Eşimin arkadaşıyla buluştuğunda kız arkadaşınında yanında gelmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam giyinir suslenir mekana giderim. Hemen kendimi gostermeden izlerim sakincali bi durum var mi diye. Sonra da baskinnn:KK62:

Benim esimde beni her yere goturur ve bunu karsi tarafa haber vermez. Hatta gitmek istemesem bile mangal yakacagiz bogazimdan gecmez diye zorla goturur. Belli ki onlarda bizim gibi bir cift. Sizde esinizle berabet gidebilirsiniz. Demek ki esinizin arkadasi sevgili/es getirme konusunda rahat. Bir sonraki bulusmalara sizde hazirlanip gidin.

Diger bir konu esinizin yalan söylemesi. Muhtemelen problem cikmasin diye yalan soyledi ama hos degil. Yalan soyleme konusuna tepki vermeniz lazim. Ben olsam acik acik neden yalan soyluyorsun, utanmadin mi, yuzume nasil bakacaksin derdim.
Benim erkek bir arkadaşım vardı, arkadaşlarıyla görüşeceği zaman her seferinde karşı tarafın kız arkadaşının habersizce gelmesinden nefret ederdi. Karşı tarafa bir şey yansıtmasa da baya baya sinir oluyor insnalar genelde böyle şeylere. Ben onunla başbaşa görüşmek istiyorum konuşmak istiyorum rahat edemiyorum onlar gelince derdi hep. Bence güzel bir huy değil ama siz bilirsiniz tabi 🤷🏻‍♀️

O erkek arkadaşı ile onun kız arkadaşı arasındaki bir sorun. Hani bir iki kere kız erkek arkadaşınızın haberi olmadan geldiyse ben bunu sorun etmezdim. Ama bu her buluşmalarında oluyorsa sizin erkek arkadaşınız da belki diyemiyordur arkadaşına gelmesin diye ama pek ala da "kız arkadaşın da gelecekse söyle, ben de cnu'yu çağırayım" diyebilir. Size yalan söylemesi hoş değil, İlk başta hani siz çok negatif tepki verdiniz diye ve kız oradaysa onun da yapabileceği bir şey yok, gelmesin diyemedi, sizin tepkinizden dolayı tatsızlık çıkmasın diye yalan söyledi diye düşündüm doğruya doğru. Ama siz o kız gelirse beni de çağır demışsınız; bu durumda pek ala da "evet kız burada, istiyorsan sen de gel" diyebilirdi.

Siz beni de çağır demenize rağmen çağırmıyor, üstüne yalan söylüyorsa sıkıntı bence.
Arkadaşları varken sizinle vakit geçirmek istemiyor demek ki, bu da gayet rahatsız edici.

Zaman zaman birlikte ortama gelip vakit geçiriyormuşsunuz, düzgün biri olduğunu yazmışsınız. Sorun ne o zaman? Kız işi gücü yok eşinize göz mü dikecek. Bunu mu düşünüyorsunuz.
Ne olabilir yani gitse size ne zararı var?
Bunun için baskı yapıp kafasına yerleştirmeye ne gerek var?
O ortamda bulunmak istiyorsanız kalkar ben geldim der gidersiniz. Bazen eşim beni kuzeninin dükkanına götürüyor kuzeni de evli, onlar takılıyorlar erkek erkeğe bende balkonda veya kendi kendime yanlarında takılıyorum kimseye bi zararım yok.

Bir konu vardı. Eşi arkadaşı ile buluşuyor sonra arkadaşının sevgilisi ve bir kız arkadaşı da geliyordu her defasında. Konu sahibi rahatsızdı hakli olarak ama linç yemişti galiba 😁
Bak boyle bi durumdan sürekli olursa rahatsız olunabilir ama burda çocuk sevgilisini getiriyor konu sahibi ve eşini ilgilendiren birşey olduğunu düşünmuyorum

Sürekli oluyorsa sizide davet etmesi gerekir bence bu şekilde 3lü takıldıklarına emin misiniz?kızın arkadaşları falanda takılıyorsa iş farklı bir boyutta olabilir.

Benim esimde beni her yere goturur ve bunu karsi tarafa haber vermez. Hatta gitmek istemesem bile mangal yakacagiz bogazimdan gecmez diye zorla goturur. Belli ki onlarda bizim gibi bir cift. Sizde esinizle berabet gidebilirsiniz. Demek ki esinizin arkadasi sevgili/es getirme konusunda rahat. Bir sonraki bulusmalara sizde hazirlanip gidin.

Diger bir konu esinizin yalan söylemesi. Muhtemelen problem cikmasin diye yalan soyledi ama hos degil. Yalan soyleme konusuna tepki vermeniz lazim. Ben olsam acik acik neden yalan soyluyorsun, utanmadin mi, yuzume nasil bakacaksin derdim.
bence haber verilmeden gitmeniz hoş değil . ben istemezdim . yinede siz bilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X