eşimin arkadaş çevresi ve dahası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.118
29.055
798
Iyi geceler. ..

Aşırı sosyal bi insanla evlilik gerçekten çok zormuş. Şöyle ki eşim gezmeyi gezdirmeyi eglenmeyi çok sever. .yaklaşık 3 ay önce bi kaç kişiyle takilmaya başladı ama öyle böyle bi takılma değil baya abartiyor olayı.

Bu takıldığı arkadaşla ben de tanıştım ve esiylede tabiki. Kadın paranoyanin da paranoyasi çıktı. Bende de var azıcık paranoyaklik ama bu kadının önünde şapka çıkardım valla. .

Neyse. Eşim ve bayanın eşi beraber takildiklarinda bayan beni arayip kesin aldatiyolar kesin kadına gittiler falan diyor. Ya arkadaş aklıma niye karpuz kabuğu düşüruyorsun ki. Ne kadar yok canım yapmaz desen de acaba lan derken buluyorum kendimi. .

Detayları var çok uzun Velhasıl kelam benim adam ipin ucunu iyice kaçırdı. Sinir olduğum hareketlerin daniskasini yapmaya başladı. Bu iki arkadaş takilali. Ne desem anlamıyor ya naptiysam da kopamiyor bu arkadaşından. Gerçekten ciddi anlam da sinirlerim bozuluyor. Huzur zaten kalmadı. Bi tatile gittik geldik yine aynı oofff.

Şuan ailemin yanındayım ziyaret amaçlı. Akıl verin ne yapsam ben bu adama ya. Of bayilicam şimdi suracikta. Karışık yazmış olabilirim k.bakmayin

Eşin sana karışırmı. Sert mi. Sende aynısını yapsan tepkisi ne olur. Ne ara ile çıkıyor. Gittiği yerler nereler. Kaçta geliyor. Seni sadece dışarı çıkmasımı rahatsız ediyor başka değişiklikler de oldumu esinde

Eee 4nüz gezin? Grup gezmesi iyidir eğlenceli olur.

Bulmuşsun bunuyorsun panpa, neşeli, eğlenceli sosyal insan iyidir. Çık sen de eğlen işte ne güzel.

Panpacim takildik ama hatun beni sarmiyor psikolojik olarak çökertti beni. Bi insan sürekli kuşku duyar mi ? Hem aramda 8 9 yaş var (küçük) anlasamiyorum

Kendinizi doldurmayın.. bi de eşinizle konuşun bu durumun canınızı sıkmaya başladığını anlatın.. yani olur da bu kadar hergün hergün siz olmadan çıkması da sinir bozucu..

Tam bosamalik da bende ki sabır da mübarek

Ben de çıkarım ama saatim bellidir kalamam çok fazla rahatsız oluyorum. Eşim alkol aldığı için göl kenarına gider. Ama 3 aydır da abartti yani

Panpacim takildik ama hatun beni sarmiyor psikolojik olarak çökertti beni. Bi insan sürekli kuşku duyar mi ? Hem aramda 8 9 yaş var (küçük) anlasamiyorum

Höh manyakmış
O zaman beyin yeni panpalara yelken sın tercihen manyak karılı olmayanlara :)

O kadınla görüşmemek en sağlıklısı bence de.. eşinizle konuşsanız anlamaz mı az da olsa toplamaz mı kendini?

Bi de bu zamana kadar güveninizi sarsacak bi şey yaptı mı?

Yaptıysa da yakalamadim. Asla yapmaz diyemem. Esime zaten söyledim kadınla gorusmuyorum. Mesela bugün yine eslerimiz beraber kadın habire yazıyor of darlandim

Beraber takıldıklarında nerede ne yapıyor biliyorsanız, eşinize güveniyorsanız sorun yok bence.
Beraber takılmak derken ne yapıyorlar mesela?

Iciyorlar. Geçmişe bir ah ulan ah diye gönderme de yapiyolardir yani bence

Yaptıysa da yakalamadim. Asla yapmaz diyemem. Esime zaten söyledim kadınla gorusmuyorum. Mesela bugün yine eslerimiz beraber kadın habire yazıyor of darlandim
Kadına söylesene yeter içim şişti beni şişirip durma diye.. tam dayaklıkmış o da..

Bi defa senin bi konunda okumuştum yine aynı mevzudan üstüne atlayıp bi güzel yoluyodun adamı.. yine yolunma zamanı gelmiş zaar bi parala da kaşıntısı geçsin yazııkkkk :))

Ben de çıkarım ama saatim bellidir kalamam çok fazla rahatsız oluyorum. Eşim alkol aldığı için göl kenarına gider. Ama 3 aydır da abartti yani
Diğer arkadaşlarına karışmıyorsun dimi bende öyle bir izlenim bıraktın
Yani normalde birbirini kısıtlayan çiftler değilsiniz
Bu adamla görüşmesinden ciddi anlamda rahatsız olduğunu net bir dille anlatsan seni dinlemez mi?
Hani bir bildiği vardır demeli..
Bence dinlemeli yoksa aynı durum olduğunda sana karışma hakkını kaybetmiş olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…