eşimin arama geçmişi

Emniyet çalışanıysa gerçekten bööyle bir vaka ile ilgili bişey olmuş olabilir. İlk aklıma o geldi benim. Bence dert etmeyin.

Anladım o zaman biraz daha izlemen gerekecek. İşinden falan bahseder mi peki sana?
Bugün şöyle oldu böyle oldu der mi, aranızdaki muhabbet nasıldır?
Muhabbetimiz günlük konulardandir ben işle ilgili seylerden bahsederim ama o anlatmaz cok fazla nadirdir yani anlattigi ben sorarim genelde nasildi bugün filan die

Muhabbetimiz günlük konulardandir ben işle ilgili seylerden bahsederim ama o anlatmaz cok fazla nadirdir yani anlattigi ben sorarim genelde nasildi bugün filan die
Gerçi erkeklerin çoğu öyledir, kadınlar kadar açıklama yapmayı sevmez ama bir şekilde anlayabilseydiniz içiniz rahatlardı en azından.
Size karşı ilgi alakası eskisi gibi değilse şüphelenmekte de hakkınız var ama saman altından su yürüten de çok maalesef.
Ne diyeyim, inşallah bir çıkar yolu bulursunuz. Zor bir durum ama yalnız da değilsiniz.
Kendinizi bunaltmamaya çalışın. İnşallah en tez vakitte net bir sonuca ulaşırsınız.

Bak iste buda var eşim feys kullaniyo ama insta filan anlamaz.insanlar nie bu kadar karaktersiz ya bu duruma düşmektense adam gibi boşanmak bu kadar zor deildir.
Farklı heyecanlar arıyorlar ya da eşlerini yeterince sevmiyorlar ama aile toplum baskısından da yuva yıkmak istemiyorlar
İzlemede kalın gördüğünüzü asla belli etmeyin
Biliyorum çok zor ama hiçbir şey yokmuş gibi davranın
İlla ki bir yerde yakalarsınız eğer birşey çeviriyorsa

Bunu bi insan durduk yere aratmaz malesef , üzgünüm Dedikleri gibi takip etmek lazım

Biran önce bisey varsa ortaya cikmasini cok istiyorum bi tarafimda o öyle bise yapmaz dio.ilgisi alakasi herzamnki gibi gayet iyiz.karmakarışık oldum inanin

Nasil bakılıyor google geçmişine.onun telefonundan mi bildiğimiz yoksa baska yolu var mi.?
pinkc

Hanımefendi kocanızı izlemeyi bırakıp acilen psikoloğa gidin, bunu tüm samimiyetimle söylüyorum normal değil yaptığınız.

İnan’ın bana o pislik dediğimiz kadınlara ben hiç suç bulmuyorum bizim kocalarımız aç. Pislik olan harama göz diken erkekler bence. En azından genel ev varda yapmak isteyen gidip orada yapıyor oksa ortalık tecavüzcü kaynardı. Bende aldatılan biri olarak söylüyorum o kadınlar aldatan erkeklerden çok ama çok temiz. Böyle erkeklerin cezasını vermek gerek

Bence siz bir süre buradan uzak durun, ciddiyim.
Tez zamanda da psikolojik destek alın yazık günah.

Biran önce bisey varsa ortaya cikmasini cok istiyorum bi tarafimda o öyle bise yapmaz dio.ilgisi alakasi herzamnki gibi gayet iyiz.karmakarışık oldum inanin
Eşiniz emniyet mensubuymuş, bu bilgiyi yeni gördüm
İş ile ilgili olması da muhtemel.

hayır yüzüne vursan bu kez yalandan bi hikaye anlatıp merak ettim diyecek.

nefret ediyorum erkeklerin bu yalanlarından

Bir nevi arz talep doğrudur .

Yakın zamanda gezmeye tatile falan gidecek misiniz ?
Ya da size sürpriz hazırlıyor otelde kalacaksınız evlilik cüzdanı Olmadan kalınır mı diye merak etmiş olabilir mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…