- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.772
- 598
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Şunun altında art niyet arayacak kadar ne yaşadınız?Eşimin hiç sevmediğim bir arkadaşı var. Sevmeme sebebim çok patavatsız, yeni tanıştığı insan mı 40 yıllık dostu mu ayırt etmeden davranır, tanıştığı her insan bunu söylüyor. Senin arkadaşın sen elbet iyi bi yanını görmüşsündür deyip görüşüyorum arada denk gelirse.
Neyse. Yeni boşanmış bir ablası varmış. Eşim bugün mesaj attı haftaya bu arkadaşı ve ablasıyla buluşalım diye plan yaptık diye. Ablasını tanıyor musun dedim yoo diyor.
Bana çok garip geldi, abim ablam yok ama olsa da arkadaşımla buluşurken niye abimi götüreyim buluşmaya? Ya da eşime diyorum sen arkadaşınla buluşurken abini götürdün mü hiç bu zamana kadar diye. Kötü niyetlisin, sen benim arkadaşıma imalarda bulunamazsın bilmem ne diye tartıştık.
Sizce abarttım mı yani çocuğa olan ön yargımdan mı acaba garip geldi yoksa garip mi cidden? Eşimin arkadaşlarının sevgilileriyle ya da eşleriyle tanıştım ama abla ne alaka bilemedim kendi de tanımıyorken.
ya olabilir ne var ki bunda? resmi bir balo mu bu buluşma? sosyalleşmenizde ne zarar var ki?Eşimin hiç sevmediğim bir arkadaşı var. Sevmeme sebebim çok patavatsız, yeni tanıştığı insan mı 40 yıllık dostu mu ayırt etmeden davranır, tanıştığı her insan bunu söylüyor. Senin arkadaşın sen elbet iyi bi yanını görmüşsündür deyip görüşüyorum arada denk gelirse.
Neyse. Yeni boşanmış bir ablası varmış. Eşim bugün mesaj attı haftaya bu arkadaşı ve ablasıyla buluşalım diye plan yaptık diye. Ablasını tanıyor musun dedim yoo diyor.
Bana çok garip geldi, abim ablam yok ama olsa da arkadaşımla buluşurken niye abimi götüreyim buluşmaya? Ya da eşime diyorum sen arkadaşınla buluşurken abini götürdün mü hiç bu zamana kadar diye. Kötü niyetlisin, sen benim arkadaşıma imalarda bulunamazsın bilmem ne diye tartıştık.
Sizce abarttım mı yani çocuğa olan ön yargımdan mı acaba garip geldi yoksa garip mi cidden? Eşimin arkadaşlarının sevgilileriyle ya da eşleriyle tanıştım ama abla ne alaka bilemedim kendi de tanımıyorken.
Art niyet aramadım, kendisini sevmediğim için en ufak bi şeyde tepki göstermiş oldum. Sorma amacım buydu zaten ben mi abartmışım diye sordum.Şunun altında art niyet arayacak kadar ne yaşadınız?
ya olabilir ne var ki bunda? resmi bir balo mu bu buluşma? sosyalleşmenizde ne zarar var ki?
Abartmışsınız.Art niyet aramadım, kendisini sevmediğim için en ufak bi şeyde tepki göstermiş oldum. Sorma amacım buydu zaten ben mi abartmışım diye sordum.
Evet anladım onu :)Abartmışsınız.
Yok konu eşim değil aslında, eşimin arkadaşı. Normalde her insanın iyi yönünü görmeye çalışırım yani kötü bir yönü varsa da onu yok sayarım ama konu bu arkadaş olduğunda tüylerim diken diken oluyor. Konu o olduğu için ekstra hassas davrandım sanırım.Eşinize güveniniz mi tam değil ? Ne olacak ki ? Gelsin azıcık kafası dağılsın . Belki üç beş Güler eğlenir .
Benim boşanma sürecinde olan arkadaşlarımı pazara gitsem yanımda götürdüm çoğu zaman . Çocuklarıyla sürekli aktivite planladım ki onlar da üzülmesin diye . Hem arkadaştan pek hoşlanmamışsınız kadın kadına oturur iki sohbet edersiniz . Astroloji , hayat pahalılığı vs derken size de iyi gelir .
Bunda kötü ne olabilir ki ? Dert etmeyin böyle şeyleri . Bu dünyada her şey geçici . Sıcak bir gülümsemeyi hemcinsinizden esirgemeyin .
Daha küçüksünüz . Empati yapmayı öğrenin . Empati yapınca bir çok şey dert olmaktan çıkar . Merhamet seviyesine bile çıkabilirYok konu eşim değil aslında, eşimin arkadaşı. Normalde her insanın iyi yönünü görmeye çalışırım yani kötü bir yönü varsa da onu yok sayarım ama konu bu arkadaş olduğunda tüylerim diken diken oluyor. Konu o olduğu için ekstra hassas davrandım sanırım.
Ben de yaşamadığım için garip gelmişti de ön yargımdan olduğunu anladım, benzer durum başka bir arkadaşıyla yaşansaydı aynı tepkiyi vermeyeceğimi anladımValla ben anlayamadim bana garip geldi. Banane arkadasimin ablasindan tuaf geldi. Yada basima hic gelmedi boyle bisey ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?