Eşimin arkadaşına banka bilgilerini vermesi

O bilgiler para yatırmak için gereksiz geç olmadan değişsin eşiniz bizde kartsız para yatırıyorız hiçbi banka sormuyo onları

Eşin arayıp yaptırabilir .hesaplarına bloke koydursun ,internet ve telefon bankacılığına kapatsın .guvenlik sorunu olduğunu belirtirse gerekeni yaparlar
Teşekkür ederim.peki adam diyelim dolandırıcı değil.yani yatırması gereken parayı yatırdı.yinede dediğiniz işlemleri yapalım mı yani daha sonra bi sorun çıkarmı

Sifre değiştirmek çok kolay arayın telefona geliyor şifre değişin rahat edin ne kaybetcrksiniz

O bilgiler para yatırmak için gereksiz geç olmadan değişsin eşiniz bizde kartsız para yatırıyorız hiçbi banka sormuyo onları
Kartsız girişle kendi hesabı gibi gösterdi sanırım adam .O yüzdenmi istedi atm anlamadım.ama şimdi eşimi arayıp söylerim.ne olur ne olmaz kapattırsın.

Bu bilgiler banka için istenmiş gibi durmuyor.
Banka işlerinde bir sıkıntı görmezse üzerine bir şey açılmış mı onlara da baksın.
İçinde para yoksa zaten bir şey çekemez. Başka bir dolandırıcılık işi için almış olmasın?
Abisini de arasın ayrıca.

Aynen öyle oldu istediği kadar para çeker yatırır kendisiymiş gibi. Eşim bana para yatırırken öyle yapıyor

Birazdan anlaşılır.para yatıracaktı adam.

Hesap numarası yeterli anne kızlık soyadı vs çok gereksiz olmuş keşke vermeseydi güvendiği biri mi ?

Anne kizlik soyadi ne alaka ?Bence bir daha guvenmesin esiniz.

Emin misiniz?

Eşiniz adama hesabından borç para veriyor olmasın?
Eşimin dediğine göre adam hesabın içine giremedi.çünkü anne kızlık soyadından sonra telefon onayı istiyormuş.onu yapmadılar.adam yapamıyorum .normal şekilde göndereyim.para keserlerse kessinler demiş.parayıda yatırmış

Anne kızlık soyadını banka çalışanları bile kolay kolay sormaz. Guvenlik sorusudur cunku, hesabinizla ilgili degisiklik ve erisimlerde cagri merkezi ister sadece bunu. Ciddi bir hata yapmis esiniz. Hangi banka ise cagri merkezini arayip ~kayıp calinti birimine baglansin. Durumu izah etmesi ve endisesinden bahsetmesi gerekir tabi. Ama kızlık soyadi tel basina degil de diger bilgilerle kombine halde cok sakıncalıdır.

Eşimin dediğine göre adam hesabın içine giremedi.çünkü anne kızlık soyadından sonra telefon onayı istiyormuş.onu yapmadılar.adam yapamıyorum .normal şekilde göndereyim.para keserlerse kessinler demiş.parayıda yatırmış
Bu durumda korkulacak bişey varmıdır sizce?

Kızlık soyadını değilde 2. Ve 5. Harfini istemiş eşimde söyledi.ama adam olmuyor demiş.yapamamış.normal şekilde parayı yatırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…