- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Maşallah diyelim gelecek olurlarsa da bir şekilde halledin ki tekrar başlamasınlar. Hata ben şunu da düşündüm, her hafta sonu onların sizi aradığı saatten yarım saat 1 saat önce siz arayın biz geliyoruz diye, her hafta sonu siz gidin. Ama iki yıl boyunca gidemezsiniz siz sürdüremezsiniz bu oyunu ama aynılarını 2 yıl boyunca siz yapın. İntikam soğuk yenen bir yemektirgecen gun esimin asker arkadasi geldiler 15 senedir gorusmuyorlarmis esi cocuklar felan geldiler. Kadinla yeni tanismamiza ragmen hic oturmadi
bende ayniyim biryere gitmissem banahizm3t edilmesini beklemem o yuzden tuaf geliyor bana .
Kadin aliyor eline telofonu hic biseye baktigi ettigi yok.
6 haftadir cok rahatim ya insallah hic gelmezler
Geçmiş olsunCocuk dustugunden beri gelmediler esi esimle konusuyor arada cocuklar bile sormuyorlar onceden her hafta sonu geleceklermi diye sorar dururlardi.
2 gun once yine aradi acmadim. Normalde ulasamadimi mesaj yazardi mesaj bile yazmiyo anladi kizgin oldugumu yoksa coktan damlarlardi.
Bu kadar yüzsüzlüğe pes diyorum bunların da hemşerimiz olduğuna eminmisinBen kafama tukureyim.
2 hafta once ard arda aradi actim bende soguk konustum baya 2 dk anca konustuk kapatirkende hikeye kitabi seti sordu bende set eksik dedim tamam dedi kapatti.
hafta sonuda mesaj atmis esi esime musaitseniz gelecez diye esim uyuyordu.
.aradan yarim saat gecti aradi esimi konustular.yine gelecez dedi esimde ablamlar gelecek kis gunu kalabalik oluruz baska zaman gelin isterseniz dedi.sonra az daha sohbet edip en son da kapatirken gelecekmisiniz dedi bakcaz geliriz heralde demis tabi ben sinirden kuduruyorum evde ev 2 odali bizim mutfakda icinde yani.
neyse gorumcemler coluk cocuk kayinvalideler felan 12 de geldiler bizim tavuklari kesecektik onun icin cagirmistik.
4 gibide bunlar geldi tabi olduk evde 15 kisi yemek yok tabi bunlarda ac gelmis aceleyle yemege girdik gorumcenin kiziyla oldum belim koptu resmen .
hanimefendi yemege hic girmedi sadece sofrayi kurdu o kadar bide tee sabah kahvaltiyla gelmisler 7 de yedik diyor utanmadan cocuklsr acliktan heryeri karistirip durdular .
Neyse yemegi yedik bulasiklara bile usulen bile demedi ben yikayim diye habire kizina hikaye oku dedi durdu 12 de gittiler gece.
Ablam kayinvalide felan sinir oldular esimede gidince bagirdim cagirdim yeter atrik dedim bundan sonra hafta sonu biz gidecez onlara dedim tatlimdan tut herseyimi yspsin dedim tamam hafta sonu gidecez dedi .
Hala kendi salakligima yaniyorum rahattim ne guzel 3 aydir yine tebelles olacaklar gibi off
ama şu aşamadan sonra hata artık sizde . kapıyı açık bırakıp hırsız girmesin demek gibi bir şey bu. neden gelecek misiniz diye soruyorsunuz? net bir şekilde hayır kararı alın ve bitsin olay. mevzu mu bu yani? haftaya biz gitcez yarışına girip karşı tarafa iyice yüz vermeyin . niye uzatıyorsunuz muhabbetinizi? siz her defasında işimiz var deyin çok ısrarla görüşmek isterlerse sizin evin o civarda işimiz uğrarız dersiniz. asla kabul etmeyin artık. sizin tavrınız da sıkıntılı.Ben kafama tukureyim.
2 hafta once ard arda aradi actim bende soguk konustum baya 2 dk anca konustuk kapatirkende hikeye kitabi seti sordu bende set eksik dedim tamam dedi kapatti.
.aradan yarim saat gecti aradi esimi konustular.yine gelecez dedi esimde ablamlar gelecek kis gunu kalabalik oluruz baska zaman gelin isterseniz dedi.sonra az daha sohbet edip en son da kapatirken gelecekmisiniz dedi bakcaz geliriz heralde demis tabi ben sinirden kuduruyorum evde ev 2 odali bizim mutfakda icinde yani.
neyse gorumcemler coluk cocuk kayinvalideler felan 12 de geldiler bizim tavuklari kesecektik onun icin cagirmistik.
4 gibide bunlar geldi tabi olduk evde 15 kisi yemek yok tabi bunlarda ac gelmis aceleyle yemege girdik gorumcenin kiziyla oldum belim koptu resmen .
hanimefendi yemege hic girmedi sadece sofrayi kurdu o kadar bide tee sabah kahvaltiyla gelmisler 7 de yedik diyor utanmadan cocuklsr acliktan heryeri karistirip durdular .
Neyse yemegi yedik bulasiklara bile usulen bile demedi ben yikayim diye habire kizina hikaye oku dedi durdu 12 de gittiler gece.
Ablam kayinvalide felan sinir oldular esimede gidince bagirdim cagirdim yeter atrik dedim bundan sonra hafta sonu biz gidecez onlara dedim tatlimdan tut herseyimi yspsin dedim tamam hafta sonu gidecez dedi .
Hala kendi salakligima yaniyorum rahattim ne guzel 3 aydir yine tebelles olacaklar gibi off
Siz neden gel su sogani dogra elim bulasik tencereyi yika isim var gibi seyler soylemiyorsunuz bu kadina.Tamam normal degil yaptiklari benim dediklerimde normal misafire yapilmaz zaten iki is yaptirsaniz gelmeyecekler zaten.Ben kafama tukureyim.
Ne deseniz haklisiz valla 1 haftadir kendi kendimi yiyorum bi insan bukadarmi salak olur diyip duruyorum kendime resmen kullaniyorlar beni ve bende buna goz yumuyorum kendimden tiksindim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?