- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
OlabilirO zaman iddia ya girelim bence geldiler
açmayınca sizi merak ettik deyip geliyolarmış. açıp gerçekleri söylicektin, başka türlü kurtulamıcan. yarın yine gelirler o zaman. kendi niye çekemiyo krediye, hiç küsmeleride yokYok gelmediler cok sukur aradi 2 kere acmadim teli zaten yatiyorum4/5 gundur hic halim yok .
esi esimi aramis gecen hafta borc para istemis.esim yok diyince benim icin kredi cek ben odeyeyim demis esim ben cekemem diyip bol bol ogut vermis bu haftadan icinde haftaya geliriz felan demis muhtemelen karisi da o yuzden ariyor hani geleceklermis ya .acmadim telefonu esiminde teli bozuk 3/4gundur kapali oylece cikip gelmezler insallah
Esime dedim ben cocuklara yemek hazirliyamiyorum onlara hic yapamam dedim bisey demedi.
Telefonlarini açmayınca sizi merak ettik bahanesiyle geldiklerini yazmıştın.Bence mesaj at X cim aramıssın ama böyle böyle durum vaziyet bu uzanıyorum,dinlenmek istiyorum bu nedenle telefonlarada çok bakamiyorum. Yeni gördüm cagrılarını k.bakma iyi h.sonlari diliyorum tarzı bişey yaz ki gelmeye yüzü olmasın bu somuruculerinYok gelmediler cok sukur aradi 2 kere acmadim teli zaten yatiyorum4/5 gundur hic halim yok .
esi esimi aramis gecen hafta borc para istemis.esim yok diyince benim icin kredi cek ben odeyeyim demis esim ben cekemem diyip bol bol ogut vermis bu haftadan icinde haftaya geliriz felan demis muhtemelen karisi da o yuzden ariyor hani geleceklermis ya .acmadim telefonu esiminde teli bozuk 3/4gundur kapali oylece cikip gelmezler insallah
Esime dedim ben cocuklara yemek hazirliyamiyorum onlara hic yapamam dedim bisey demedi.
çat kapı gelmemişlerdin inşallah.Yok gelmediler cok sukur aradi 2 kere acmadim teli zaten yatiyorum4/5 gundur hic halim yok .
Benım ıcın kredı çek mı .ınsanlar çok yuzsuz olmuşYok gelmediler cok sukur aradi 2 kere acmadim teli zaten yatiyorum4/5 gundur hic halim yok .
Eşi çok yüz veriyor bence konu sahibinin. Cesaretleri bundan.Benım ıcın kredı çek mı .ınsanlar çok yuzsuz olmuş
dün aklımdan geçiyordunuz :)Yok gelmediler cok sukur aradi 2 kere acmadim teli zaten yatiyorum4/5 gundur hic halim yok .
Aynen ben de oyle hıssettım.ama ne olursa olsun yıne de yuhEşi çok yüz veriyor bence konu sahibinin. Cesaretleri bundan.
O zaman sen onlardan daha dişli olucaksın hiç çıkmayın valla yola.. Ben bugun baska plan yaptım de bozuluyorlarsa bozulsunlar.. Bız yardın ederız derlerse de "hep öyle diyorsunuz tum ıslerım kalıyor sonra" de cekınme..Diyoruz su isimiz var bu isimiz var diye olsun bizde yardim ederiz diyorlar ama onlar oturuyo biz oturuyoz istee kaliyo
Musaitmisiniz diye soran yokki ciktik geliyoruz bisey lazimi diyorlar bisey diyemiyorum
hayir demeyi esimde bilmiyo saolsun bende ayni
aynEn mangala geliyorlar diye dusunur oldum bende ilk zamanlar kalabalik olsunkalabalikta mangal daha iyi olur diye onlari bekledik yada bir kac sefer onlar getirdi sonrasi hep bizden artik esime aldirmiyorum kendimi enayi gibi gormeye basladim
Ben sizin yerinizde olsam onlar geldiğinde alırdım çocuklarımı bit odaya girer oturur kapıyı kitlerdim kendileri napiyosa yapsınlar acık açık sizi yiyorlar yani başka açıklaması yok bunun kul hakkı resmenSelam hanimlar.
benim bi sorunum var ne yapmam gerektigini bilmiyorum .
Biz sehir disinda bi koyde ciflik isletiyoruz. Yakinimizda hic ev yok cocuklarin arkadaslarida yok en yakin koy 2 km uzaklikta.
Esimin arkadaslari 2 senedir asagi yukari her hafta sonralari gelirler artik bunalima girmeye basladim.gelecekleri zaman oylen ararlar biz geliyoruz bir seye ihtiyaciniz varmi bende yok derim yada ekmek alin derim. En gec 1 saate evde olurlar.
2 kizi var kizlarin buyugu oglumla yasitlar 2.sinifa gidiyor.kadin hep bi kiyaslama icinde kendi okullari cok guzelmis ogretmen cok ilgiliymis 18 kisilik sinifta okuyormus hep boyle kizini overde over . B3nin oglum 32 kisilik sinifta 3 tane ogretmen degisti servisle gider okula 15km lik mesafede. Hep bi kiyaslama hep bi gosteris rahatsiz oldugumu soyledim ama huyu hic degismiyor. Gelir gelmez ogluma sen odevlerini yaptinmi diye sorar( oglum genelde pazar gunune birakmaz )oglum bitti diyince hee sizin odevmi azdi der sonrada kizina bagirmaya baslar odevlerini yap diye sonra otururlar saatlerce benim evimde ders yaparlar bagira cagira bede sinirden kudururum.
Aksam ustu baslarlar aciktik demeye yemege tek basina girerim hic yardim etmek yok cok nadir yardim eder ben yemekle ugrasirken ya telefona bakar yada kizyla ders calisir. yemek biter bulasiklar hep bende aradan 2/3 saat gecer cocuklar aciktik demeye baslar pasta yapalim poaca yapalim kocasi baslae yenge yokmu biseyler aciktik demeye hazirlarim bazende duymamazliktan gelirim en son abi senin migdende kurt mu var dedim biktim artik ya
cok cimriler markete giderler gelirken sunlaride cocuklara aldik demezler bisey bekledigimden deyil bizim en yakin market 15km uzaklikta her zaman evimde atistirmalik biseyler olmaz ama onlar bizd3n bekliyorlar.
en son kucuk kizi kizimi sandalyeden itmis kafasini duvara carpti kasi yarildi 4 saat acilde durduk ertesi gun 1 kere aradi onun uzerine bir daha ne aradi ne sordu 2 hafta oldu
simdi ben onlara nasil davraniyim yuzum asliyo ister istemez anlamiyorlar ben onlara yilda 2/3kere anca giderim.oda yarim saati gecmez
gecen gun esimin asker arkadasi geldiler 15 senedir gorusmuyorlarmis esi cocuklar felan geldiler. Kadinla yeni tanismamiza ragmen hic oturmadi2 yıldır bunlara katlandığınıza inanamıyorum.. Hani akraba da değilsiniz eşinizin arkadaşları, sizden geçiniyorlar resmen. Ben olsam onları artık istemedğimi gerekirse sert bir dille ima ederim veya direk birşeyi bahane eder kavga çıkarır küserim sırf küslükten gelemesinler diye.. Yolum doğru değil ama 2 yıl neredeyse her haftasonu diyorsunuz bu durum herşeyi hakeder bence. Tabi tutumu da önemli o ne düşünüyor ? Gerçi bütün işi yapan sizsiniz o memnun olsa ne olur size yazık en başta. Sinir oldum ya gurursuzluğa bakar mısınız biz burada ilk defa gittiğimiz evde bile hizmet görünce rahatsız hissediyoruz kadında ki rahatlığa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?