Esimin arkadasi ve karisi

Maşallah diyelim gelecek olurlarsa da bir şekilde halledin ki tekrar başlamasınlar. Hata ben şunu da düşündüm, her hafta sonu onların sizi aradığı saatten yarım saat 1 saat önce siz arayın biz geliyoruz diye, her hafta sonu siz gidin. Ama iki yıl boyunca gidemezsiniz siz sürdüremezsiniz bu oyunu ama aynılarını 2 yıl boyunca siz yapın. İntikam soğuk yenen bir yemektir ..Ben yapamazdı şahsen aramızdaki bağı kesip atardım ama güzel bir yol olurdu bu da

Geçmiş olsun

Ben kafama tukureyim.
2 hafta once ard arda aradi actim bende soguk konustum baya 2 dk anca konustuk kapatirkende hikeye kitabi seti sordu bende set eksik dedim tamam dedi kapatti.
hafta sonuda mesaj atmis esi esime musaitseniz gelecez diye esim uyuyordu.
.aradan yarim saat gecti aradi esimi konustular.yine gelecez dedi esimde ablamlar gelecek kis gunu kalabalik oluruz baska zaman gelin isterseniz dedi.sonra az daha sohbet edip en son da kapatirken gelecekmisiniz dedi bakcaz geliriz heralde demis tabi ben sinirden kuduruyorum evde ev 2 odali bizim mutfakda icinde yani.
neyse gorumcemler coluk cocuk kayinvalideler felan 12 de geldiler bizim tavuklari kesecektik onun icin cagirmistik.
4 gibide bunlar geldi tabi olduk evde 15 kisi yemek yok tabi bunlarda ac gelmis aceleyle yemege girdik gorumcenin kiziyla oldum belim koptu resmen .
hanimefendi yemege hic girmedi sadece sofrayi kurdu o kadar bide tee sabah kahvaltiyla gelmisler 7 de yedik diyor utanmadan cocuklsr acliktan heryeri karistirip durdular .
Neyse yemegi yedik bulasiklara bile usulen bile demedi ben yikayim diye habire kizina hikaye oku dedi durdu 12 de gittiler gece.
Ablam kayinvalide felan sinir oldular esimede gidince bagirdim cagirdim yeter atrik dedim bundan sonra hafta sonu biz gidecez onlara dedim tatlimdan tut herseyimi yspsin dedim tamam hafta sonu gidecez dedi .
Hala kendi salakligima yaniyorum rahattim ne guzel 3 aydir yine tebelles olacaklar gibi off

Bu kadar yüzsüzlüğe pes diyorum bunların da hemşerimiz olduğuna eminmisin

ama şu aşamadan sonra hata artık sizde . kapıyı açık bırakıp hırsız girmesin demek gibi bir şey bu. neden gelecek misiniz diye soruyorsunuz? net bir şekilde hayır kararı alın ve bitsin olay. mevzu mu bu yani? haftaya biz gitcez yarışına girip karşı tarafa iyice yüz vermeyin . niye uzatıyorsunuz muhabbetinizi? siz her defasında işimiz var deyin çok ısrarla görüşmek isterlerse sizin evin o civarda işimiz uğrarız dersiniz. asla kabul etmeyin artık. sizin tavrınız da sıkıntılı.

Siz neden gel su sogani dogra elim bulasik tencereyi yika isim var gibi seyler soylemiyorsunuz bu kadina.Tamam normal degil yaptiklari benim dediklerimde normal misafire yapilmaz zaten iki is yaptirsaniz gelmeyecekler zaten.

Ne deseniz haklisiz valla 1 haftadir kendi kendimi yiyorum bi insan bukadarmi salak olur diyip duruyorum kendime resmen kullaniyorlar beni ve bende buna goz yumuyorum kendimden tiksindim iyice

Neden insanlara hayır demeyi bilmiyorsunuz? Kusura bakmayın tavrınız çok komik geldi. Koskoca insanlarsınız çocuk gibi davranıyorsunuz
Bu haftada biz gidicez o da bana hizmet etsin bla bla.. Nedir bu yani. Böyle mi kurtulacağınızı sanıyorsunuz bu insanlardan? Yahu kesin irtibatınızı olsun bitsin. Müsait değiliz kabul edemeyiz bu kadar. Ne zaman ararlarsa soğuk bir şekilde aynı cevabı verin bitti gitti yani çok mu zor bu? Halada anlamıyorlarsa en son olarak sizinle görüşmek istemiyoruz der bitirirsiniz. Mecburmusunuz görüşmeye? Kendinizi boş yere yiyip bitiriyorsunuz. Sizin tavrınız da anormallik var bence bu yüzden bunları yaşıyorsunuz.

Ya gidecegimden deyil sinirle oyle dedim de 2 senedir 1 kere yemege gittim oda iftarra davet ettimsti ondan baskada gitmedim hic. Nigde merkeze gidersek donuste ugrardik arada o kadar
bende sorun var zaten o kesinlesti artik .
ama bi insan istenmedigini hicmi anlamaz ya konusmuyorum muhabbetim bile yok ki kaldiki esim dedi ablamlar gelecek diye neyine cikip geliyon tamam bende sorun var ama bunlar komple siyirmis

sana musait degilim dersin olur biter ucunda olum yok ya

Biz iki kardesiz. Yasadığımız yerde ondan başka yakınımız da yok. Yeni evlendiginde 2 çocukluydum.
Her hafta bize çig köfte yemeye gelirlerdi.istisnasız.
Öz kardesim olmasına ragmen ayağını kestim.
Cumartesi günü 11 de uyanıyor keyifli kahvaltı yapıyor.Kocasıyla evi temizliyor bize düsüyorlardı.
Hafta ici esim gec geliyor Hafta sonu da basbasa vakit geciriyoruz diyorlardı. (Açık açık gelme demekti)Her gelisinde siz de gelin diyince sinirim tepeme cıkıyordu. Baktım kullanılıyorum
Açık dedim gelmeyin yoruluyorum. O gün benim de temizlik günüm (ikimizde çalısıyoruz.)
Siz de diyin direkt.

Ne deseniz haklisiz valla 1 haftadir kendi kendimi yiyorum bi insan bukadarmi salak olur diyip duruyorum kendime resmen kullaniyorlar beni ve bende buna goz yumuyorum kendimden tiksindim iyice

Yani kocası esinizi arayıp gelelim mi diyor. Eşiniz olmaz diyor sonra niye gelecek misiniz diye soruyor. Onu anlamadım. Gelmeyin müsait değiliz. Bundan sonra sizde gitmeyin. Kadin da kocası da yemek yemeğe geliyorlar. Gelip bulaşık yıkasa soğan doğrasa ne olacak. Size en ufak faydası olmayan insanlar çıkarın hayatınızdan bitsin gitsin. Siz onlara gitmeyin. Hafta sonu geldiler mi biz bugun bilmem nereye gidiyoruz diyin. Hazırlanın çıkın evden hep beraber. 2 saat gezer sonra dönersiniz geri.

sende kendimi gordum aman kimsr kirilmasin hep kirilan ben oluyorum. hayir demek cok zor.biraz yetistrilme tarzindan geliyo bende yenemiyorum bu huyumu.nefret ediyorum hayir diyememekten

Onlar aradığı Zaman bizde evde değiliz diyin bir kaç defa böyle derseniz belki onlarda anlarlar istenmediklerini .....hala yüzsüzlük yapıp ta geliyorlar sa aradıklarında, yoldayız ,size geliyoruz ,bizde sizi arayacaktık diyin ....her hafta sonu git onlara bakayım bir daha geliyorlar mı myüzsüz insanlardan nefret ediyorum !!

Bir komsumuz vardi gece 1 2 demez bize gelirdi. Yemek, kahve falan isterdi sonra sen yanimizdan git ozel bisey konuscaz annenle derdi. Yaptigim şeyi anlatıyorum:

Kahvesinin icine salca, karabiber, aci toz biber kirmizi olandan koydum. Hem anneme hem kadina verdim. Kadin o gunden sonra bidaha gelmedi, annemde benden ozur diledi.

Dinsizin hakkindan imansiz gelir demisler. Benzer biseyi yapmanizi oneririm

Evde degiliz annemdeyiz.ablamda abimde amcamda vs.deyiZ diyin. Zor degil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…