- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.711
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Bi sakıncası olduğundan değil, aile boyu tanışmanın gereğini pek çözemedim sevmediğim biriyken hele bhe tanışırsınız işte.
ne sakıncası var ki anlamadım.
Yani evet kafasının dağılmasını istemiş olabilir, ben kendisini sevmediğim için ön yargılı yaklaştım sanırımBelki de yeni bosanmis olduğu için kafası dağılsın yeni insanlar tanısın diye düşünüyor olabilir eşinizin arkadaşı.
O yüzden ablasını getiriyordur.
Onun dışında eğer bu arkadaşı hiç sevmiyorsaniz görüşmek zorunda değilsiniz.
Gitmek istemiyorsanız başka bir plan yapın eşiniz sizi zorla dahil etmeye calismamali buna hakki yok .
Ne bileyim ben Allah korusun boşansam tanımadığım birinden destek istemezdim ya karşımda 2 tane tanımadığım kişi, garip. Ama haklısınız sebep budur belki de. Bilmiyorum yaşını tam ama tahminim 6-7 yaş vardır aramızdaKadina değişiklik olsun diye cagirmistirlar.birde erkklerde su var kadin kadinin halinden anlar bosanmis diye belki destek olmak amacli cagirmis olabilir kafasini dağıtsin vs . Yas farki cok mu abla ile aranızda .istemezseniz gitmeyin
Yok bu erkklerin düşüncesizligi onlar oyle kafalarına göre plan yapar .emin ol ablada sonradan öğrendi.Ne bileyim ben Allah korusun boşansam tanımadığım birinden destek istemezdim ya karşımda 2 tane tanımadığım kişi, garip. Ama haklısınız sebep budur belki de. Bilmiyorum yaşını tam ama tahminim 6-7 yaş vardır aramızda
Hani kendisine bi nebze katlanıyorum toplu buluşmalarda. Yine üçümüz buluşsak ona da okeyim ama sevmediğim birini aile boyu neden tanımak isteyeyim bana ne diyorum ben de açıkçasıKısıtlı zamanımı sevmediğim insanlarla geçirmek istemezdim bide yaşlandım galiba yeni insan tanımak kendimi anlatmak istemiyorum ablanın gelmesi çok lüzumsuz geldi
Sizi sevmediğini bildiğiniz birini çağırır mısınız bu görüşmeye peki? Çünkü bu şahıs biliyor aslında. :) bilmiyorum belki benim eşim inatla beni de sokmuştur araya yapar çünküBenim de kız kardeşim boşanma aşamasında .
Bazen arkadaşlarımla buluşurken onu da götürüyorum. Hem kafası dağılsın hem de değişiklik olsun diye. Hemen art niyet aramayın :)
Damarına basmak istersem çağırırım ama normal şartlarda çağırmam.Sizi sevmediğini bildiğiniz birini çağırır mısınız bu görüşmeye peki? Çünkü bu şahıs biliyor aslında. :) bilmiyorum belki benim eşim inatla beni de sokmuştur araya yapar çünkü
Sevmediğim birinin ailesiyle tanışmak istemiyorum sadece konu buna düştü biraz üsttekinin benim eksikliğim olduğunu öğrendiğimiz için :)Ne var ki bunda? İnsanlar buluşmalar yakinlarini getirirler, tanismalar, arkadaşlıklar böyle olmaz mı zaten?
Ben arkadaşlarımla kardeşlerimi, kuzenlerim tanistirdim hep bazıları bende iyi arkadaş oldu birbiriyleBirincisi hiç ablasını abisini getireni görmemiştim ben, benim de abim ablam yok o yüzden garip gelmişti. Değilmiş demek ki
Sevmediğim birinin ailesiyle tanışmak istemiyorum sadece konu buna düştü biraz üsttekinin benim eksikliğim olduğunu öğrendiğimiz için :)
Evet kendimi tanıyorum çünkü kendisiyle görüşmeye çalışsam da bi yerde ona olan samimiyetsizliğim patlak verecekti, burada verdi :) Öyle yapayım olmadı, haklısınızdenildiği gibi benim de aklıma ilk kafasını dağıtması için getireceği geldi. ben muhtemelen tanışırdım, seviyorum yeni arkadaşlıkları fakat o kişiyi sevmediğiniz için haklı da olabilirsiniz ön yargılı yaklaşmada. ama bir görün bakın, baktınız gerçekten hoşlanmadınız abladan da, bir daha görüşmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?