- Konu Sahibi Misisipili
-
Açıkçası sinirden ilk aklıma gelen şey bu oldu evet
Heh tam orası, hatta o cümlenin devamışurayı anlamadın di mi
ben de konuyu anladım da burayı anlamayınca bi takıldım...
Biri bana konuyu açıklarsa yorum yapacam. Anlamıyor ben
İşte bende bundan korkuyorum
Arkadaşlar merhaba direk konuya giricem ben eşimle mesajlaşırken bir kim arkadaşımdan bahsettim dedim ki x beni akşam arıycak diye bana yazmış ki yapma be bak sen çarpık bacaklı xe diye baya gülmüş. Normal bişey mi bu arkadaşım aşırı zayıf bi kız eşimle de öyle görüşmezler ben kızla buluşurum o beni almaya gelir merhaba merhaba bazen o bile olmaz hamileyim acaba ondan mı takıldım bu kadar yoksa normal mi takılmam
Peki ilk olarak bir insan eşine mesajla arkadaşının akşam arayacağını neden söyler?"Direkt konuya gireyim" deyince konuya girebilecek sandın di mi
Anladığım kadarıyla eşine mesajda "x beni akşam arayacak" demiş. Eşi de "bak sen çarpık bacaklı x'e" demiş.
Konu sahibi de eşim neden böyle saçma sapan konuşuyor diye düşünmek yerine eşinin x'in bacaklarını incelediği sonucuna varıp sinir olmuş sanırım. Hamilelik vurgusu yaptığı için böyle düşündüm.
+1 Kesiştim resmen yazıyla bende..Biri bana konuyu açıklarsa yorum yapacam. Anlamıyor ben
Ya konu çok uzun bi konu vardı benim tam bilmediğim iş ile ilgili bende x arkadaşım konuyu biliyo arayıp anlatıcak dedim ordan çıktı muhabbetPeki ilk olarak bir insan eşine mesajla arkadaşının akşam arayacağını neden söyler?
İkincisi çarpık bacaklıdan önce kadının aramasına bu kadar şaşırıp “bak sen” diye tepki vermesi daha tuhaf değil mi? Bir insanın arkadaşını araması şaşılacak bir şey mi?
Bu iki sorunun cevabını istiyorum.
Peki ilk olarak bir insan eşine mesajla arkadaşının akşam arayacağını neden söyler?
İkincisi çarpık bacaklıdan önce kadının aramasına bu kadar şaşırıp “bak sen” diye tepki vermesi daha tuhaf değil mi? Bir insanın arkadaşını araması şaşılacak bir şey mi?
Mevzuyu o kadar bağlamından koparmışsınız ki konu çok saçma olmuş.Ya konu çok uzun bi konu vardı benim tam bilmediğim iş ile ilgili bende x arkadaşım konuyu biliyo arayıp anlatıcak dedim ordan çıktı muhabbet
Peki ilk olarak bir insan eşine mesajla arkadaşının akşam arayacağını neden söyler?
Ya uzatmak istemedim o yüzden biraz öyle olduMevzuyu o kadar bağlamından koparmışsınız ki konu çok saçma olmuş.
Ya konu çok uzun bi konu vardı benim tam bilmediğim iş ile ilgili bende x arkadaşım konuyu biliyo arayıp anlatıcak dedim ordan çıktı muhabbet
Ya evet aslında o şekilde söyledi kız kendi halinde işe gidip gelen bi kızhee şimdi oturdu taşlar yerine
siz de pek bi bodoslama girmişsiniz gerçekten
bence x minyon, belki hafif silik bir tipse vay bak sen o da bu konuyu biliyor muymuş gibisinden de demiş olabilir yaa
Bu kız 165 boylarında ve 45 kilo falan baya bi belli oluyo dışardan daCarpik bacak kolay kolay belli olmaz ki ablamda çarpık onun bacaklarını çıplak görmedikçe çarpık demem ben ayrıca samimiyeti olmayan tanımayan biri icin insan niye böyle bi cümle kurar ki değişik
O kısmı anladım da bi neye istinaden demiş, konu neymiş ve nasıl oraya gelmiş. Bi de bi telefon konuşması mesajlaşma kısmı falan var o aşamada ne olmuş?
Carpik bacak kolay kolay belli olmaz ki ablamda çarpık onun bacaklarını çıplak görmedikçe çarpık demem ben ayrıca samimiyeti olmayan tanımayan biri icin insan niye böyle bi cümle kurar ki değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?