Eşimin arkadaşının ablasıyla görüşmek

Şunun altında art niyet arayacak kadar ne yaşadınız?

ya olabilir ne var ki bunda? resmi bir balo mu bu buluşma? sosyalleşmenizde ne zarar var ki?

Eşinize güveniniz mi tam değil ? Ne olacak ki ? Gelsin azıcık kafası dağılsın . Belki üç beş Güler eğlenir .
Benim boşanma sürecinde olan arkadaşlarımı pazara gitsem yanımda götürdüm çoğu zaman . Çocuklarıyla sürekli aktivite planladım ki onlar da üzülmesin diye . Hem arkadaştan pek hoşlanmamışsınız kadın kadına oturur iki sohbet edersiniz . Astroloji , hayat pahalılığı vs derken size de iyi gelir .
Bunda kötü ne olabilir ki ? Dert etmeyin böyle şeyleri . Bu dünyada her şey geçici . Sıcak bir gülümsemeyi hemcinsinizden esirgemeyin .

Yok konu eşim değil aslında, eşimin arkadaşı. Normalde her insanın iyi yönünü görmeye çalışırım yani kötü bir yönü varsa da onu yok sayarım ama konu bu arkadaş olduğunda tüylerim diken diken oluyor. Konu o olduğu için ekstra hassas davrandım sanırım.

Daha küçüksünüz . Empati yapmayı öğrenin . Empati yapınca bir çok şey dert olmaktan çıkar . Merhamet seviyesine bile çıkabilir

Tamamen ortamla alakalı ya. Çoğu arkadaşımın ablasını tanırım, eşimin erkek arkadaşlarının ablalarıyla görüşürüm. Kardeşimin arkadaşları da benle görüşür evimde kalmışlıkları çoktur. Bana aşırı aşırı normal geldi. Hem de boşanma muhabbeti varmış ne olacak gelse iki goygoy çevirse nolcak ki.

Valla ben anlayamadim bana garip geldi. Banane arkadasimin ablasindan tuaf geldi. Yada basima hic gelmedi boyle bisey ondan
Ben de yaşamadığım için garip gelmişti de ön yargımdan olduğunu anladım, benzer durum başka bir arkadaşıyla yaşansaydı aynı tepkiyi vermeyeceğimi anladım

Ben çok garipsemedim.
Yani ille de tanışmaniz gereken biri değil haklısınız tabi ama ,
hayatında sorunlar olan ablaya biraz moral olsun diye düşünmüştür kardeşi .

Siz ondan pek hoşlanmasanizda o belli ki sizi aile olarak beğeniyor, seviyor .
Sizinle eğlenceli vakit geçeceğini düşünmüş.
Aklı başında bulmuş olmalı sizleri..

Ablasına moral değişiklik, herkese keyifli bir organizasyon işte kendi aklınca

Bi sakıncası yok ki.
Biz arkadaşlarımızın abla/abileriyle görüşürüz.

Bir de yeni ayrıldığı için farklı bir sosyal çevreye ihtiyacı olabilir.

Bi sakincasi yok yazmis herkes. Evet sakincasi yok zaten de, ama garip , anlamsiz yani. Sıkıcı ben hic sevmem benim adima beni birileriyle tanistirmalik plan yapılmasını

Kardeşim zaman zaman arkadaşları ile buluştuğunda beni de davet eder. Çok sık olmasa da katıldığım da olur hiçbirini tanımasam da. Eşli olarak katılanlar da oldu ama hiç tuhaflık hissetmedim onlara katılırken.
Bunda ne gariplik var ki?

Ay öf başka kadinlardan ne çok ödünüz kopuyor.
Niye getirmesin ablasini? Benim kardeşim yok ama kuzenimle kardeş gibiydik ve gayet birbirimizi de davet ederdik arkadaş buluşmalarina, hala ederim siz bir garipsiniz.

Ne fesat insanlar var ya hayatıma hiç girmez umarım. Ben de erkek kardeşimle yakın arkadaş gibiyim, bazen arkadaşlarına giderken beni de götürür, arkadaşlarının eşleriyle de arkadaşım sosyal medyada, ben mesafe koyuyorum genelde başlık sahibi gibi tipler olabilir diye, düşünceli insanım. Buluştuklarında gitmesem üzülüp ararlar, hatta bizzat yazıp "biz plan yaptık sakın gelmemezlik yapma" derler. Türkiye'de değilim ama geldiğimde hep kardeşimin arkadaşlarıyla da görüşürüm. Bu arada kardeşim bekar ama çevresi geniş, yaşıtları da evli olduğu için belki benimle evlerine gitmek rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…