eşimin arkadaş çevresi ve dahası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocam disariya cikmayacak diye hava atanida duyduk ya. Yahu iceceksede sulu olmayan bir yerde icseler. Bir sey olacak Allah muhafaza bogulacaklar. Nasil korkmuyorlar gaspcisi var hirsizi var manyagi var ben sarhosken istedigini yapar bana diye.

Ben de çıkarım ama saatim bellidir kalamam çok fazla rahatsız oluyorum. Eşim alkol aldığı için göl kenarına gider. Ama 3 aydır da abartti yani
Resti çekmen lazım, arkadaşlarla gezmek tamam ama bunun bir dozu olmalı, haftada 1 eyvallah ama bu hergün oluyorsa tırnakları çıkarma zamanı, gittiği gece dönmesini istediğin saatte gelebilmesi için süre ver, misal yarım saate kadar eve dönüyorsun yoksa dışarda sabahlarsın gibi bir mesaj atsan ve süreyi geçirirse kapıyı açmasan mesela, çıngar çıkarır mı eşin bu durumda?

Aman öle köklü bi arkadaşlıkları yoksa ztn emin ol sıkılırlar yada sen plan yap o arada görüşemesinler davetler çıkar sinema ayarla falan adama iyice b.. çıkarmış işte

Eşi önceden aldatttıysa ve adam sürekli dışarıdaysa kadın parayonaya bağlamış olabilir.
Yani eşinin görüştüğü kişi doğrudüzgün biri değil senin kocanıda yoldan çıkarıyor.
Eşin her gece dışarı çıkmaya başlamış.
O adamdan bir an önce kurtulmanız lazım.
Kendine doğrudüzgün birilerini bulsun ya da seninle gezsin
Gezmeninde içmeninde bir sınırı vardır.

Ayyy bilmiyorum da bana çok kekoluk geliyor ya öyle göl kenarı,dağ eteği,yayla başında içenler.
İçecekse barda,restaurantta seni de götürsün öyle olsun.
Sen içmesen de yanlarında otur.

Moral bozmak istemem ama buralarda bi mügehatun vardı onun kocası da fazlasıyla sosyaldi.ayrıca bir kadın da boşuna paronoyak olmaz kocanıza biraz rest çekme vakti gelmiş.

Moral bozmak istemem ama buralarda bi mügehatun vardı onun kocası da fazlasıyla sosyaldi.ayrıca bir kadın da boşuna paronoyak olmaz kocanıza biraz rest çekme vakti gelmiş.

Rest çektim de hiç orali değil. Gebertecem bunu faili meçhul kalacak

Ayyy bilmiyorum da bana çok kekoluk geliyor ya öyle göl kenarı,dağ eteği,yayla başında içenler.
İçecekse barda,restaurantta seni de götürsün öyle olsun.
Sen içmesen de yanlarında otur.

Ay lale ne barı kız ikisi takıldığı için beni götürmez. Göl kenarı iyidir boşver

Aman öle köklü bi arkadaşlıkları yoksa ztn emin ol sıkılırlar yada sen plan yap o arada görüşemesinler davetler çıkar sinema ayarla falan adama iyice b.. çıkarmış işte

Yok hayatım o adam arayinca akan sular durur. Uyuz oluyorum ve gerçekten çok daraldim kızlar. Dalgaya falan alıyorum ama harbi canım burnumda

2 ay önce burada konu açıldı eşim aşır sosyal deyi kadın 1 ay sonra aldatılıyormuşum diye konu açtı

öncelikle çaktırmadan watsapını webden size yönlendirin kontrol edin
başka türlü içiniz rahatlamaz gibime geliyor

Yoksa kardesmiyiz :) Allah ablana da bana da sabır versin

Yaptım onu canım. Hiçbişey yok zaten whatsap çok girmez hani sürekli çevrimiçi değil. Denedim ama yok. Hatta sahte faceler açıp arkadaş çevresini ekledim ama hiç esiminde olduğu bi ortam rastlamadim

Munis denedim eve almadım arabada yattı 2 gün. 3.gun mecbur geldi. Ama ama ama yine ayniiiiii offff

Burnu sürtsün muhattap bile olma.. bu yaşına kadar gezip içip s.çtığı yeter adam olsun gönlünü hoş tutsun.. gel hakkından

Daha ailem bilmiyor bile bi duysalar ne derler acaba ? Ya artık sevmedigine eminim galiba oysa çok da iyi bi kadınım ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…