eşimin arama geçmişi

Gittim baktim. Bos izbe bi alan. Kus ucmaz kervan gocmez. Hem de is vakti! Ne tesaduf degil mi
Cok tuhaf gercekten napilirki öyle bi yerde yani biriyle öyle bi alanda bulusabilirmi.benim bildigim yemege gider otele gider falan.bu işin peşini birakmayin gercekten ama uzmeyin caninizida

Yemiştir bir halt gözün ustunde olsun

Buda olabilir gercekten eşim emniyet çalışanı ztn aceba böyle bi olayla filanmi karşılaştı.sormamak icin kendimi tutuyorum resmen ya
bence benim dedğim gibi bir konunun geçmiş olma ihtimali yüksek. zaten emniyet çalışanıysa yaşadığınız yerde evlilik cüzdanı olmadan kalınmasına izin verilen otelleri biliyordur. niye aratsın ki googledan. ama siz yine de içinizi ferah tutun durun bakalım daha bişey belli değil.. bekleyin biraz. umarım iyi sonuçlanır

Bence şimdilik bildiğinizi belli etmeyin bir şey varsa da kılıf uydurur. Sakince bekleyin takip edin bakalım.

Buda olabilir gercekten eşim emniyet çalışanı ztn aceba böyle bi olayla filanmi karşılaştı.sormamak icin kendimi tutuyorum resmen ya
Bir süre şüpheyle yaklaştım ama eşiniz emniyet çalışanı ise bir olay gelmiştir ya da bi ifade de görmüştür doğruluğuna bakmıştır mümkün mü diye? Yormayın kendinizi.

Sor öğren için içini yemesindense. Belki cidden meraktandır ama bu çok masum bi düşünce oluyo tabi.

pinkc hangi internet tarayıcısını kullanıyor chrome'mu?
Bir de google'da direk yazıp mı aratmış yoksa linke tıklayıp da mı konuyu okumuş?
Eğer
araştırdığı konu - Google'da Ara
Bu şekilde yazıyorsa takip etmekte fayda var tabi. Fakat link şeklinde tıklanmışsa yine bir ihtimal masum olabilir. Ben de burada bir ton konu okuyorum ama hepsi benle ilgili değil mesela. Merak edip de bakmış olabilir. Hemen canını sıkma yine de sakin olmaya çalış.
Dediğim gibi o direk yazıp aratma olayı detayına dikkat ettin mi?
Bir de kullandığı pc sadece evde mi?
Yoksa hem iş hem ev bilgisayarı mı?
Hangi saatte arattığını da baktın mı bu arada? Başkası için aratma durumu da olabilir, ya da başkasının onun pc'sinden aratma durumu da olabilir.

Son düzenleme:
Şüpheden kendi kendinizi yemek yerine sorun eşinize.bazen bende alakasız şeylere bakıyorum hatta diyorum biri görse ne der die :)

Eşim google geçmişimi görse sanmıyorum evli kalabileceğimizi..
O kadar çok hiç ilgimin olmadığı şey aratıyor ve okuyorum ki...
Lezbiyen olduğumu dahi düşünebilir en normali bu öyle diyim.

Banada öyle geliyo bi numara filan görürdüm heralde.ama suan sormucam biraz takip edicem
Bir bayan akrabam var
Evli ve otel için beni arayıp soy isim farklı olunca bir problem oluyor mu diye sormuştu
Birlikte olduğu kişi de evli
Ve numara üzerinden değil gizli Facebook ya da instagram üzerinden iletişim halindeydiler

Sabrınız varsa pusuda bekleyin derim ama bir kadın için çok zor. Ben tereddüt yaşadığım konuda emin olmadan sormuştum,üzerinden 6 yıl geçti hala içşmde bir yaradır. Ne kadar inkar etti,yemin ettiysede bende hala bir şüphe. Keşke sonuna kadar sabredip emin olsaydım. Fırsat vermeseydim inkar etmesine. Belki ben yanıldım,belki o neredeyse aldatacaktı bilmiyorum hala

esimin arama geçmişine durduk yere bakıp bir manken adı arattigini görsem şok olurum herhalde ne alaka diye.
ama geçen birlikte dizi izliyoruz bu kızın adı neymiş kimmiş ya dedim dur bakalım dedim onun telinden arattik.
yani gerçekten alakasız bir sebepten sırf meraktan olabilir bazıları.
bundan sonra algilariniz daha açık olur zaten.bişey varsa ilk fırsatta ele verir kendini diye düşünüyorum.
umarım yoktur.

Chrome kullaniyor ama pc geçmişi deil telf gecmisinden baktim.özellikle dikkat ettim arama motoruna yazip aratmis.saati yoktu yada ben görmedim sadece tarih vardi

Chrome kullaniyor ama pc geçmişi deil telf gecmisinden baktim.özellikle dikkat ettim arama motoruna yazip aratmis.saati yoktu yada ben görmedim sadece tarih vardi
Anladım o zaman biraz daha izlemen gerekecek. İşinden falan bahseder mi peki sana?
Bugün şöyle oldu böyle oldu der mi, aranızdaki muhabbet nasıldır?

Bazen oturum açık kalıyor ve bir başkası aratmış olabiliyor. Benim de başıma bu tür bir şey gelmişti. Arama geçmişimde bir link arıyordum bir baktım bir sürü oyun sitesi, ergenler arasında popüler olan YouTuberların videoları falan açılmış. Sonra tüm hesaplardan çıkış yapıp şifre değiştirmek gerekiyor.

Bak iste buda var eşim feys kullaniyo ama insta filan anlamaz.insanlar nie bu kadar karaktersiz ya bu duruma düşmektense adam gibi boşanmak bu kadar zor deildir.

Çok sinirleniyorum helali eşi varken böyle ota b.ka hallenen tiplere.Daha alenen yazacağım ama ban yerim olmaz.Bunları bir odada zincire vuracaksın bir taraflarını da lağım çukuruna sokacaksın.Kadinsa kadin.Evinde ocaginda yemegini yapar herseyini paylasir nedir yani bu kadar kalite düsürme meraki! disardaki kendine ait olmayan kadina dokunmak nasil mideleri alabiliyor anla ya mi yo rum.Konu sahibine yönelik degildi yazdiklarim kadin erkek aldatmayi karsisindaki insana reva goren butun kisiligini insanligini kaybetmis insanlari Rabbim islah etsin!

üzgünüm ama iyi bir şey olmadığı ortada. Sakın belli etmeyin ve takibe alın.

Hayır sormucam ztn ama napicami bilmiyorum
Hiç renk verme ki eşin tedbirsiz davransın. Kimle nerede buluşacakmış yakalarsın. En azından elinde delil olur. Aldatmak ne imiş görsün. Ama önce emin olmalısın olur ki belki bir arkadaşı için bakmıştır! Suçu ıspatlanana kadar herkes masumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…