Esimin arkadasi ve karisi

Bence bi arakdasin yazdigi dogru aradimlarinda bursuru sey iste pazara carsiya cikamqdik evde bisey yok de belki ise yarar allah yardimcin olsun ama buna mecbur degilsin acikca cok isim var siz gelince mutfakta cikamiyorum yemek yapmaktan butun islerim kaliyor anlayis bekliyorum de

Peki cocukların normal yanı okul dısında goruseceklerı arkadasları var mı? Hanı yok dedınız dıye soruyorum onlar ıcın ıyı oluyorsa sabretmekten baska care gozukmuyor.
Kadın sızde ders yaptırıyorsa bence sızde ısrarla kadını yardıma cagırın , sankı otele gelıyo

bunlar arkadaş değil yiyici.
açık ol ve artık görüşmek istemiyorum de.

Her sizi arayıp gelmek istediklerinde uzunn bir eksik listesi verin almaları için. Bakalım her hafta gelirler mi:)

Yahu defet kavga et gitsin. Nedir bu ya millet tepenize çıkmış hala biz hayır diyemeyiz. Bir daha direk geliyoruz diye aradıklarında çocuğun kaşı yarıldı aramadın şimdi gelmeye utanmayacak mısın de? Mesafe koyun, soğuk davranın ya, millet ne der, ayıp olur, ben kimseyi kıramam diye diye beş paralık herifleri musallat etmişsiniz başınıza. Küsün gitsinler.

Eşini al karşına konuş bunu ortak bi tavır alın, bu ne böyle yahu. Sen karısına o kocasına mesafeyi koymadığınız sürece bu böyle uzar gider. Olan sinirlerinize olur.eşinde seninle aynı fikirdeymiş madem .
Ay en sinir olduğum insan tipleri

hizmet etmeyin, surat asın, her geldiklerinde bir şey isteyin. siz de onların çocuklarına rahat ettirmeyin.
bir de misafir üzerine misafir çağırmayı deneyebilirsiniz, rahata fazla alışmışlar ohh ne güzel.
ayrıca açıkca söylemeniz de lazım, ben yoruluyorum kusura bakmayın bu haftasonu sizi ağırlayamayacağım diye.

Böyle çok görüşmek düşmanlığa kadar gider.

Düşüncesizler hertürlü .

Kadın yardım etmiyosa zorla eline tutuşturucaksın.
Bulaşık mı yıkanıcak ...cım gelir misin sen yıka ben duruluyum diyeceksin.

Ödeve gelince benim çocuğum kendisi yapıyo seninki niye böyle diyeceksin ki evinde yaptırıp getirsin.

Ha yok ben bıktım hiç gelmesinler diyosan çok basit açma telefonu

Evde yokuz deyin gelmesinler. Eşiniz de mi rahatsız olmuyor??
Ya da biz size geliyoruz deyin bi hafta siz gidin diğer hafa evde yokuz deyin sonraki hafta yine geliyoruz deyin son bir iki gün kala da işimz çıktı bir yere gidiyoruz deyin. Sonra zaten koparlar yavaş yavaş

Çekilecek dert değil.
1 olur 2 olur ama bu nedir her hafta her hafta.

İşimiz var diyoruz ama dinlemiyorlar diyorsunuz.
Onların geldiği zamanlar belli, siz de o saatte evde olmayın.
Çıkın gidin evinizden bir başka yere.
Geldiklerinde zaten kapı duvar olacaktır.

Veya bir gün siz çat kapı gidin onlara.
Hiç birşey götürmeyin ve gittiğinizde de siz hizmet bekleyin herhangi bir şekilde yardıma yeltenmeyin.
Aksi halde anlayacak gibi görünmüyorlar.

Siz rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz halde davranışları değişmiyorsa da "artık görüşmesek daha sağlıklı olacak sanki" diye bir laf atıverin ortaya. Zorla değil ya?

Ben olsam tahammül etmezdim doğrusu.

Telefonlarini acma
Kapiya gelirlerse de calar calar giderler
Esine soyle hizmetciligi yapan benim sana nooluyo istemiyorum evimde bu kene gibi kan emen insanlari de

Ne soyleyeceginiz cok net her aradiklarinda 'musait degiliz' bu kadar. He direk ciktik geliyoruz derlerdr keske haber verseydiniz musait degiliz misafir kabul edemiyoruz bu kadar. Kussunler,darilsinlar,laf etsinler hicc tinlamayin

Siz de bir haftasonu onun evine gidin, onun sergilediği davranışların aynısını sergileyin ki ne yaptığını idrak etsin diyeceğim ama ne siz yapabilirsiniz bunu, ne de o algılar gibi gözüküyor.

Hiçbir zaman başkasının evinde kalabilen, rahat edebilen insanları anlayamadım ben. Başka bir şehire gittiğimiz zaman akrabamız dahi olsa orada gidip otelde kalan gün içinde anca 1-2 saat görüşebilen insanlarız. Bir de sürekli sürekli böyle alışkanlık edinmiş gibi nasıl karşı tarafı düşünmeden rahat ediyorlar, hayret ediyorum.

yuzsuz insanlar laf sokmadan falan anlamazlar sekil a da goruldugu gibi.onlara yapilcak sey cikarlarini zedeleyerek uzaklastirmaktir bence.diger yorumlardaki liste olayi cok mantikli,bi hafta arayin cagirin onlar aramadan mangal yapalim sunlari sunlari alin(tavuk mavuk olmasin ama) deyin belki ayaklari kesilir.kadina surekli is buyurun,cocuklari tersleyin,surat asip oturunca pek umurlarinda olmamissiniz,esiniz bu tavirlariniza laf ederse kendisinin de isin ucundan tutmasini kole olmadiginizi soyleyin....allah sabir versin

Niye işinizi yapmiyosunuz ki işimiz var diye soylemissiniz zaten. Kalkın onlar yokmuş gibi işinizi yapın. Yardim etmeseler de rahatsız olurlar 'belki'..

Direk ona söyleyemiyosaniz dolaylı yoldan anlatın istemediginizi. Mesela annemler aradı geleceklerdi çok yorgunum diye kabul etmedim. Ya da annemler uzun zamandır gelmiyo kızım yoruluyosunuz bi de biz yormayalim diyo halbuki geldiği zaman yemek bulaşık herşeyi o yapar hiç yormaz beni anlayışlı insanın hali bi başka..vs gibi

Can'ım benim hemşerim sin sanırım
Bakma telefonlarına benimde öyle arkadaşım vardı geç dön hastaydım de bişey uydur gitsinler lokanta da yesinler sen aç doyurucumusun?
Sohbeti de sıkıyormuş
Telefon edince işim vardı de
Sen gitsen kaç gün kabul edecek boşversene

Ben o rahatlığın yarısını öz olan akrabalarıma bile gösteremem.arsızlık,edepsizlik bu acilen kurtulmanız lazım gerekirse kötü olun asalaklardan kurtulun

Çıktık geliyoruz deyince "evde yokuz, şurdayız" deyin.
Müsait değiliz deyin.
Birkaç kez üstüste derseniz mesafe koyarlar herhalde.

Millet ne rahat yaa, yazlığı olan, çiftliği olan, oteli olan birine kafayı takıp tatili, eğlenceyi bedavaya getirme meraklıları.nefretlik tipler. Hiç boşuna dert etmeyin, yüzsüze yüzsüz gibi davranacaksınki çeksin elini

O çocuğuna saatlerce ders yaptırıyorsa sendr çocuğuna ders yaptır... ihtiyacınız varmı dediklerinde etleri isteyin her hafta et istedinmi zaten gelme aralıkları açın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…