Cok tuhaf gercekten napilirki öyle bi yerde yani biriyle öyle bi alanda bulusabilirmi.benim bildigim yemege gider otele gider falan.bu işin peşini birakmayin gercekten ama uzmeyin caninizidaGittim baktim. Bos izbe bi alan. Kus ucmaz kervan gocmez. Hem de is vakti! Ne tesaduf degil mi
Yemiştir bir halt gözün ustunde olsunMrb arkadaslar.eşimin google arama geçmişine baktim biraz önce normalde yaptığım bise değildir ve evlilik cüzdanı olmadan otel ve pansiyonda kalmak die bisey aratmis bi kac gün once.elim ayagim buz kesti resmen.telefonu hep ortadadir bütün sifrelerini filanda biliyorum 5 bucuk yila yakin evliyiz ilk defa böyle biseye denk geldim.bu ne demek oluyo ya çok kötü oldum
bence benim dedğim gibi bir konunun geçmiş olma ihtimali yüksek. zaten emniyet çalışanıysa yaşadığınız yerde evlilik cüzdanı olmadan kalınmasına izin verilen otelleri biliyordur. niye aratsın ki googledan. ama siz yine de içinizi ferah tutun durun bakalım daha bişey belli değil.. bekleyin biraz. umarım iyi sonuçlanırBuda olabilir gercekten eşim emniyet çalışanı ztn aceba böyle bi olayla filanmi karşılaştı.sormamak icin kendimi tutuyorum resmen ya
Mrb arkadaslar.eşimin google arama geçmişine baktim biraz önce normalde yaptığım bise değildir ve evlilik cüzdanı olmadan otel ve pansiyonda kalmak die bisey aratmis bi kac gün once.elim ayagim buz kesti resmen.telefonu hep ortadadir bütün sifrelerini filanda biliyorum 5 bucuk yila yakin evliyiz ilk defa böyle biseye denk geldim.bu ne demek oluyo ya çok kötü oldum
Bir süre şüpheyle yaklaştım ama eşiniz emniyet çalışanı ise bir olay gelmiştir ya da bi ifade de görmüştür doğruluğuna bakmıştır mümkün mü diye? Yormayın kendinizi.Buda olabilir gercekten eşim emniyet çalışanı ztn aceba böyle bi olayla filanmi karşılaştı.sormamak icin kendimi tutuyorum resmen ya
Bir bayan akrabam varBanada öyle geliyo bi numara filan görürdüm heralde.ama suan sormucam biraz takip edicem
Chrome kullaniyor ama pc geçmişi deil telf gecmisinden baktim.özellikle dikkat ettim arama motoruna yazip aratmis.saati yoktu yada ben görmedim sadece tarih vardipinkc hangi internet tarayıcısını kullanıyor chrome'mu?
Bir de google'da direk yazıp mı aratmış yoksa linke tıklayıp da mı konuyu okumuş?
Eğer
araştırdığı konu - Google'da Ara
Bu şekilde yazıyorsa takip etmekte fayda var tabi. Fakat link şeklinde tıklanmışsa yine bir ihtimal masum olabilir. Ben de burada bir ton konu okuyorum ama hepsi benle ilgili değil mesela. Merak edip de bakmış olabilir. Hemen canını sıkma yine de sakin olmaya çalış.
Dediğim gibi o direk yazıp aratma olayı detayına dikkat ettin mi?
Bir de kullandığı pc sadece evde mi?
Yoksa hem iş hem ev bilgisayarı mı?
Hangi saatte arattığını da baktın mı bu arada? Başkası için aratma durumu da olabilir, ya da başkasının onun pc'sinden aratma durumu da olabilir.
Anladım o zaman biraz daha izlemen gerekecek. İşinden falan bahseder mi peki sana?Chrome kullaniyor ama pc geçmişi deil telf gecmisinden baktim.özellikle dikkat ettim arama motoruna yazip aratmis.saati yoktu yada ben görmedim sadece tarih vardi
Bak iste buda var eşim feys kullaniyo ama insta filan anlamaz.insanlar nie bu kadar karaktersiz ya bu duruma düşmektense adam gibi boşanmak bu kadar zor deildir.Bir bayan akrabam var
Evli ve otel için beni arayıp soy isim farklı olunca bir problem oluyor mu diye sormuştu
Birlikte olduğu kişi de evli
Ve numara üzerinden değil gizli Facebook ya da instagram üzerinden iletişim halindeydiler
üzgünüm ama iyi bir şey olmadığı ortada. Sakın belli etmeyin ve takibe alın.Mrb arkadaslar.eşimin google arama geçmişine baktim biraz önce normalde yaptığım bise değildir ve evlilik cüzdanı olmadan otel ve pansiyonda kalmak die bisey aratmis bi kac gün once.elim ayagim buz kesti resmen.telefonu hep ortadadir bütün sifrelerini filanda biliyorum 5 bucuk yila yakin evliyiz ilk defa böyle biseye denk geldim.bu ne demek oluyo ya çok kötü oldum
Hiç renk verme ki eşin tedbirsiz davransın. Kimle nerede buluşacakmış yakalarsın. En azından elinde delil olur. Aldatmak ne imiş görsün. Ama önce emin olmalısın olur ki belki bir arkadaşı için bakmıştır! Suçu ıspatlanana kadar herkes masumdur.Hayır sormucam ztn ama napicami bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?