eşimin arkadaşı!!!

Evliliğinizin bitmesi için eşinizin ne yapması gerekir mesela?
1- Eşim benim söylediklerimi dinlemiyorken,yakınında tanıdığı bir bayan söylediğinde çok önemli hale geliyor...
2- O tanımış olduğu bayandan bahsederken gözlerini içi parlıyor...
3- Benimle olan sohbeti evet hayırla sınırlıyken,bayanla ilgili konu açıldığında konuşuyorda konuşuyor...
4- Bayanla ilgili eleştiri yapılmasına dahi tahammül edemeyip kadını size savunuyor...

Evlenmeden önce 4 sene beraberdik eşimle bunların bırakan hepsini yapmasını birini yapsa dahi evliliğe götürmezdim bu ilişkiyi...

Ben yorumlarıma tekrar baktım ve eşinden boşan dediğimi göremedim siz nerde gördünüz acaba? Ben eşin tarafından ilişki bitmiş dedim... Bunu kabul etmekte hayır yanlış düşünüyorsunuz diyip kabul etmemekte konu sahibine kalmış...

(ki böyle olduğunu düşünmüyorum öyle ahkam kesip başına gelince susup otururlar genelde :)
Bu açıklamanızda beni benden aldı...Burada gördüğünüz bir kaç örneği genele mal etmek...Çok akıllıca tebrikler !

Acikcasi ben de polyannavari yaklasamayacagim ...

Cunku bir kadin hisseder,
genelde de yanilmaz

Kkda da cok gorduk orneklerini ,
o benim arkadasim ,
yardimci oluyorum , iyilik yapiyorum bahanelerinin altindan hep bir seyler cikmistir...

Tam olarak aldatiyor diyemeyiz bu durum icin ama sizin dediginiz gibi bir etkilenme var ...

bunlardan birini yapsa ilişkiyi evliliğe götürmezdim yazmışsınız konuyu saptırmayın lütfen evlilikte olanla konuşuyorduk evlendik artık yani bende bu konuda evlenmeden öncesiyse aynı düşünürüm heralde evlenmezdim ama evlenilmişsede böyle kolay bitti diyemezdim. boşanma lafı etmemişim yazmışsınız unutmayın dilimizde eş anlamlı kelimeler vardır aynı anlama gelen sözler bu ilişki bitmiş diyorsanız bu ayrılında demektir siz madem bu kadar net kararları olan birisiniz ilişki bitmişse devam edermisiniz (eğer dediğiniz gibiyseniz tabi ilişkinizde ???) buda ayrılmadır eş anlam olarak

buarada sizi sizden alan cümlemde sizi kapsıyor büyük ihtimalle :) böyle büyük konuşup başına gelince oturan ayrılmayan öyle çok kişi gördümki bu hayatta öğrendiğim birşey varsa o da büyük konuşmamaktır Allah büyük konuşulan şeyi ölmeden karşımıza illaki çıkartıyor ve bizim lafımızı bize yediriyor nacizane tavsiyem uyup uymamanız konusunu siz bilirsiniz.

şuan o kategoriye girmemenizin nedeni başına gelmemenizde olabilir bunuda unutmayın kişisel yaklaşımlar ben olsaydımla başlar ama o yerde ben olunca aynıları uygulanmaz nedense???

akıl konusundada çok güldüm size burda konularda yorum yapabilmek bakış açılarının farklı olması bir akıllılık veya bir akılsızlık belirtisi değildir akıl ve zeka konularını görebilceğimiz alanda değiliz belirteyim aklı bu kadar basite almayın ben zekamı böyle şeylerle ölçücek kadar basit bulmuyorum :)

Eğer ben bunların birini dahi yaşasaydım evliliğimi devam ettiremezdim. Midem bulanmıştır bir kere çünkü. Benim eşim başka bir kadına ilgi gösteremez, arka alamaz. Onun hayatındaki en önemli kişi ben olmalıyım, eğer başka bir kadın için bu sıralamada yerim değişecekse benim içinde bütün dengeler değişir demektir. Ayrıca konu sahibinin anlattıkları (açık konuşacağım) eşinin başka bir kadına aşık olduğunun göstergesidir. Başka bir sebep bulamıyorum.

etkilenmiş mi etkilenmemiş mi birşey diyemem ama eşinin davranışı hiç normal değilkeşke daha detaylı yazsaydın

Az önce şöyle bir profilinize göz attım da tartışmadan zevk alır bir haliniz var...Böyle mutlu oluyorsunuz sanırım...Benim sizi daha fazla mutlu edip sırf bu yüzden uyarı,ceza almaya niyetim yok...

Bunlardan birini dahi yapan adamla evlenmezdim dedim...Benim için bir tanesinin dahi ne kadar önemli olduğunu vurgulamaya çalıştım madem anlayamamışınız açık açık yazayım...Evlendikten sonra da karşılaşırsam bunlarla eşimin bu evlilikten beklentisinin kalmadığını düşünüp ayrılırdım...Anlamışınızdır diye ümit ediyorum bu sefer...Eş anlamlılarla pek işim olmaz ne demek istersem direk söylerim kelimelerimin altında başka anlam aramanıza gerek yok

Ha bu arada yeni üyesiniz karşılaştığımız yerlerde yorumlarımı özellikle okuyun beni az çok tanıyın ki beni benden alan cümleniz beni içine alıyor mu almıyor mu, gözlerinizle görün...

Zekanızın ne kadar yüce olduğunu gördüm açıklamak için daha çaba gösterip yormayın kendinizi lütfen...

Son cevabım bu size...

Son düzenleme:
Herkes kendi deger yargilarina ve kisiligine gore yorum yapiyor

birine normal gelen ,
bir baskasina anormal gelir .
bunda abes bir durum yoktur
abes olan durumu normal kabul edenin, anormal kabul edene bakis acisidir

siz bosanmazsiniz, bir baskasi icin bosanma sebebidir

buna en guzel ornek nickini yanlis hatirlamiyorsam eger rosechine adli uyenin konusudur

olmaz yapamazsiniz diyenler okusun konuyu
yapanlar ve yapacak olanlar da var...

bu analttiklariniz sadece bir kisi icin gecerliyse
bu iste birseyler var denebilir ama hemede kötüye yormayin
mesela benim esimde baskalarinin dediklerini cok önemser
ama hep hayran oldugu veya akilli buldugu kisilerin kadin erkek farketmiyor yani
ama sizin esiniz sadece biri icin böyle ise hemde kadin
iyice arastirin derim
insallah öyle birsey olmaz

Son düzenleme:

rosechine bulamadim ben okumak isterim
varsa linki gönderir misiniz?
tsk ederim

Uzun süredir arkadaşıdır. Çok şey paylaşmışlardır. Ve sen her ne kadar sevgilisi olsan da o kişi sendeen daha uzun süredir hayatındadır ve yeri bambaşka olmuştur. Art niyet aramamalısın bence. Tabiki sevildiğini hissediyorsan. Çünkü başlarda ben de öyle kestirir atardım. Zamanla çevremdeki yaşayanlardan anladım ki art niyetli davranmaya gerek yok. Çocugun sevdiğini hissediyorsanız, üzerinde durmayın.

doğru tam tahmin ettiğiniz gibi sizin gibi böyle ortalıkta ahkam kesenlere cvbım meşhurdur ve tartışmaktanda hiiiç kaçınmam veririm cvbını haddini bildiririm :)

hala aynı teraneler ben olsaydım başıma gelseydi gibi cümleler dönüp duruyor ben bunun cvbını vermiştim size okumanızda sorunmu var yoksa algılarınızda problemmi var fazla geldi heralde benim cvplarım algılarınıza o yüzden bir kısmını anlayamaz olmuşsunuz kapasite yetmemiş demekki neyse kusurunuza bakmadan (alllah vergisi bir engel olabilir tabi)sizi fazla zorlamadan sabırla gene aynı şeyi söylüyorum aynı şey başıma gelseyd ben böyle yapardım değil başınıza gelmiş ve yapmamış olmanız gerek ben olsaydım gibi cümleler boş teranelerdir başınıza gelirsede eminim burda salya sümük dökülürsünüz ayrılmak yerine :)

yazııık zekayı hala dert ortağı köşelerinde arıyorsun ne mezunusun canım sen yaaa çok merak ettim yaşadığın mahalleden hiç dışarı çıkmadın mı naptın? zekayı burda arıyorsun hala çok enteresansın cidden :)

ben senin profiline bakıcak kadar önemsemedim seni kusura bakma gerçekten zeka gerektircek işlerim vardı haha:) dur şimdi mola vermişken bakayım yazık sana kıyamam önemsenmemek kötü hissettirir şimdi kendini sana :)))

canım boş yere sinirlenme sana birşey yazıcam özelden .

öncelikle tüm yorum yapanlara çok teşekkür ederim.konuyu açıp çıkmak zorunda kaldım çünkü bir çocuğum var ve onunla ilgilenmem gerekti.bir şey rica ediyorum sizlerden lütfen tartışmayın bu konu için çünkü herkes aynı fikirde olmayacak elbette ama biliyorumki herkes bana iyi niyetle vakit ayırıyor ve tavsiyelerde bulunuyor.
gelelim yazılan yorumlardan benim çıkardığım sonuca; anladımki büyük bir çoğunluk aldatma değilsede bir ilginin olduğunda hemfikir.bazı arkadaşlar evlimiyiz sevgilimiiyiz diye sormuşlar,evliyiz çoluk çocuk sahibi insanlarız.çoook uzun zamandırda birbirimizi tanıyoruz yani o bayanla 2 senelik bir iş arkadaşlıkları var sadece.arkadaşı düzgün bir bayan ailecede görüştük ben bişey olabileceğini hiç sanmam aralarında,yani hatta imkansız aldatmaları.hele o bayan tarafından bişey olduğunuda zannetmiyorum ama eşimin ilgisi olduğuda çok açıkmış gbi geliyor bazen.bu ilgi bir yerlere gidermi bence gitmez.şimdi diyeceksinizki e o zaman neden kurcalıyorsun bu konuyu da bizi meşgul ediyorsun? aslında benim anlamaya çalıştığım bu ilgi neden oluştu,bana artısı ne? 2 senedir çocuğa kitap almanın öneminden bahsediyorum mesela adam takmıyor beni,sonra kadın buna kitap linki gönderiyor bu hemen bana yolluyor bak bu site çok güzel diye.bende onaylıyorum güzelmiş diye sonra tutuyor bana o arkadaş gönderdi diyor.neden söylüyorsun madem dimi.veya mesela bizim ailevi olaylarımızı ilk o bayan öğreniyor.neden??neymiş zaten masaları yanyanaymış duymuş.e işi gücü yok senimi dinliyor diyorum adım kıskanç oluyor,ayıp etmiş oluyorum.bu gibi şeyler işte.tekrar teşekkürler yorumlarınız için,herhalde bende biraz büyütüyorum.en iyisi uzatmamak bu konuyu . zaten ilgisi olsa ne olacak,olmasa ne olacak.sanki ilgisi olmasa başkasına benimle çok daha fazlamı ilgilenecek.yine aynı yüzüme bakmadan konuşmalar,kısa geçiştiren cevaplar vs vs vs. en iyisi çocuğuma enerjimi verip , onuda kendi haline bırakmak.

bazen gerçekten anlayamıyorum konu açanları

öyle bi yazmışınız ki gözlerinin içi gülüyor , onun her dediğini yapıyor , sizle muhabbet etmiyor ama konu o kadın olunca susmak bilmiyor nerdeyse üstünüze kuma getirecek şekilde anlatıyorsunuz

şimdi de ben büyütüyorum eşim yapmaz diyorsunuz

bu ne çelişki

neyse madem eminsiniz eşinizden size mutluluklar

bakın demekki eşiniz öyle genel olarak tarzı bu. sakın eşinize bu bayandan rahatsız ettiğinizi söylemeyin bu sefer onunla ilgili konulardan size hiç bahsetmez hiçbirşeyden haberinizolmaz herşeyi bilip içten planlarla halletmeniz gerekiyor bu konuyu. ayrıca burda yapılan eşinize göre sizin ilişkiniz bitmiş gibi laflarada kulak asmayın dikkatli olun yorumlarla eşinize ön yargılı yaklaşmayın heleki çocuğunuz varmış kolay değildir öyle ilişkiyi bir acabayla bitirmek ...

çelişki yok aslında,aldatıyor ihtimali yok diyorum.zaten sorduğum aldatıyormu değildi,etkilenme yokmu diye sormuştum.
evet aldatmaz,ama etkilenmez diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…