Resti çekmen lazım, arkadaşlarla gezmek tamam ama bunun bir dozu olmalı, haftada 1 eyvallah ama bu hergün oluyorsa tırnakları çıkarma zamanı, gittiği gece dönmesini istediğin saatte gelebilmesi için süre ver, misal yarım saate kadar eve dönüyorsun yoksa dışarda sabahlarsın gibi bir mesaj atsan ve süreyi geçirirse kapıyı açmasan mesela, çıngar çıkarır mı eşin bu durumda?Ben de çıkarım ama saatim bellidir kalamam çok fazla rahatsız oluyorum. Eşim alkol aldığı için göl kenarına gider. Ama 3 aydır da abartti yani
@Kahve-Kokulu-Kadin yolamı çıktın naptın
Moral bozmak istemem ama buralarda bi mügehatun vardı onun kocası da fazlasıyla sosyaldi.ayrıca bir kadın da boşuna paronoyak olmaz kocanıza biraz rest çekme vakti gelmiş.
Ayyy bilmiyorum da bana çok kekoluk geliyor ya öyle göl kenarı,dağ eteği,yayla başında içenler.
İçecekse barda,restaurantta seni de götürsün öyle olsun.
Sen içmesen de yanlarında otur.
Aman öle köklü bi arkadaşlıkları yoksa ztn emin ol sıkılırlar yada sen plan yap o arada görüşemesinler davetler çıkar sinema ayarla falan adama iyice b.. çıkarmış işte
Bir an ablam yazdı zannettim kahve konuyu cidden ..ablamın basında da bunun benzeri var onlarla tatile bile gittiler pişman olup geri döndüler ...umarım çok muhabbet tez ayrılık getirir diyeceğin günleri görür ve kurtulursun.
2 ay önce burada konu açıldı eşim aşır sosyal deyi kadın 1 ay sonra aldatılıyormuşum diye konu açtı
öncelikle çaktırmadan watsapını webden size yönlendirin kontrol edin
başka türlü içiniz rahatlamaz gibime geliyor
Resti çekmen lazım, arkadaşlarla gezmek tamam ama bunun bir dozu olmalı, haftada 1 eyvallah ama bu hergün oluyorsa tırnakları çıkarma zamanı, gittiği gece dönmesini istediğin saatte gelebilmesi için süre ver, misal yarım saate kadar eve dönüyorsun yoksa dışarda sabahlarsın gibi bir mesaj atsan ve süreyi geçirirse kapıyı açmasan mesela, çıngar çıkarır mı eşin bu durumda?
Burnu sürtsün muhattap bile olma.. bu yaşına kadar gezip içip s.çtığı yeter adam olsun gönlünü hoş tutsun.. gel hakkından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?