kadar normal ki böyle biseyi konduramiyorum ona.ins bi yanlis anlaşılmadır diyorumYakın zamanda gezmeye tatile falan gidecek misiniz ?
Ya da size sürpriz hazırlıyor otelde kalacaksınız evlilik cüzdanı Olmadan kalınır mı diye merak etmiş olabilir mi ?
Sizin durum cok normal ama eşiniz arama geçmişine baksa tarihten yine anlar ikiniz icin baktiginizi.bizimki ortada bise yokken aratmisİnanmazsın aynı şeye ben de baktım. Otele gidicez, yolda eşim evlilik cüzdanını aldın mı dedi, yoo dedim gerek yok. Ama içim içimi yedi. Bunca yolu geri mi dönücez, sıcakta yeni otel mi arıycaz diye. Eşimin haberi olmadı tabi :)
İyi niyetimi kaybetmek istemiyorum ama böyle bise yaparsa mahfederim onu yaArkadaşı için aratacak değil.
Kaçak et kesmiş ya da kesecek.
Açıkça sorun bence . Bu kadar dert edeceğinize . Bilgisayarda bşye bakarken bunu gördüm ne iş deyinBugüne kadar hic böyle bi sürpriz yapmadi ki birlikte konusup karar verdik hep gidicemiz yerlere.1 mayis için bi yerleremi gitsek filan dedi sadece.hem o kadar otelde kaldik hic evlilik cüzdanı vermedik sadece kimlik yetiyordu bunu biliyordur yani.hareketleri filan o kadar normal ki böyle biseyi konduramiyorum ona.ins bi yanlis anlaşılmadır diyorum
Yarin tekrar bakicam arama gecmisine eğer farkettiyse silmistir bu arattigi seyi, yada bununla ilgili tekrar arama yapmis olabilir bilemiyorum ya sorucam galibaAçıkça sorun bence . Bu kadar dert edeceğinize . Bilgisayarda bşye bakarken bunu gördüm ne iş deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?