Eger atm den kendi hesabına para yatirırsa masraf çıkmaz ,bunun için de bazı atmler tc ve cep telefonuna gelen şifreyi ister .böyle bir masraftan kaçmak için tc istemiş olsa işit ama anne kızlık soyadı bana garip geldiHayatımda ilk defa böyle bir para yatırma yöntemi duyuyorum. Normalde hesap no yeterlidir. :S
Bişey olmaz deyip koşturdu Atmye.hem para yatmışmı diye hemde adamın yatırma yöntemi anlamak için.Bu bilgilerle şubeden telefon numarası değiştirmeyi başarırsa internetten hesaba erişebilir ki bankalar şahsi başvuru yapmadan değişikliği yapmaz diye biliyorum
Arkadaşı da daha doğrusu abisinin arkadaşı.o kişi olduğundan emin de nasıl güvendi anlamadım.Neden istedi
Yani arkadaşı olduğu kesin mi birisi daldırıp bilgileri almak için aramış olabilir mi
Ay allah korusun.Bu bilgilerle şubeden telefon numarası değiştirmeyi başarırsa internetten hesaba erişebilir ki bankalar şahsi başvuru yapmadan değişikliği yapmaz diye biliyorum
O kişi mi yapabilir onu anlamadım.yoksa eşim mi.Hatta çağrı merkezini arayıp hesaplarının blokelenmesini ve online bankacılık işlemlerinin kapatılmasını isteyebilir
Gelmedi daha.Zaten hesapta hiç para yoktu diyor.bişeyi değiştirirmi bu onu da bilmiyorumEe konu sahibi bi dolandırıcılık var mı baktı mı eşiniz
Eşin arayıp yaptırabilir .hesaplarına bloke koydursun ,internet ve telefon bankacılığına kapatsın .guvenlik sorunu olduğunu belirtirse gerekeni yaparlarO kişi mi yapabilir onu anlamadım.yoksa eşim mi.
Bi bilsem niye verdi.çok sinir oldum zaten.Bu bilgilerle giriliyor hesaba zaten. Niye verdi ki? Muhtemelen telefonla görüşmedir orda soruluyor annesinin kızlık soyadının harfleri falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?