eşimin arkadaş çevresi ve dahası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de çıkarım ama saatim bellidir kalamam çok fazla rahatsız oluyorum. Eşim alkol aldığı için göl kenarına gider. Ama 3 aydır da abartti yani
Göl kenarımı. Anam bizim orda da bir göl kenarı var oramı acaba. Baya millete içme yeri. Hiç rahatsız olduğunu söylemedin mi ne diyor. Her gece mi çıkıyor

Burdakiler de beni topa tutmuştu. Adamı paraladim diye

Göl kenarımı. Anam bizim orda da bir göl kenarı var oramı acaba. Baya millete içme yeri. Hiç rahatsız olduğunu söylemedin mi ne diyor. Her gece mi çıkıyor
.malesef

Diğer arkadaşları benim karismami gerektirecek kadar abartmamisti. Ama bu arkadaş baya baya abartı. Dinlemiyor. Onunla Takılali da acayip değişti huy olarak. Bi iplememeye başladı. Ugrasamicam diyip atladim uçağa geldim buraya işte

Ama hakediyo.. ben seni tuttum.. evli çocuklu herif yeni ergenler gibi hergün içmeye gitmek ne demek.. az otursun da karısı çocuğuyla ilgilensin..

O zmn boşa dovmusum adamı asıl şimdi tam dovulmelik de sabır diyorum. Bakalım nasıl ve ne şekilde patlicam. Inadima yapıyor.

Ay o göl bu göl mu acaba bi baksan ya benim koca orda mi

O zmn boşa dovmusum adamı asıl şimdi tam dovulmelik de sabır diyorum. Bakalım nasıl ve ne şekilde patlicam. Inadima yapıyor.
Anlattığına bakılırsa bu arkadaşı hanzogillerden.. ben ne desem o.. karım da kimmiş havalarında gezen bi herife benziyo.. eşin de ona bakarak erkeklik taslıyodur.. bi cinnet her şeyi çözer

Hiç donmesem mi acaba ben çünkü çok kırgın ve kızgın olduğumu biliyor ama anlamıyor.

Bizim orda dediysem kapının önü değil canım. He öyle olsa değnekle kovalaya kovalaya getirirdim senin kapıya kadar.

Kucukcekmece golü bnm dediğim. Denk gelirse kovala

Zaten her akşam içiyorsa bu sosyal içiciliktende çıkmış huyuda değişti diyosun bu adamla beraber alkolik olma yolunda ilerliyor
Buna bir dur demek lazım
Baya sert çıkman gerekiyor ama dahada yeni barıştınız gerçi öncekinde o haksızdı ya bilemedim ki şimdi aranız bozulmadan nasıl halledilir

Anlattığına bakılırsa bu arkadaşı hanzogillerden.. ben ne desem o.. karım da kimmiş havalarında gezen bi herife benziyo.. eşin de ona bakarak erkeklik taslıyodur.. bi cinnet her şeyi çözer

Artı bu bagyan bana hava da atar. Artık kocam cikmicak dedi dün. Aha bugün çıktı noldu şimdi yani. Hava atınca noldu

Bildiğin bağımlı oldu bu. Donmeyim aramayim bunu ben dimi

Iciyorlar. Geçmişe bir ah ulan ah diye gönderme de yapiyolardir yani bence
Anladım, bence siz herşeyin aşırısına karşısınız, eşiniz birşeyleri tadında bıraksa sorun çıkaracak birine benzemiyorsunuz.
Alın karşınıza açıkça söyleyin bence,siz makul birisiniz, böyle olmaz deyin ama tehdit etmeyin.

Bildiğin bağımlı oldu bu. Donmeyim aramayim bunu ben dimi
Dur hatun bu yüzden boşanılır mı ya kafaya koydu adamı süründürecek
Tamam süründür ama mahkemeye varmasın bu iş zekice bişey bulmak lazım
seninkine buda işlemiyor ki ille zoru görecek

Sen diğer kadınımı gaza getirsen ki kendi kocasını ekarte ederde sende kurtulursun zaten bir hanzoyla evli

Böyle bir durumda ben de arkadaşımla çıkar gezerdim. Hiç acımam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…