arkadaşlar merhaba; konumu okuyup kısa da olsa bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum çünkü farklı bakış açılarına ihtiyacım var.
3 yıllık evliyiz. 8.5 aylık hamileyim.
Eşimin samimi bir arkadaşı var bi kaç ay önce boşandı ve bir hafta önce bizim karşı apartmana taşındı. O günden beri eşim onla hergün en az 2 kez uzunlukları farklı olacak şekilde görüşüyor. Görüşmesin demiyorum tamam ama bugün mesela gündüz uğramıştı. Az önce de ben çay içmeye gidiyorum dedi .ben istemedim ama yine de gitti. Sinirimden ağlıyorum. Abartıyor muyum sizce gündüz neyse ama gece bence prensip olmalı evde olma fikri.... öyle değil mi bilmiyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir?
evli adamın ne işi var bekar arkadaşında , birde çay içmeye gidiyorum diyor otur evinde eşinle iç koca gün bekle yüzünü göreceğim diye yemek yap yesin üstünede akşam ben gidiyorum desin azcık evde dursunda iki sohbet edin onun gezmeye arkadaşlaıyla vakit geçirmeye hakkı varda senin yok mu ? Birlikte bişeyler yapsanız olmuyor mu bekar değil o, ayrıca beklenen bi bebek var tek başına mı yaptın onu azcık faydası dokunsa ne olacak çocuk istiyorum demeyi biliyorlar istemekle olmuyor bunun sıkıntılarınıda beraber atlacaksınız destek olacak moralinizi yüksek tutacak koca gün yalnız olmanızın sıkıntısını akşam geldiğinde onunla atlatacaksınız, benimde yakın bir arkadaşım, eşimin yakın arkadaşıyla evleniyorlar önümüzdeki hafta hiççç demedim valla bizim buralara yakın ev bulun ne gerek var arkadaşla görüşmek istediğinde gider görüşürsün akşam paşa paşa eve gelirsin hee olurda maç izlemek istersin belki arkadaşınla dışarda bişey demem ama görünen o ki karşı apartmandaki arkadaşıyla böyle bir ilişki asla olmayacak o çağışacak eşiniz gidecek arkadaşa ayrılan zamanla eşe ayrılan zaman aynı olabilir mi asla