- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Çok sinir oldum ya ne alaka yaniBazı insanlar patavatsızdır eşinde öyle samimiyeti yok ama arkasından isim takmaya oh maşallah
Çok sinir oldum durup dururken ne alakaesiniz biraz zevzeklik yapmis
Ya aslında kız gerçekten bi kere bakınca bile anlaşılcak gibi ama bilmiyorum ya sinir oldumEşiniz milletin vucudunu cok inceliyor sizde buna bozuldunuz galiba.
Dusundum eşimin erkek arkadaslarinin bacaklari nasil diye cidden hatirlamiyorum.
İşte bende bundan korkuyorumKk.nin bana ogrettigi bir erkek bir kadinla dalga geciyorsa, kotuluyorsa altindan bir sey cikiyor.
Açıkçası sinirden ilk aklıma gelen şey bu oldu evetBi insanın fiziki özellikleriyle dalga geçecek kadar sığmış eşiniz , ben en başta bundan rahatsız olurdum ama sizin rahatsız olduğunuz şey , kızın bacaklarını incelemesi sanırım
Biri bana konuyu açıklarsa yorum yapacam. Anlamıyor ben
İşte bende hamilelikte biraz fazla alıngan ya da takıntılı oldum acaba dedim ben mi yanlış algıladım diyeİnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçenlerden hiç hazzettmem,heleki eşim böyle birşey yapacak.Hamilelikle ilgisi yok hiç hoş bir durum değil.Haddini bildirmek adına lafı uzatmadan direk sorardım hangi ara kızı inceledin ,bacaklarına kadar dikkat ettinde çarpık olduğuna kanaat getirdin diye.
O kısmı anladım da bi neye istinaden demiş, konu neymiş ve nasıl oraya gelmiş. Bi de bi telefon konuşması mesajlaşma kısmı falan var o aşamada ne olmuş?Eşi , hanımefendinin arkadaşına çarpık bacaklı demiş.
Ya aslında kız gerçekten bi kere bakınca bile anlaşılcak gibi ama bilmiyorum ya sinir oldum
Tabiki doğru söylüyosunuzBi kere de olsa süzmüş demek ki yav işte. Carpik bacakliyi süzüp aklinda tutan sütun bacakliyi da süzer ama size " bak sen sütun bacakli x e" diyemez.
Ben sık gorustugumuz insanlarin bile bacaklarini hatirlamiyorum nebileyim gorsem de onun bacagini mi dusuncem adi gecince aklima gelecek.
Ama kimsenin beynine girip dusuncelerini kontrol edemezsiniz neticede tavir alsaniz en fazla size soylemez bir daha.
Biri bana konuyu açıklarsa yorum yapacam. Anlamıyor ben
bir kim arkadaşımdan bahsettim dedim ki x beni akşam arıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?