- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 23
- 32
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Her yere tek başıma girebilirim en fazla telefonunuzla oynarsınızBu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu
Benim icin sorun yok yanliz takilirim ama esimin beni oyle gormesini istemem.sorun buYani telefonda oyun oynarsin en fazla 2 saat. Neyine stresslendin bu kadar.
Oyle bir igtimal var cunku hanimlar birbirlerini taniyor ne biliyim ayri takilabilirler falanKimseyi tanımadığınız düğünde eşinizin sizi yalnız bırakma ihtimali varsa gitmeyin zaten, neden gidesiniz ki.
Söyleyin madem.Oyle bir igtimal var cunku hanimlar birbirlerini taniyor ne biliyim ayri takilabilirler falan
Benim icin sorun yok yanliz takilirim ama esimin beni oyle gormesini istemem.sorun bu
bu stres bosuna.Bu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu
Aynen sanirim oyle olacak illa yapicam iste stresimi yabu stres bosuna.
ayni masada insanlar selamlasıp kısa konusurlar. sonra da düğün izlenir.
no stres..
Ne olur sizi öyle görse canınız sıkılıp telefona bakamazmisinizBenim icin sorun yok yanliz takilirim ama esimin beni oyle gormesini istemem.sorun bu
Benim eşim beni girdiğimiz çoğu ortamda öyle görüyor :))) çünkü genel anlamda insan sevmeyen bir yapım var. İnsanla genelde ya saygı duyarlar ya da antipatik bulurlar beni. Ama asla pozitif duygu beslemezler. Zamanla olur. Tanıdıkça da ya çok severler ya nefret ederler :)))Benim icin sorun yok yanliz takilirim ama esimin beni oyle gormesini istemem.sorun bu
Nasıl görmesini istemezsiniz anlayamadım gerçektenBenim icin sorun yok yanliz takilirim ama esimin beni oyle gormesini istemem.sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?