- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Ya evet de ne düşünüyorsun diye sormuş üsteleyen üsteleye. Ay cidden ben de üzüldüm ya. 2. Çocuklari bir de.Neresinden tutaan saçma sapan
Eşin cevap vermeye bile tenezzül etmemeliydi.
Hem hamile ya da hayız halindeyken hiç de öyle bişey olmayabilirkendi karısına yanaşamayınca başına vurmuş herhalde.
Karısına üzüldüm bu zihniyette biriyle evlendiği için.
Gerçi eşi de haberdardır adamın bu zihniyetinden.Ya evet de ne düşünüyorsun diye sormuş üsteleyen üsteleye. Ay cidden ben de üzüldüm ya. 2. Çocuklari bir de.
Bilemeyecegim gayet iyi görünüyor aralari. Böyle bir yazi atmasi bile igreti geldi beni rahatsiz ettiGerçi eşi de haberdardır adamın bu zihniyetinden.
Boşver senin eşin öyle şey olmaz demiş zaten.
Bizim milleti ne dolar ne euro, belden asagisi yok edip bitirecek..
Arkadaşının eşi dinin arkasına gizlenip türlü b.klar yiyecek ,kılıfını şimdiden hazır ediyor . Ne geliyorsa başımıza ,böyle soytarılar yüzünden geliyor .biz bir adım daha ileri gitmek için g.tümüzü yırtıyoruz, onlar bizi on adım geri çekiyor millet olarak ..
Hayir degil. Amacini bilmiyorum. Illa ne düşünüyorsun hakli bi yazi degil mi diye birkac mesajla üstelemis iste.Eşiniz din görevlisi falan mı? Neden arkadaşı ona yorumlatıyor bu saçma yazıyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?