Esimin arkadasi ve karisi

Bizim cifligi birakip bir yere gitme sansimiz olmuyo malesef markete pazara gidip hemen geri donuyoruz.
yada esim ayri gider ben ayri onlar bunu bildikleri icin cok guzel kullaniyorlar iste

Esime kac kere dedim anlamiyo beni Arkadasi cok iyiymis halden anlarmis karisi anlamiyormus arkasimi kiramam ben dedi tek gelen onlar var zaten birak cocuklar icinde iyi oluyo felan dedi.
hizmet yapan benim onluk bisey yok cay muhabbet diger odaya gecerler gece 12 de 1 de giderler olan bana oluyo

geliyoruz dediklernde evde değiliz deyin

Baska konu komsunuz yokmu?
Buarada bence sız uzulmeyın nerede nasıl yasıyorsunuz bılmıyorum ama cocuklarınızın emınım cok mutludur.
Bu aralar benımde hep aklımda keske oglum koy okulunda okusaydı dıyorum bızım sınıfta 40 kısı buarada buyuk sehır

hayır demeyi öğrenin arkadaşım bu ne böyle
bide çocuk kıyaslıyor bide çocuğumu düşürüyor
başka şeyler olmasa hadi onada çocuk diyelim
bu haftadan başlayın kabul etmemeye

Mazosist misiniz? Bunları neden yasatiyorsunuz kendinize?
Kardesimde ayni tepkiyi verdi nasil katlaniyon diye
Ya kisin ben baya bunalimdaydim 15 kilodan fazla aldim sikintim vardi o halde yine g3ldiler yuzum asik hicbiseyden zaten mutlu olamiyorum zaten yuzunu astim 3hafta gelmediler sonra yine devam arayip sormam da hic pazar gunu gelince cikar gelirler iste

Anlamadım ki ağırlamak zorundamısınız ?
Zaten başta belli etmişler kendilerini yani yedikleri içtiklerini geçtimde insan bir yardım eder !
E bunuda yapmıyorlarsa ne için bu uğraş üstüne birde çocuklar arasında kıyaslama..
Kabul etmeyin efenim çok zor değil,musait değiliz bitti.

Ister yola cikmis olsunlar ister kapinin onunde olsunlar yuzunuzu kizartip bu hafta sonumuzu ailecek basbasa gecirmek istiyoruz demelisiniz ve bunu iki uc hafta tekrarlamalisiniz.

En yakin komsum 2km uzaklikta koyyeri herkesin isi var gucu var kimseye gidemem benim yuzumden isleri aksar diye

Bir kac hafta pazar gunleri telofonlari kapadim di cikip gelmesinler diye ama yine geldiler bu seferde merak ettik bisey oldu sandik dediler.
Arsizlar istenmediklerini anlamiyorlar ya

Çıktık geliyoruz dediğinde sizde bi yere gitmek içim yola çıkmış olun. Cidden bi iş uydurun bi arkadaşınıza gidin. Aradıklarında yola çıkın.

En yakin komsum 2km uzaklikta koyyeri herkesin isi var gucu var kimseye gidemem benim yuzumden isleri aksar diye

Bir kac hafta pazar gunleri telofonlari kapadim di cikip gelmesinler diye ama yine geldiler bu seferde merak ettik bisey oldu sandik dediler.
bu nedir yahu resmen esir etmişler sizi. Kovun başka yolu yok. Kavga çıkarın tartışın

Pazar günü gelip gece 1 kadar nasıl oturuyorlar çocuğu okula gidiyormuş ya kızın hiç mi uykusu gelmiyor.

Cocuk oglenci uyur cocuklar kucaklarina alir giderler
Oglum sabah 7 de kalkar onlar varken 11 de yatar erken uyutamiyorum oyun oynuycam der yinede anlamazlar

Canım seni anlıyorum. Benim ablam ve eniştem böyleler. Çocuk kıyaslama da değil de adam kullanmada senin arkadaşlar gibiler. Ben görüşmeyi kestim, hayatımdan onları çıkardım. Yıllarca annemi kullandılar, şimdi de yüklerini bana bindireceklerdi izin vermedim. Ablam ve eniştem diyorum, arkadaş olsa hemen yolcu ederdim. İyilik yapmak, misafir ağırlamak çok güzel ama seni kullanmak isteyene değil canım. İyiliğini çocuklara, hayvanlara, yaşlılara yaparsın yüzsuz piskinlere kölelik yapmaya gelmedik dünyaya.

acmayin telefonlarini,edepsizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…