eşimin arkadaşı

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
kızlar konuyu uzatmıyacağım özet geçmeye çalışıcam.Eşimin çok eskiden beri samimi olduğu bir arkadaşı var adam vana yerleşti eşinden dolayı oraya yerleşince bunların araları açıldı ve geçen sene geldiğinde eşime demiş bizi al havaalanından diye neyse eşim gidiyor havaalanına o trip yapıyor geliceğini söylemedin falan diyor eşimde söyledim ya diyor telefonda başka birinin arabasına biniyor eve gidiyor arkadaşı eşimde öyle dımdızlak kalıyor bayramda bile aramıyor arkadaşı düşünün yani bir daha görüşmicem dedi neyse bu arkadaşı ablasının düğünü için geldi eşimi aramadı bile ben geldim diye neyse biraz eşinden korkar öyle söylim dün akşam aramış nasıl olduysa bizimki koşa koşa yanına gitti vede eve çok geç geldi ben de aradım ...layım dedi çok sinir oldum hiç bişey olmamış gibi davranıyor ne yapmam lazım.

Siz görüşmelerini engellemekmi istiyosunuz tam olarak? pek anlayamadım
Ayrıca ortada bi sorun yok ki, zaten uzakmış kırk yılda bir olur onuda eşin farketsin, siz niçin rahatsız oldunuz?

kızlar konuyu uzatmıyacağım özet geçmeye çalışıcam.Eşimin çok eskiden beri samimi olduğu bir arkadaşı var adam vana yerleşti eşinden dolayı oraya yerleşince bunların araları açıldı ve geçen sene geldiğinde eşime demiş bizi al havaalanından diye neyse eşim gidiyor havaalanına o trip yapıyor geliceğini söylemedin falan diyor eşimde söyledim ya diyor telefonda başka birinin arabasına biniyor eve gidiyor arkadaşı eşimde öyle dımdızlak kalıyor bayramda bile aramıyor arkadaşı düşünün yani bir daha görüşmicem dedi neyse bu arkadaşı ablasının düğünü için geldi eşimi aramadı bile ben geldim diye neyse biraz eşinden korkar öyle söylim dün akşam aramış nasıl olduysa bizimki koşa koşa yanına gitti vede eve çok geç geldi ben de aradım ...layım dedi çok sinir oldum hiç bişey olmamış gibi davranıyor ne yapmam lazım.

Karışmayın bence,o eşinizin arkadaşı,nasıl davranacağını kendisi belirler.

Demek ki aralarındaki sorun hallolmuş.Bence küslüğe de gerek yok eğer onlar kabullenmişse durumu.
Eşler karışmamalı bu tür durumlarda bence

bencede karışmayın böyle mevzular oluyor arkadaşlar arası :31:eşiminde başına geliyor ben pek karışmam yorum yapmam.
adam zaten uzakta isteseler bile sık görüşemezler lafını belli ettiğine bile değmez bence:19:

eşinizin aklı yokmu..sizde bunu oturup dertmi ettiniz allah aşkına..karışmayın arkadaş onlar demekki ciddi bir problem yokmuş aralarında..

eşinizin aklı yokmu..sizde bunu oturup dertmi ettiniz allah aşkına..karışmayın arkadaş onlar demekki ciddi bir problem yokmuş aralarında..

eşimin tabiki aklı var eşimin yapısı bu kimseye dayanamıyor silemiyor kin tutamıyor ben tekrar üzülmesinden korktuğum için canım sıkıldı herkezin derdi farklıdır illa aldatması dövmesimi gerekiyor buraya dert bölümüne yazmak için

eşimin tabiki aklı var eşimin yapısı bu kimseye dayanamıyor silemiyor kin tutamıyor ben tekrar üzülmesinden korktuğum için canım sıkıldı herkezin derdi farklıdır illa aldatması dövmesimi gerekiyor buraya dert bölümüne yazmak için

bu bölümde sadece aldatma ve dövme yok ama belliki siz sadece bunları okuyosunuz..allah saglık derdi vermesin.....

boşver sen hiç karışma onların arasında konuşmuşlardır anlatmıştır arkadaşı olanları. benide eşimin çok samimi arkadaşı var evlendik gelim gidim oluyordu hep birlikte bir tatile gittik eşi çatlak bişey en sonunda eşim kızdı ve gelim gidimi kestik. arkadşaına da söyledi senin eşin böyle arkadaş ben gelim gidim istemiyorum artık dedi. dışarıda görüşürler ama asla ailecek görüşmeyiz.

Şimdi asıl sorun arkadaş eşinden korkuyor ama senin eşin oralı olmuyormu?
Doğrumu anladım yanlışmı ben :44:
:27:

Back
X