• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin arkadaşıyla yazismasi

Merhabalar iyi geceler . Aaa eşinin telefonunu mu karistirdin ne ayıp ne edepsiz kadınsın diyecek arkadaşlar onlar gelmeden ben belirteyim evet arada merak edip bakıyorum :KK70:

Eşim hukukçu. Zaman zaman hukuk fakültesinde okuyan, açık öğretim okuyan arkadaşları arayıp bazı dersleri konusunda yardım istiyor .

Bugün de bir arkadaşı yazmış samimi değiller yardım istemiş . Biz tatildeyiz , eşim de şu saatler arasında yardımcı olabilirim tatildeyim eşimi plajda vs yalnız bırakamıyorum hamile demiş. Neyse o saatler arasında sorusuna cevap vermis.
Yazışmaya baktım yazmış ki arkadaşı "kardeşim adamsin eyvallah . Sezlongta iskandinav izlemek yerine bana yardımcı oldun " . eşim rica ederim iyi günler yazmış yollamış .

Öğlenden beri sinir oldum . Evli barklı adamım ne iskandinav izlemesi falan yazmasını isterdim . Çok bozuldum. Esim çok çok yakınları dışında ciddi bir adamdır. Karşısındaki çok yılışık o belli ama cevabını vermesi gerekmez miydi ?
Benim bi arkadaşım bana oooo taş gibi adamları izle gidip dese ben kızardım evli barklı kadınım ne biçim konuşuyorsun diye

Eşin düzgün adam kıymet bil

Hormonlarina şöyle akilli olsunlar

Kimisi 26 da top gibi olur kimi 36 da .
1.75 üstü boyum 65 hamilelik öncesi kilomla evet 26.haftada top gibiyim . Motiveniz için teşekkür ederim .
Kz sakin ol.. bide beğenmemiş 😂 hakaret etmedim birşey etmedim.. destek almakta ne var 😌😌 158 boy 65 kiloyla ben top gibi olamadm da kendine güven diyorum ne var bunda 😌😌

Yanlış anlaşılma olmasın, eşi istediği gibi tepki verir demek istedim 😊
Adamlar güdümümüzde sanki, öyle demesin böyle desin.
Heee pardon 😂😂 olsun bz de verelm 😁 Destek aln, kendnze güvennz yok dedim de kzdı konu sahbi 😁

Hamilesiniz kilo almanız çok normal değil mi. Ha anormal bi şekilde yiyorsanız hamilelikte toplamda almanız gereken kiloyu şimdiden aldıysanız dikkat edeceksiniz. Çünkü hamilelikte anormal kilolar alanla doğum sonrası vermekte çok zorlanıyor. Bir de kadınlar faydalı şeyler yemek yerine abuk sabuk şeyler yiyerek kilo alıyor. Canın şeker istediyse Nutella kaşıklama mesela kuru üzüm ye vs.

Merhabalar iyi geceler . Aaa eşinin telefonunu mu karistirdin ne ayıp ne edepsiz kadınsın diyecek arkadaşlar onlar gelmeden ben belirteyim evet arada merak edip bakıyorum :KK70:

Eşim hukukçu. Zaman zaman hukuk fakültesinde okuyan, açık öğretim okuyan arkadaşları arayıp bazı dersleri konusunda yardım istiyor .

Bugün de bir arkadaşı yazmış samimi değiller yardım istemiş . Biz tatildeyiz , eşim de şu saatler arasında yardımcı olabilirim tatildeyim eşimi plajda vs yalnız bırakamıyorum hamile demiş. Neyse o saatler arasında sorusuna cevap vermis.
Yazışmaya baktım yazmış ki arkadaşı "kardeşim adamsin eyvallah . Sezlongta iskandinav izlemek yerine bana yardımcı oldun " . eşim rica ederim iyi günler yazmış yollamış .

Öğlenden beri sinir oldum . Evli barklı adamım ne iskandinav izlemesi falan yazmasını isterdim . Çok bozuldum. Esim çok çok yakınları dışında ciddi bir adamdır. Karşısındaki çok yılışık o belli ama cevabını vermesi gerekmez miydi ?
Benim bi arkadaşım bana oooo taş gibi adamları izle gidip dese ben kızardım evli barklı kadınım ne biçim konuşuyorsun diye

Kibar bir şekilde geçiştirmiş ve lütfen eşinizin özel hayatını kurcalamaktan vaz geçin.

ne yani bekara izlemek serbest mi? :)

Burada kafanıza takacak bir durum yok. Hamilelik psikolojisi evet anlayabiliyorum ama eşiniz o patavatsız kişiye gayet güzel cvp vermiş. Yaptığı espriyle alakalı tek bir şey yazmamış. Boşu boşuna kendinizi üzmeyin bebekte etkilenir. Değmez böyle boş şeyler için.

Back
X