Eşimin arkadaşına banka bilgilerini vermesi

asrin80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
482
357
123
Az önce eşimin arkadaşı aradı.Eşimin hs para yatıracaktı.Atm den kartsız bir şekilde.Eşimde önce tc sini sonra ıban nosunu, sonra müşteri nosunu verdi.onunlada kalmayıp annesinin kızlık soyadını 2.ve 5. Harflerini verdi.harfleri söylemeye başlayınca kaş göz işareti yaptım ama umursamadı.Kapattıktan sonra kızdım oda pişman oldu ama iş işten geçti.Şimdi bu arkadaşı eşimin hesabının içinemi girmiş oldu.canım çok sıkıldı.bilgisi olan yardım edebilir mi ?

Bu bilgilerle şubeden telefon numarası değiştirmeyi başarırsa internetten hesaba erişebilir ki bankalar şahsi başvuru yapmadan değişikliği yapmaz diye biliyorum

Üzgünüm fazla bilgi vermis esiniz.. Hemen bankayi arayip bilgi almalisiniz. Atm'den para yatirmak icin hesap numarasi yetiyor... Gecmis olsun muhakkak takip edin bankayla görüşün.. hele hele anne kizlik soyadi falan cok ilginc.. Guvenmezdim ben açıkçası..

Bence bankayı arasın, müşteri hizmetlerine durumu anlatıp yapılacak işlemleri vs iptal etsin, şifresini değişsin. Ne gerek var annesinin kızlık soyadına kadar vermiş

Hayatımda ilk defa böyle bir para yatırma yöntemi duyuyorum. Normalde hesap no yeterlidir. :S
Eger atm den kendi hesabına para yatirırsa masraf çıkmaz ,bunun için de bazı atmler tc ve cep telefonuna gelen şifreyi ister .böyle bir masraftan kaçmak için tc istemiş olsa işit ama anne kızlık soyadı bana garip geldi

Bu bilgilerle şubeden telefon numarası değiştirmeyi başarırsa internetten hesaba erişebilir ki bankalar şahsi başvuru yapmadan değişikliği yapmaz diye biliyorum
Bişey olmaz deyip koşturdu Atmye.hem para yatmışmı diye hemde adamın yatırma yöntemi anlamak için.

Hatta çağrı merkezini arayıp hesaplarının blokelenmesini ve online bankacılık işlemlerinin kapatılmasını isteyebilir

Telefon bankacılığı ile hesaba giriş yapabilir internet bankacılığı telefona şifre gönderiyor ama hiç bende böyle para transferi duymadım

Bu bilgilerle giriliyor hesaba zaten. Niye verdi ki? Muhtemelen telefonla görüşmedir orda soruluyor annesinin kızlık soyadının harfleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…