Esimin arkadasi ve karisi

Ayy sistimmmm bende nigdeliyim izmir doğumluyum da kokum nigdeli arkadaşım bizde. cok fazla iyi niyetli kalp kiramama rhaatszligi var ama kendine ediyorsun kaç insan neler.demis birini yap artık evde değiliz deyin ise yarayacaktır onlar aramadan pazar günü mesaj atim gelecekseniz haberiniz olsun biz evde değiliz gibisinden veya hastayım

Kız istemeye gidip bu şekilde ölen bir damat haberi hatırlıyorum. Aman diyeyim. Hiç gerek yok böyle şeylere, gelmeyin diyebilsinler kafi.

Anladigim cok issiz sakin bir yerdesiniz baska saracaklari kimsede yok size sarmislar zor gelene gelmede denmiyor tavirida anlamaya yanasmiyor sanirim
Uygun bir dille NET olarak bu hamileligim zor geciyor onceki gibi dgl misafirlige de gitmiyorum misafirde kabul edemiyorum kusura bakmayin dogumdan sonra insallah deyip atlatin

nisaaa lütfen ateşe atma kendini
sakın onlara yemeğe falan da gitme sakın
yediklerini içtiklerini onların helal et sen bir daha da görüşme
aradıklarında müsait değiliz sonra v.s. kestirin atın
buraya yine yaz sonra.. senin yerine ben çıldırdım burda

nasıl yaptın böyle bir hatayı ya?
bu kadar akıl verildi burada:))
evdeki huzurunu bozuyorsun bu asalaklar yüzünden.
reddetmek hayatından uzak tutmak bu kadar zor olmamalıydı(
pek umudum kalmadı senden bundan sonrası için ya:))

Valla bende kendime inanamiyorum nasilboyle aptal olabiliyorum.
Anneme anlattim annem neler saydi bana neler burada yazamiycam:) senden ne koy olur ne kasaba dedi yuzume kapadi teli;(

Anneme anlattim annem neler saydi bana neler burada yazamiycam:) senden ne koy olur ne kasaba dedi yuzume kapadi teli;(
Bu kadar sabra taş olsa çatlardı anan değil bacın değil direk telefonda gelmeyin artık görüşmek istemiyorum deyin ve telefonu kapatın cevap vermesine fırsat vermeyin.
Ay ben dayanamazdım valla akraba değil ki yüzyüze bakacağım diye mırın kırın edeyim. Görüşmek istemiyorsam direk söylerim ben olsam. Böyle yapmadıkça açık kapı bırakıyorsunuz devamlı. Bir yerden yüz buluyor o da.

Ay yinemi geldiler yoksa. Şu kadının numarasını verde sıralı arıyalım valla sen yapamıcaksın belli

duygularını bir yol bulup ifade etmezsen hasta olursun, aradıklarında müsait değiliz diyeceksiniz o kadar.

Bundan sonra ne yapacaksin peki?
Bir de su acidan dusunsen ,
Bu insanlari sevmiyorsun istemiyorsun ama evde istemeyerek te olsa agirliyorsun.
Ama bin kere de lafini ediyorsun sonucta.
Ne anladim ben bu misafirperverlikten.
Hiic kiymeti yok ki boyle konustuktan sonra.
Eve hic kabul etmesen bunlar olmayacak.
Telefonda bir cumle ile reddetsen su yaptiklarindan daha dogru ve yakisir bir tavir olacak.
Etkili oldu mu nasil bu fikir:)))

Tamam yine geldiler utanmadan
Yiyip gittiler.parazit gibiler.
Bundan sonra ne yapacaksın ,yine tongaya düşmeyin ,yeter yahu

artik sana gercekten inanamiyorum..
nasil diyemiyorsun musait degiliz gelmeyin diye..
artik o telefonu eline al mesaj at..
artik haftasonlari musait olamiyoruz kis geldi is guc yemek cok zorluyor beni..
malum yemek bulasik hep ustumde yaz..
artik yaz yani gercekten

Daha onceki sayfalarda is buyur demistik yaptin mi?

Bu haftasonu icin de arayacaklardir esin acikca kusura bakmayin esim cok yoruluyor hamile sonucta kabul edemeyecegiz desin ya da o kadini sen ara konus bu ne boyle ya..hayir demeyi ogrenin yazık canınıza

Ben olsam bunlarla kesinliklr görüşmeyi keserim hatta kavgalı bi şekilde keserm ki içimin yağları erisin. Ama sen kavga etme boşver de hayatından çıkar bu nedir ya görgüszlük patavatsıZlık her şey bjnlarda. Eşim bana karşı gelirse de onla da kavga ederm

Fırsat verme gelmelerine sen git sürekli hiçte kalkma yerinden evini eleştir yaptıklarını eleştir dur anlasın seni arayıp gelmek istediğinde de bi yerlere gittiğini falan söyle sürekli ertesi gün çık sen git görsün bakalım bir süre sonra kendi sıkılır zaten sende bir evde yokum iki evde yokum dersin üçüncüye o kendine gitcek başka ev bulur zaten merak etme

Ben olsam kendimi yatak odasına kitler çıkmam ordan

Resmen sizi hizmetçi gibi kullanıyorlar
Nasıl ses çıkarmıyorsunuz anlamıyorum

Bu konuda son durum ne? Hala o açlar gelip gidiyorlarmiymiş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…