Esimin arkadasi ve karisi

Madem cimriler alisveris yaptirin:)pirzola yagsiz kiyma icecek salata malzemesi alinda mangal yapalim diyin.bidaha gelmezler.sanki tatile geliyolar hicmi utanma olmaz

Bu hafta sonu musait degilim daha sonra inşaAllah canım. Yok su vardi buraya gidicektik diye milyon tane yalan sıralamaya gerek yok

Ay ben memleketime gidince bile insanlara misafirliğe gitmeye çekiniyorum sonuçta o benim evime gelemiyor hak geçiyor diye. Ne düşüncesiz insanlar var ya. Şimdi bişey deseniz o kadar zaman yaptıklarınızı da çiğneyip küserler. Bahaneler bulun geliyoruz dediklerinde.

bişey lazım mı dediklerinde evin ihtiyaçlarını söyleyin bence. sizin kadar onlarda yiyor sonuçta. bir alırlar iki alılar. sonra belki onlarda almamak için gelmeyi keserler?

Bu hafta sonu kafa dinleyeceğiz de ya da geldiklerinde kadına birlikte yapalım de. O da yardımcı olmuyorsa otur sen de çocuğuna ders çalıştır başka şeyler yap. Aç aç durun bütün gün.

kabus gibi bişi valla!
benım bi arkadasım da çocugunu över över, başkalarıyla kıyaslar. biz azcık kilo muhabbetı yapalım hemen başlar '' çocuk kıyaslanmaz, her cocuk farklıdır'' diye. ulen senın yaptıgın ne pekı? kendıne kör bakanlar var işte.
bence bu işe el at ve ayaklarını kes oradan. hani bi söz var '' kaynanama ben bakıyormusum da maaşını eltim alıyormus gibi bi hüzün var içimde'' bak aynen bu söz gibi koca bi dert başına onlar.

öyle kadınlara da bi uyuz olurum ki sorma. bunlar aynı kemal sunal filmlerindeki yüzsüz aileler gibi

Liste verdim eline ama benim kocada iş yok alısveriş yaptılarmı parasını veriyor ekmegin parasını bile veriyor onlarda yok almam demezler

Aradiklarinda 'heh bende seni ariyordum bir şey lazım mi çıktık geliyoruz ^ de .

Sonra da her aradığında şu lazım bu lazım de gelmez cimriyse bir daha.

Liste verdim eline ama benim kocada iş yok alısveriş yaptılarmı parasını veriyor ekmegin parasını bile veriyor onlarda yok almam demezler
Bütün suç eşinde o zaman kendide mutlu bu olaydan galiba.

Gecen gün bi hikaye seti gösterdi bende aa ne güzelmiş fiyatıda uygunmus bizede al dedim almıs haftaya getirdi bendede para yok cocukların kumbarasından verdım bozuk para ya ne acelesi var sonra verirdin felan demedi aldı attı cebe baya zoruma gıttı. Boyle bi kadın işte

Ya kendi hizmet ettmiyor ki niye sıkayetcı olsun sohbet muhabbet cay kahve ohh

Alir tabi parayi zaten hediye edicek insan gostermez alir gelir cocuklarada.Cok yumusak yuzlusunuz malesef.

Bu gune kadar o yuzden sabrettım hatta annemle bile tartıstım cocuklar için baska oyun arkadasları yok onlar gelince azda olsa havaları degişiyor diye .
kızı bile kullanmaya calısıyor artık beni abla annem kek yapmıyo su yemegı pişirmiyo sen yapsana demeye basladı.

Yapıyor musunuz peki?

Bence iş tamamen eşinizde bitiyor önce eşinizle oturup konuşun daha sonrada net bir tavır alın,ben bile burada sinir oldum yahu

Nezaketi nazik olana göstermek gerekiyormus, bunlar bildiğiniz yüzsüz. Bulmuşlar sizin gibi yumuşak insanları, kullanıyorlar. Her haftasonu da gelinmez ki, insan çıldırır. Eşiniz birşey söyleyemiyor ama rahatsız değil mi o da bu durumdan? Ve kadın sizi normalde arar sorar mı mesela, bir arkadaşlık ilişkisi var mı, yoksa sadece geldiklerinde mi konuşur sizinle? Yani siz bir şekilde belli etmeniz gerekiyor rahatsızlığınızı. O gün ne yencekse mesela alışveriş yaptırıp parasını vermemek en doğru çözümlerden biri sanırım, belli ki cimri insanlar, ya da geldiklerinde dert yanabilirsiniz, hani eşimle çocuklarımla bi haftasonu da başbaşa kalamıyoruz gibisinden.

bir haftada tlf açmamayı denermisiniz size ulaşmadan evinize gelecekler mi merak ettim

ayyyyyyyyyyyy.
belli edin artık .
hastayım deyin geçin içeri.
lokantamı orası afedersiniz de.
acıktıkmış mış .

En mefret ettiğim anne tipi!!! Allahım bana evlat verirsen inşallah ben yavruma böyle davranan bi anne olmam... Eşine söyle istemiyorum de, surat yap, müsait değiliz de. Şaka gibi ya insan babaevine bu kadar sık gidemiyo bunlar resmen arsızlığı ele almış!

Insanlari anlamak cok zor..
Antalyada 3 tane amcam var tatile gelin diye hep soylerler.yengelerimle samimi olmadigim için gidemiyorum.belki rahatsiz olur diye aklimdan gecirmeden edemiyorum.gidersemde otelde tatilimi yapar dönüşte ugrarim diye düşünüyorum..
Şu insanlardaki rahatlığa bu konuda amarmol olduğumu abarttigimi bazen düşünüyordum.Bence normalim rahatsızlık vermek istemiyorum kimseye...
Sizde eşinizle konuşun belliki artik bunlar sizi kullaniyor.eşin aldiklarinin parasini verdiginde eşide aliyorsa,kullanlliluyorsunuz..nasil bir ekmegin parasini dahi alir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…