bir erkek neden sizin söylediklerinizi dinlemezken bile,bir başka bayan arkadaşı söyleyince çok önemli hale gelir?neden bir başkasından bahsederken gözlerinin içi parlar?hiçbir muhabbet açmazken,size her açtığınız sohbette en fazla evet veya hayır gibi basit cevaplar verirken konu ondan açılınca neden konuşurda konuşur ?ve en önemlisi siz onun hakkında en ufak bir eleştiri yapsanız neden aslan kesilip hemen o kadını savunur???benmi art niyetliyim yoksa bir etkilenme durumumu var,ne dersiniz?
bir erkek neden sizin söylediklerinizi dinlemezken bile,bir başka bayan arkadaşı söyleyince çok önemli hale gelir?neden bir başkasından bahsederken gözlerinin içi parlar?hiçbir muhabbet açmazken,size her açtığınız sohbette en fazla evet veya hayır gibi basit cevaplar verirken konu ondan açılınca neden konuşurda konuşur ?ve en önemlisi siz onun hakkında en ufak bir eleştiri yapsanız neden aslan kesilip hemen o kadını savunur???benmi art niyetliyim yoksa bir etkilenme durumumu var,ne dersiniz?
ayy yok artık yani sizde hemen bitirdiniz ilişkiyi biz acaba arkadaşmı yanlış anlıyor kıskançtır kadınlar hemcinslerine karşı sonuçta hassasız hepimiz genelimiz böyle diye düşünürken birden ilişkinin bitttiğini söylediniz bu kadar abartmayın konu sahibini çıkmaza sokmayın evli olabilir ve en burdaki yorumlardan etkilenebilir hiçbirşey yoksa boşuna etkilemiş oluruz yorum yaparken lütfen çok dikkat edelim.Bahsetmiş olduğunuz eşiniz/sevgiliniz ise üzgünüm ilişkiniz onun tarafından bitmiş gibi görünüyor
Aralarinda ask veya iliski var denemez tabi hemen,
ama kadina bir hayranlik besliyor olabilir,
Yani cok güzel, yada cok basarili buldugu icin hayran olma durumu var gibi,
lafta söyletmiyor suna bak
ayy yok artık yani sizde hemen bitirdiniz ilişkiyi biz acaba arkadaşmı yanlış anlıyor kıskançtır kadınlar hemcinslerine karşı sonuçta hassasız hepimiz genelimiz böyle diye düşünürken birden ilişkinin bitttiğini söylediniz bu kadar abartmayın konu sahibini çıkmaza sokmayın evli olabilir ve en burdaki yorumlardan etkilenebilir hiçbirşey yoksa boşuna etkilemiş oluruz yorum yaparken lütfen çok dikkat edelim.
konu sahibi arkadaşım bence sen gizli takipte ol bu arkadaşıyla olan durumları konusunda ama ön yargılı bir şekilde yaklaşma o zaman her davranışları gözüne batar objektif olmaya çalış ve çevrende eşini seni hatta o bayan arkadaşı tanıyan biri varsa sır verebilceğin güvenebilceğin onunla bu durumu paylaş görüşlerini al unutma her zaman dışarıdan bakan göz tarafsızsa bizim gördüğümüzden çok daha objektif bakar olaylara umarım sadece bir yanlış anlamadan ibarettir.
Daha önce bu kadar saçma bir yaklaşım görmedim. Hiç alakası yok...
Sosyal arkadaşı olduğu için elbette savunacaktır illa hayranlık ya da aşk mı olması gerekir?
peki sen bu durumu yaşadığım an ilişkinin bittiğine karar veririm diyorsun senin değer yargılarında ilişki bu kadar kolay acaba dediğin an bitebiliyorsa biten ilişkide o zaman evlilikde devam etmiyordur sonuçolarak sen konu sahibi gibi düşünsen hemen ayrılırdın yani eşinden valla arkadaşım gerçekten böyleyse (ki böyle olduğunu düşünmüyorum öyle ahkam kesip başına gelince susup otururlar genelde :)) evet değer yargılarımız çok farklı benim için ilişkinin bitmesi doğal olarak devamında da evliliğin bitmesi bu kadar kolay değil...Sonuçta burada herkes kendi değer yargılarına göre yorum yapıyor konuya...Eşim benim haricimdeki bir bayandan bahsederken gözleri ışıldıyorsa,benimle sohbetini evet hayır ile geçiştirirken bayanın söylediklerine önem veriyorsa benim gözümde eşimin ilişkimize bakışı edindiği tutum değişmiş demektir...Ben kendimi arkadaşın yerine koyup eşim bana hangi durumda böyle davranır diye düşünüp yorum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?