Eşimin arkadaşı ile kursa yazılması

Bi gün sende git merak ettim ortamı canm skılıyor evde beklerim seni dersin .. bu 11 de gelme olayını çözersin .
Kaç aylık kurs ? 1 yıllık fln değilse boşa huzurunuzu kaçırma.. kurstan snra kızlı erkekli arkadaşlarla yemek yedikten snra dönüyor olabilir. (Kızlı erkekli olduğunu sana geçerli bi açıklama yapmadan geç dönmesinden anladım) yoksa sebebini açık açık söylerdi.
Bu aralar teline yeni kaydedilenlere bak .. yeni arkadaş ayağıyla tanıştıkları olcaktır mutlaka..

belkide gerçekten kursa gidiyordur[/
ben de pek inanmadım kursa gittiğine. Ortada kurs murs yok bence. Tuhaf yaaa... Allah yardımcınız olsun. Benim naçizane tavsiyem bir yandan gerçekleri araştırırken bir yandan da kendinizi bi yenileyin dikkatini çekin. Ne bilim saç makyaj spor ne gerekiyorsa onu işte. Faydası olur belki
Ben yenilendiğim için oluyo zaten bunlar zayıfladım güzelleştim sürekli beni dibe çekmeye çalışıyor eskiden kasan geniş diyodu şimdi çöktün başkası gibi oldun diyo hala kendimi beğendiremiyorum umrumdada değil beğenmesi kendim için zayıfladım kendim içinde öyle kalacağım .

Gel değişsek mi derken?

Her yere gider bu laf. Bu nasıl espri? Bi ben mi takıldım buna?

Onun dışında enteresan bi hal değişik.. eşinize uyuz oldum. Allah yardımcınız olsun..
Benim de kafamı bulandıran o hadi arkadaşı bi
Yola girmiş savruluyor benimkini niye yanına çekiyo , adam çok düzgün olsa kursa gitmeleri de dert değil ama adam müsait bu tarz şeyler yapmaya

Üzüldüm cidden kritik bir durum çirkin espriler falan.
Bence kursu bir soruşturun. İhtiyacı olmayan erkeğin belli bir yaştan sonra aman keşke ingilizce öğrensem diye kursa yazılacağını sanmam.

kursun bitince hemen eve gel, her akşam dışarda takılmanı istemiyorum deyin. ingilizce kursu zordur. bir de ing ile alakası yoksa, ihtiyacı da yoksa bir kaç kurdan sonra bırakır :)

Benim de kafamı bulandıran o hadi arkadaşı bi
Yola girmiş savruluyor benimkini niye yanına çekiyo , adam çok düzgün olsa kursa gitmeleri de dert değil ama adam müsait bu tarz şeyler yapmaya
Arkadaşı nasılsa kendi de öyledir. O adamı suçlayıp durmayın bence eşinizi silah zoruyla tutmuyo ya. Eşinizin içinde varmış yani pek farkları yok birbirlerinden. O espri olayında sert bi tepki vercektiniz ki tavrınızı bilcekti eşiniz. Gülerek anlatması şakanın (!) İğrençlik boyutunu değiştirmiyo ne yazık ki

Ben de ingilizce kursuna başladım geçen ay. Haftaiçi akşam grubu genellikle çalışan insanlar ve 30 yaş üstü. Şunu farkettim nedense evli olanlar evli değiliz diye yalan söylüyor. Ya da kimlerin çocuğu var gibi sorular geldiğinde cevap vermiyolar. Birkaç kişi var kurs çıkışında cafeye ya da bara giden onlarla takılıyolar.

Bunları gözümle görmeseydim ne var bunda gitsin adam kursa derdim.

Kursun adını sordum , benim için artık önemli değil ama senin için önemli ise xxx kurs yazmış bende artık ? Yazdım cevap vermedi arayıp ne oldu neden sordun falan demiyo ben arasam benden şüphe mi duyuyorsun güvenmiyor musun muhabbetine dönüşecek.

Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama trafiğin en yoğun olduğu istanbul bile olsa o saatte 1 saat sürmez. Trafik açık olur hızla gelir. Kursun afı falan diyeceğinize bence 9 da biten kurs, Yandex'ten baktım yollar açık görünüyor en fazla 30 dakika dürer. Merak ettim çıkışta 2 saat ne tapıyorsunuz o kendine hiç güvenmediğim arkadaş kişisi ile?
Kaldı ki zamanında gelsen problem olmayacak, ben senin kursuna laf ettim mi bu kadar borcumuz varken. Karar verdim haftada 2 gece de ben gideceğim akşam kurslarına. Sen çocukların basında ol gibi bir konuşmanı tavsiye ederim.

Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama trafiğin en yoğun olduğu istanbul bile olsa o saatte 1 saat sürmez. Trafik açık olur hızla gelir. Kursun afı falan diyeceğinize bence 9 da biten kurs, Yandex'ten baktım yollar açık görünüyor en fazla 30 dakika dürer. Merak ettim çıkışta 2 saat ne tapıyorsunuz o kendine hiç güvenmediğim arkadaş kişisi ile?
Kaldı ki zamanında gelsen problem olmayacak, ben senin kursuna laf ettim mi bu kadar borcumuz varken. Karar verdim haftada 2 gece de ben gideceğim akşam kurslarına. Sen çocukların basında ol gibi bir konuşmanı tavsiye ederim.
Şimdi hepsi tamam eşini bilir ya insan hani bakışını sesini konuşmasını beni günde üç
Kez arayıp işinde ne olursa incik cincik anlatan adam kursa başlayalı sadece ekmek var mı diye soruyor geç geliyor dışarda yiyor ve dün ayrı yattı , elbette ki bunlar bi fikre varmak için yeterli değil bende isityorum ki o beni rahatlatsın ben sorarsam eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olcam

Hayır ingilizce kursu ucuz da bir şey değil ki işi olmayan, çoluklu çocuklu adam keyfine göre yazılsın. Içinize kurt dusurmek istemem ama - lakin zaten duşmuşe benziyor- internetten yazısmak için ögrenme derdine duşmuş olmasin? Tabii gercekten kursa gidiyorsa...

Insallah çoluğunuz çocugunuz yuzu suyu hurmetine hepsi boş kuruntu çıkar.
Allahım sen kimseyi şaşırtma!
Özellikle de evli, çocuklu kullarını!

Back
X