eşimin arkadaşından pis mesaj

Ama cidden bu kadar buyutcek de bisi diil.igrenc bi espiri iste

çıldırcam ya aklıma geldikçe pis herif allahın cezası , eşim hakkında ise ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
Oha ya ne es paylasmasi erkekler yapar bole igrenc belalti espiri evli olmasa bekar olsa hic kadinsiz ortamda olsa bile yapar sizle ilgili degil ogrenc mi igrenc.bu ne bole ergenmisinjz siz komik mi gelio bu espiri mi kac yasindasinjz 15 mi arkadaslarina bak der gecerdim yani bu kadar delirme normal degil bence is esini de yatakta paylasira kadar gitmis

bir kere bir erkek karısıyla olan hayatı hakkında konusulmasından hiöç hoslanmaz buna cevap verememiş tutmus size erkeklik taslamıs .

Yani valla garip mesaja ole takilmis ki dayak umrunda defil.basligi okuyunca bende kendine mesaj atti esinin arkadasi sandiydim

ben bana vurdun dediğim zaman sende beni tırnaklarını geçiriyorsun diyo kızlar bunun için kadın dövülür mü ve ben o an o kadar sinirliydim ki beni dinlemiyordu zıtlaşıyordu
Arkadasim kadinin dovulebilecegi durumlar mi var ? Bunun icin dovulmez ama baska sey icin dovulur mu? Ayni apart ailen var adam seni dovuyor. Baban ne diyor bu duruma ? Sexe ara vermis de dayaga baslamis arkadasi da kendi de pislik kusura bakma.

Mesajdan öte size uyguladığı şiddete bakın. İğrenç bir belaltı mesajı ama bu kadar şiddetli kavgaya getirecek kadar büyütmeseydiniz. Eşinizin arkadaşı densizmiş ne diyeceğini bilmeyen biriymiş. Olan size oldu bence mesaj olayından ziyade size karşı davranışları hakkında çözüm arayın kendinizi ezdirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…