Eşimin arkadaşı ile kursa yazılması

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Merhaba hemen anlatmak istiyorum , 9 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var .Eşimin 15 yıllık arkadaşı kurumsal firmada çalışıyor İngilizce şart onun için oda kursa yazılmış , eşimi de ikna etmiş oda yazılmış ve benim eşim sanayi de esnaf İngilizce ile hiç
İşi Yok , bildiği kadarı yetiyor işi için .İlk olarak kursa yazıldığını akşam yemeğe beklemeyin ben kursa gidiyorum diye iletti.Kurs saati 19-21 eve uzaklığı bi saat ama her nedense 23:30 dan önce gelmiyor.Haftanın üç günü işten direk gidiyo .Aklımı ve midemi bulandıran arkadaşının eşi ile arası bozukmuş uzun zamandır boşanmayı düşünüyormuş , birazda kadınlara meyilli anlarsınız hani çapkınlık bakışları oturmuş yüzüne , eşim ise herkesin o mu asla yapmaz o alakası Yok dediği bi tip ( bana göre herkes yapabilir asla yapmaz demem ) .Normalde beni günde üç dört kez arardı kursa başlayalı hiç aramıyor , bitiş saatine göre geç geliyor bide ailecek ortak watsapp grubumuz vardı orda ikisi de hiç yazmıyor ,arkadaşı ig de ayrılık hüzün bitiş konulu resimler paylaşıyo.Açıkçası eşimi de yoldan çıkarıyor gibi geliyor napayım bilemiyorum ? Kaçta geleceksin dedim 11 den önce zor yazmış bende bence gelme yazdım oda niye ? tamam gelmem yazmış !!Birde Yok kurs hocası erkekmiş sormadığım halde detay veriyo resmen uyuz oldum bi akıl verin lütfen .eklemek istiyorum eşim anlatmıştı bunu biz iki kadında hasta olduk bi ay önce arkadaşı da eşime demiş ki bunlar çöktü gel değişsek mi kanka espirisi dönmüş

Son düzenleme:
Sizde yazılın hem evde de birlikte alıştırma yaprsnz iyi olur hani bakalım tepkisi nolck o gayet normal gibi görüyo ya herseyi işten çık eve uğrama direk kursa git Sanayide esnaf olarak çalışan adamn ingilizce ile ne alakası olur başka sebepten gidiyo olabilir sizi üzmek istemem ama

Sizde yazılın hem evde de birlikte alıştırma yaprsnz iyi olur hani bakalım tepkisi nolck o gayet normal gibi görüyo ya herseyi işten çık eve uğrama direk kursa git Sanayide esnaf olarak çalışan adamn ingilizce ile ne alakası olur başka sebepten gidiyo olabilir sizi üzmek istemem ama
Ben dedim ki bende yazılayım oda dedi kursun hocası erkek kadına kadın erkeğe erkek dedi banane bunu niye söylüyorsun ki dedim

Kursa 2 arkadaş tek mi gidiyolar birde hepsi erkek mi ?? Bunları da sormdnzm hepsi aynı cins ise sorun yok ama nerden ne alaka yani böyle bi istek neden oluştu eşinizde ??? Yatkinlk varmi ???

7 de gidilen kurs 4 saat sonra eve gelmek olsun olsun 1 saat dil kursu olsun evde ki keklik olmyn bir şekilde kafanzdaki soru işaretlerine cevap bulun aniden bişey oldu die gidin uzaklık sorun olmsn allah korusun evine fitne girdi mi bir daha ckmyo allah yardimcin olsun kardeşim

Kursa 2 arkadaş tek mi gidiyolar birde hepsi erkek mi ?? Bunları da sormdnzm hepsi aynı cins ise sorun yok ama nerden ne alaka yani böyle bi istek neden oluştu eşinizde ??? Yatkinlk varmi ???
İşte sıkıntılar orda yatkınlık Yok aşırıda tembel üşengeçtir , iki arkadaşı bide hoca imiş nasıl kurssa

2 arkadaş birde hoca 3 kişi Hmmm bilemedim şimdi siz çocukları brkn anneye veya başka bir yakınnza gidin kafanızı kemirir durur bu şüphe inşallah dediği gibidir ve sizi üzmez

Kurstan canlı yayın yapsın ya da görüntülü konusma açıp gercekten kurstami diye bakin.şöyle bir etrafı gösterse siz hiç sesini cikartmasaniz o bile size yeter bence.:super:benim aklıma başka birsey gelmedi valla.:KK54:

Back
X