Eee 4nüz gezin? Grup gezmesi iyidir eğlenceli olur.
Bulmuşsun bunuyorsun panpa, neşeli, eğlenceli sosyal insan iyidir. Çık sen de eğlen işte ne güzel.
Kendinizi doldurmayın.. bi de eşinizle konuşun bu durumun canınızı sıkmaya başladığını anlatın.. yani olur da bu kadar hergün hergün siz olmadan çıkması da sinir bozucu..
Eşin sana karışırmı. Sert mi. Sende aynısını yapsan tepkisi ne olur. Ne ara ile çıkıyor. Gittiği yerler nereler. Kaçta geliyor. Seni sadece dışarı çıkmasımı rahatsız ediyor başka değişiklikler de oldumu esinde
O kadınla görüşmemek en sağlıklısı bence de.. eşinizle konuşsanız anlamaz mı az da olsa toplamaz mı kendini?Tam bosamalik da bende ki sabır da mübarek
Ne cektin bu kocandan sen
Panpacim takildik ama hatun beni sarmiyor psikolojik olarak çökertti beni. Bi insan sürekli kuşku duyar mi ? Hem aramda 8 9 yaş var (küçük) anlasamiyorum
O kadınla görüşmemek en sağlıklısı bence de.. eşinizle konuşsanız anlamaz mı az da olsa toplamaz mı kendini?
Bi de bu zamana kadar güveninizi sarsacak bi şey yaptı mı?
Höh manyakmış
O zaman beyin yeni panpalara yelken sın tercihen manyak karılı olmayanlara :)
Öteki konu yüzunden boşanmadıysan bu yüzden boşanılmaz bu kadar gezmeni istemiyorum de veya bırak peşini düzelir belkiSorma bibi bosayim da kurtulayim yav
Beraber takıldıklarında nerede ne yapıyor biliyorsanız, eşinize güveniyorsanız sorun yok bence.
Beraber takılmak derken ne yapıyorlar mesela?
Kadına söylesene yeter içim şişti beni şişirip durma diye.. tam dayaklıkmış o da..Yaptıysa da yakalamadim. Asla yapmaz diyemem. Esime zaten söyledim kadınla gorusmuyorum. Mesela bugün yine eslerimiz beraber kadın habire yazıyor of darlandim
Diğer arkadaşlarına karışmıyorsun dimi bende öyle bir izlenim bıraktınBen de çıkarım ama saatim bellidir kalamam çok fazla rahatsız oluyorum. Eşim alkol aldığı için göl kenarına gider. Ama 3 aydır da abartti yani
Öteki konu yüzunden boşanmadıysan bu yüzden boşanılmaz bu kadar gezmeni istemiyorum de veya bırak peşini düzelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?