Eşimin arkadaş takıntısı

Selseli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
270
387
33
32
Iyi günler herkese size danismak istedigim basina gelen çözüm yolu bulan varmidir bilmiyorum
Esim bazi konularda cok takintilidir yani bir ara yabanci bir diziye sarar sabah aksam durmadan onu izler taki artik kusacak kadar bikana dek yada bir oyun oynar ayni sekilde sureklde kendini cok kaptirir surekli onu oynar uyumayı bile unutur
Simdi ise arkadas grubuna takti sabah aksam birlikteler eve cok gec geliyor benimle ve kiziyla cok az vakit geciriyor bundan rahatsiz oldugumu guzel bir dille soyledim olmadi kavga ettim olmadi kustum yine olmadi hala devam ediyor yaklasik 2 3 aydir böyle. Esim yatırım danismani pek cok kisi ona birseyler danismak icin geliyor sanirim egosu tatmin oluyor. Rahatsiz oldugunu biliyorum ama sadece bana bisey sormak icin geliyorlar bende oylece birakip gidemiyorum diyor.
Napacagimi sasirmis durumdayim bu durumun da diğerleri gibi gecici oldugunu dusunuyorum cunku yaklaşık 10 yildir birlikteyiz boyle 2 3 arkadas grubu daha olmustu simdi hic biri ile konuşmuyor.. fazla muhabbet tez ayrilik getirir misali soğudu mu bir daha asla gorusmez.
Onun disinda cok iyi bir es ve babadir bizi cok sever yada ben öyle düşünüyorum birlikte cikalim dediğimde kirmaz ikiletmez canim bir seye sıkkın olsa ses tonumdan bile anlar . Ama bu durumda niye boyke yapiyor bilmiyorum var mi etrafinda boyle disari duskun esi olsn biri nasil yaptiniz bu durumda
Bilmiyorum belki takmasam bikac aya hersey normale de doner huyunu biliyorum çünkü insanlara cok uzun sure tahammul edemez ama ben taktikca ustune gittikce o daha cok disari cikiyor

Kendiniz söylemişsiniz geçici diye. Demek ki üstüne düşmeseniz unutup gidecek.

Sürekli danışmanlık için geliyorlarsa çalıştığı yere davet etsin özel görüşmek yerine. En azından akşam sizle olur.
Aslında tam olarak oyle degil aslinda esim memur ama altin borsa dolar alim satimiyla cok ilgileniyor kucuk bir yerde yasiyoruz esimin bildigini bilen herkes de bisyelr sormak icin geliyor

Yani umarim geçicidir bundan öncekiler heo gecti ama bunda benim uzuldugumu bildigi halde devam ediyor bu beni endişelendiriyor
Siz hep evde misiniz? Arkadasiniz falan yok mu onlarla ciksaniz

Sizde onun çıktığı zamanlarda arkadaşlarınızla buluşun. Ama mütemadiyen öyle olsun o evde olmadığında sizinde evde olmayacağınızı bilsin. Ondan sonra zaten sizin gibi oda rahatsız olacaktır ve sizi takip etmeye başlayacak ve eve dönecektir.

Gecicidir muhtemelen, umursamiyor gorunup onun ilgisini cekebilirsiniz.mesela sizde cikin. Bu durumdan cok egleniyo mutlu gibi takilin. Mesela 10 gun cikiyor 1 gun cikmiyor mu siz o cikmadigi gun de cikin desin noluyor ben evdeyken bile cikiyor. Siz dert edeceginize o etsin

Öyle çok dışarı çıkmaz arkadaşları ile ama dediginiz şey bizde de var bir 6 aydır. Sürekli eşime danışanlar. Dün gece 3 te yazdı birisi ya 3... Bildiğin şeyleri belli etme diyorum ben de ama işte...

Eşimin kendine zaman ayırması, arkadaşlarıyla olması, bir hobi edinmesi filan beni hiç rahatsız etmez. Ama çocuklarıyla geçirmesi gereken zamandan çalmaya başladıysa ortalığı yıkarım. Hani ben neyse de, çocuklarını kendinden asla mahrum bırakamaz.

Bence siz de kızınızdan dem vurmalısınız. Eşinizi haliyle tanımadığım için üslup konusunda tavsiye veremem.. ama benim eşim olsaydı önce tatlı konuşmalar, anlatmalar, sonrasında biraz daha asabi bir tonlama, en sonunda da ufak bir cinnet olurdu - ki eşimin cinnet seviyesine getireceğini sanmıyorum..

Kova burcu mu eşiniz ? kendimi gördüm de hareketler de :)

Bende calisiyorum ama 12 de eve geliyorum ogretmenim arkadas cevrem cok genistir hergun bende cikarim ama onun kadar degil
O zaman dert etmeyin ya,bazi manyak erkekler var mesela sadece ben gezerim diyen,sizinki onlardan degilmis. Ben olsam tadini cikaririm. Ne zaman musait olabiliyorsaniz o zaman cikin.

Ya o gece cikiyor herkesin cocucugu esi var kaldi ki kziimin uyku saati onum ciktigi saatlerde çıkamıyorum malesef ama dun gece cok sinirlendim kizim biraz daha buyusun bende gece yarisindan once eve gelmicem dedim

O zaman dert etmeyin ya,bazi manyak erkekler var mesela sadece ben gezerim diyen,sizinki onlardan degilmis. Ben olsam tadini cikaririm. Ne zaman musait olabiliyorsaniz o zaman cikin.
Yok aslinda hakkini yiyemem ne tek cikmama bisey der arkadaslarimla nede birlikte bir plan yapınca olmaz der sanirim arkadaslari ile gecirdigi zamani kiskaniyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…