Eşimin arkadaşıma hitap şekli

Erkek veya kadın farketmez, insanların fiziksel özellikleriyle aklınca alay eden, tuhaf kahkahalar atan, lakap takıp yakıştırma yapan insanlardan hiç hoşlanmam. Bu nedenle de tepki verir uyarırım. Bence siz de eşinizi uyarmalısınız.

* Hem "ebeveyn oluyoruz artık, insanların fiziksel özelliklerine gülmek şaka değildir, çocuklarımıza böyle konularda da doğru örnek olmalıyız, lütfen bunu tekrarlama" diyerek.

* Hem " bir küçük kaza ya da hastalık sonucu da aynı duruma gelinebilir. Yakıştıramadım sana bunu" gibi insani bir uyarı ile

* Hem de "yaptığın zaten çirkin ve gereksiz bir eleştiri, hele ki bir kadının arkasından bunu söylemek sana hiç yakışmadı" şekilde

Ben acayip uyuz oluyorum bu kadar insan inceleyenlere.

Eşimin arkadaşi vardi daha ilk gorusmemizde burnumun estetikli olup olmadigini sormuştu(degil)
Obur buluşmada parmagimdaki dogum lekesine değinmişti(minicik)

En son jawline bolgem( jawline varmiş) ve boyumun kisaligi hakkinda konuşunca eşimle bozuştular, gorusmuyoruz kendisiyle o zamandan berii, yani yillardir.

Dalga geçmese bile o kadar insan incelemek ayri garip birşey.

O kadarı fazla olmus cidden. Ama benm dediğim bu kalın bacaklı acaip dikkat çekiyor incelemenize gerek yok yani ben kadın erkek farketmez çok inceleyen insandan uzak durarım rahatsız edici cidden

Hii sanki Türk kültüründe lakap kullanilmiyor. Diş görünüsle dalga geçilmiyor, espiri yapilmiyor. Herkeste pek bir zarif nezaketli evlerde büyümüş.

Yani bazi adamlarada aciyorum gerçekten. Ha dediği şey çokmu mühim? Değil. Insan "yaa arkadaşim için öyle konuşma, zayifsa napsin kiz" diyebilir. Ama onun yerine bu konuşmayi çirkin yerlere çekmek, adama sapik muamelesi yapmak nedir ya. Kendimi özgüvensiz saniyordum ama burdakiler resmen level atlamiş.

Hadi desen adam iltifat vermiş kadinin bacaklarina, bir nebze anlardim. Adam kadinin bacaklarini kötülüyor, yine yaranamadi.

Eşiniz normal zamanlardada rahat eleştirebilen biri midir? Tanımıyoruz ki adamı sağlıklı yorum yapalım.

Aranızdaki muhabbetin seviyesine ve rengine bağlı. Yani yalan yok bizde nişanlımla böyle muhabbetler yaparız çok kötü evet. O yüzden ben normal karşılardım maalesef.

Arkadasiniza boyle diyen birinin tek gafi bu olamaz ya
Insanlarla dalga gecenleri hic sevmem
Ne hakla hangi samimiyetle?

Densizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…