Eşimin arkadaşının garip mesajı

Tefsir de oku, meal ile yetinme. Türkçe meal okuyup hangi ayetin hangi bağlamda indirildiğini bilmeden saçmaaa sapan fetvalar vermeyi bırakın... hem neye inandığınızı söylediniz, niye ısrarla savunuyorsun?

Üstelik dini yorum da yasak dedik di mi? Allah akıl fikir versin. Bir sen müslümansın.

Uff tekrar söylüyorum konu dinle alakali degil çok da. Eski Roma krallari bilmemneler de vardi yazida. Tahmin ettim buralara cekilecegini. Ama sanki bilimsel yazilmis bir yazi gibiydi. İslamdaki ve Musavilikteki çok eslilikten de bahsediyordu tabi ki... Ama genel itibariyle baska birsey anlatiyordu. Kuranda var falan diye bir anlatim yoktu. Bence bu konulari tartismayin daha fazla. Hassas konular burdan böyle konuşulmamali. Ben adamın derdi nedir diye sormak icin geldim size cünkü çok sinir oldum.

Ben Arapça bilmiyorum.Ama meal de okudum tefsir de.Hiç biri cariyelik,çok eşlilik yok demez

Ayrıca ben Arapça bilmiyorum yanlış anlıyorum diyelim.Arap ülkelerinde çok eşlilik var.Onlar da mı bilmiyorlar Arapça

Doğru, çok haklısınız. Aynen sizin gibi düşünüyorum bu konuda

Aynı erkekler kadının rızası olması gerektiğini bilmezler.
İşine gelen kısmı alıp , derindeki manayı gözardı ederler.

Tamam dinen böyle bir şey var ama neden var, Nasıl hangi şartlarla var diye araştırmazlar.

Çünkü yaşasın ikiyüzlülük.

Bir erkek de sizin savunduğunuz gibi mehir hakkini baska kadin haklarini savunsa keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…