Göl kenarımı. Anam bizim orda da bir göl kenarı var oramı acaba. Baya millete içme yeri. Hiç rahatsız olduğunu söylemedin mi ne diyor. Her gece mi çıkıyorBen de çıkarım ama saatim bellidir kalamam çok fazla rahatsız oluyorum. Eşim alkol aldığı için göl kenarına gider. Ama 3 aydır da abartti yani
Kadına söylesene yeter içim şişti beni şişirip durma diye.. tam dayaklıkmış o da..
Bi defa senin bi konunda okumuştum yine aynı mevzudan üstüne atlayıp bi güzel yoluyodun adamı.. yine yolunma zamanı gelmiş zaarbi parala da kaşıntısı geçsin yazııkkkk :))
.malesefGöl kenarımı. Anam bizim orda da bir göl kenarı var oramı acaba. Baya millete içme yeri. Hiç rahatsız olduğunu söylemedin mi ne diyor. Her gece mi çıkıyor
Ama hakediyo.. ben seni tuttum..Burdakiler de beni topa tutmuştu. Adamı paraladim diye
Diğer arkadaşlarına karışmıyorsun dimi bende öyle bir izlenim bıraktın
Yani normalde birbirini kısıtlayan çiftler değilsiniz
Bu adamla görüşmesinden ciddi anlamda rahatsız olduğunu net bir dille anlatsan seni dinlemez mi?
Hani bir bildiği vardır demeli..
Bence dinlemeli yoksa aynı durum olduğunda sana karışma hakkını kaybetmiş olur
Ama hakediyo.. ben seni tuttum..evli çocuklu herif yeni ergenler gibi hergün içmeye gitmek ne demek.. az otursun da karısı çocuğuyla ilgilensin..
Göl kenarımı. Anam bizim orda da bir göl kenarı var oramı acaba. Baya millete içme yeri. Hiç rahatsız olduğunu söylemedin mi ne diyor. Her gece mi çıkıyor
Anlattığına bakılırsa bu arkadaşı hanzogillerden.. ben ne desem o.. karım da kimmiş havalarında gezen bi herife benziyo.. eşin de ona bakarak erkeklik taslıyodur.. bi cinnet her şeyi çözerO zmn boşa dovmusum adamı asıl şimdi tam dovulmelik de sabır diyorum. Bakalım nasıl ve ne şekilde patlicam. Inadima yapıyor.
Bizim orda dediysem kapının önü değil canım. He öyle olsa değnekle kovalaya kovalaya getirirdim senin kapıya kadar.Ay o göl bu göl mu acaba bi baksan ya benim koca orda mi
Bizim orda dediysem kapının önü değil canım. He öyle olsa değnekle kovalaya kovalaya getirirdim senin kapıya kadar.
Zaten her akşam içiyorsa bu sosyal içiciliktende çıkmış huyuda değişti diyosun bu adamla beraber alkolik olma yolunda ilerliyorDiğer arkadaşları benim karismami gerektirecek kadar abartmamisti. Ama bu arkadaş baya baya abartı. Dinlemiyor. Onunla Takılali da acayip değişti huy olarak. Bi iplememeye başladı. Ugrasamicam diyip atladim uçağa geldim buraya işte
Anlattığına bakılırsa bu arkadaşı hanzogillerden.. ben ne desem o.. karım da kimmiş havalarında gezen bi herife benziyo.. eşin de ona bakarak erkeklik taslıyodur.. bi cinnet her şeyi çözer
Zaten her akşam içiyorsa bu sosyal içiciliktende çıkmış huyuda değişti diyosun bu adamla beraber alkolik olma yolunda ilerliyor
Buna bir dur demek lazım
Baya sert çıkman gerekiyor ama dahada yeni barıştınız gerçi öncekinde o haksızdı ya bilemedim ki şimdi aranız bozulmadan nasıl halledilir
Burnu sürtsün muhattap bile olma.. bu yaşına kadar gezip içip s.çtığı yeter adam olsun gönlünü hoş tutsun.. gel hakkındanBildiğin bağımlı oldu bu. Donmeyim aramayim bunu ben dimi
Anladım, bence siz herşeyin aşırısına karşısınız, eşiniz birşeyleri tadında bıraksa sorun çıkaracak birine benzemiyorsunuz.Iciyorlar. Geçmişe bir ah ulan ah diye gönderme de yapiyolardir yani bence
Dur hatun bu yüzden boşanılır mı ya kafaya koydu adamı süründürecekBildiğin bağımlı oldu bu. Donmeyim aramayim bunu ben dimi
Hahhaa doğru. :))))Kucukcekmece golü bnm dediğim. Denk gelirse kovala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?