Esimin arkadasi ve karisi

Ne yapilacagi belli musait değiliz diceksiniz ne zaman gelmek isterlerse....tlfna bakmayın...görüşmeyi tamamen bitirin gitsin bi Hayır gelmez bu tiplerden...

Yok gelmediler cok sukur aradi 2 kere acmadim teli zaten yatiyorum4/5 gundur hic halim yok .

esi esimi aramis gecen hafta borc para istemis.esim yok diyince benim icin kredi cek ben odeyeyim demis esim ben cekemem diyip bol bol ogut vermis bu haftadan icinde haftaya geliriz felan demis muhtemelen karisi da o yuzden ariyor hani geleceklermis ya .acmadim telefonu esiminde teli bozuk 3/4gundur kapali oylece cikip gelmezler insallah

Esime dedim ben cocuklara yemek hazirliyamiyorum onlara hic yapamam dedim bisey demedi.

Çok geçmiş olsun..maddi manevi sizi yipratiyorlar karı koca ikisi birden.bu tip bulasik insanları direk hayatimizdan cikarmaliyiz.zarardan başka bir işe yaramazlar..

açmayınca sizi merak ettik deyip geliyolarmış. açıp gerçekleri söylicektin, başka türlü kurtulamıcan. yarın yine gelirler o zaman. kendi niye çekemiyo krediye, hiç küsmeleride yok

Telefonlarini açmayınca sizi merak ettik bahanesiyle geldiklerini yazmıştın.Bence mesaj at X cim aramıssın ama böyle böyle durum vaziyet bu uzanıyorum,dinlenmek istiyorum bu nedenle telefonlarada çok bakamiyorum. Yeni gördüm cagrılarını k.bakma iyi h.sonlari diliyorum tarzı bişey yaz ki gelmeye yüzü olmasın bu somuruculerin

çat kapı gelmemişlerdin inşallah.
zaten sanıyorum artık kefil olan kisinin karısının da onayı olmadan kefillik olmuyor . öyle bi kanun çıkacaktı .

Benım ıcın kredı çek mı .ınsanlar çok yuzsuz olmuş

dün aklımdan geçiyordunuz :)
aynen böyle nisaa ay burdan okurken ben bıktım

E ben anlamadım sen mecbur musun bunları agırlamaya? kabul etme, bugun cocuga ders calıstırıcam, çiftlikle ilgilencem vs süt sagıcam, tereyag yapcam de..

O zaman sen onlardan daha dişli olucaksın hiç çıkmayın valla yola.. Ben bugun baska plan yaptım de bozuluyorlarsa bozulsunlar.. Bız yardın ederız derlerse de "hep öyle diyorsunuz tum ıslerım kalıyor sonra" de cekınme..

Ben sizin yerinizde olsam onlar geldiğinde alırdım çocuklarımı bit odaya girer oturur kapıyı kitlerdim kendileri napiyosa yapsınlar acık açık sizi yiyorlar yani başka açıklaması yok bunun kul hakkı resmen

2 yıldır bunlara katlandığınıza inanamıyorum.. Hani akraba da değilsiniz eşinizin arkadaşları, sizden geçiniyorlar resmen. Ben olsam onları artık istemedğimi gerekirse sert bir dille ima ederim veya direk birşeyi bahane eder kavga çıkarır küserim sırf küslükten gelemesinler diye.. Yolum doğru değil ama 2 yıl neredeyse her haftasonu diyorsunuz bu durum herşeyi hakeder bence. Tabi tutumu da önemli o ne düşünüyor ? Gerçi bütün işi yapan sizsiniz o memnun olsa ne olur size yazık en başta. Sinir oldum ya gurursuzluğa bakar mısınız biz burada ilk defa gittiğimiz evde bile hizmet görünce rahatsız hissediyoruz kadında ki rahatlığa bak

Cocuk dustugunden beri gelmediler esi esimle konusuyor arada cocuklar bile sormuyorlar onceden her hafta sonu geleceklermi diye sorar dururlardi.
2 gun once yine aradi acmadim. Normalde ulasamadimi mesaj yazardi mesaj bile yazmiyo anladi kizgin oldugumu yoksa coktan damlarlardi.

gecen gun esimin asker arkadasi geldiler 15 senedir gorusmuyorlarmis esi cocuklar felan geldiler. Kadinla yeni tanismamiza ragmen hic oturmadi
bende ayniyim biryere gitmissem banahizm3t edilmesini beklemem o yuzden tuaf geliyor bana .
Kadin aliyor eline telofonu hic biseye baktigi ettigi yok.
6 haftadir cok rahatim ya insallah hic gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…