- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Elbette çıkartmaz haklısınız , merakı yoktu gerekte Yok ,tamam kursa gitsin sık Boğaz etmem asla ama bi gariplik var halindeArkadaşı eşinizi yoldan çıkartmaz.
Eşiniz çıkmak istedikten sonra arkadaşa da gerek yok.
Önceden merakı varmıydı dil öğrenmeye ?
Biraz üstelemeyin bakalımElbette çıkartmaz haklısınız , merakı yoktu gerekte Yok ,tamam kursa gitsin sık Boğaz etmem asla ama bi gariplik var halinde
Ben dedim ki bende yazılayım oda dedi kursun hocası erkek kadına kadın erkeğe erkek dedi banane bunu niye söylüyorsun ki dedimSizde yazılın hem evde de birlikte alıştırma yaprsnz iyi olur hani bakalım tepkisi nolck o gayet normal gibi görüyo ya herseyi işten çık eve uğrama direk kursa git Sanayide esnaf olarak çalışan adamn ingilizce ile ne alakası olur başka sebepten gidiyo olabilir sizi üzmek istemem ama
İşte sıkıntılar orda yatkınlık Yok aşırıda tembel üşengeçtir , iki arkadaşı bide hoca imiş nasıl kurssaKursa 2 arkadaş tek mi gidiyolar birde hepsi erkek mi ?? Bunları da sormdnzm hepsi aynı cins ise sorun yok ama nerden ne alaka yani böyle bi istek neden oluştu eşinizde ??? Yatkinlk varmi ???
Her gelen detay konuyu enteresan boyutlara taşıyor... Ne kursuymuş o öyle 2 kişiye özel? Kurs falan yok sanki..İşte sıkıntılar orda yatkınlık Yok aşırıda tembel üşengeçtir , iki arkadaşı bide hoca imiş nasıl kurssa
Bilmiyorum şuan ayrı yatmaya gitti ve ben yine detayları soramıyorum üç gündür evde iletişimHer gelen detay konuyu enteresan boyutlara taşıyor... Ne kursuymuş o öyle 2 kişiye özel? Kurs falan yok sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?