• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin arkadaşıyla yazismasi

Ben yalvardım da doğuma girmedi ya, bayılırım ben orda senle ilgilenemezler benle uğraşmaktan demişti. Oğlumuzu sünnet ettirirken de, duvara yaslanıp yığılıp kalmıştı çocuğumun elini ben tutmuştum 🤭 dur bunları bi hatırlatıp carlayım herife 😳🤪
Aaaa ama sizin kocanızda yani hic bir kadına nasil davranılır bilmiyormuş :confused:
Şahsen benim kocikom kan aldırsam elimi tutar yatıyorsam elimi tutar hastaneye girişte elimi tutar doğumu zaten beraber yaptık zaten birlikte doğum yapamayan da ne biliyim:deli:

Merhabalar iyi geceler . Aaa eşinin telefonunu mu karistirdin ne ayıp ne edepsiz kadınsın diyecek arkadaşlar onlar gelmeden ben belirteyim evet arada merak edip bakıyorum :KK70:

Eşim hukukçu. Zaman zaman hukuk fakültesinde okuyan, açık öğretim okuyan arkadaşları arayıp bazı dersleri konusunda yardım istiyor .

Bugün de bir arkadaşı yazmış samimi değiller yardım istemiş . Biz tatildeyiz , eşim de şu saatler arasında yardımcı olabilirim tatildeyim eşimi plajda vs yalnız bırakamıyorum hamile demiş. Neyse o saatler arasında sorusuna cevap vermis.
Yazışmaya baktım yazmış ki arkadaşı "kardeşim adamsin eyvallah . Sezlongta iskandinav izlemek yerine bana yardımcı oldun " . eşim rica ederim iyi günler yazmış yollamış .

Öğlenden beri sinir oldum . Evli barklı adamım ne iskandinav izlemesi falan yazmasını isterdim . Çok bozuldum. Esim çok çok yakınları dışında ciddi bir adamdır. Karşısındaki çok yılışık o belli ama cevabını vermesi gerekmez miydi ?
Benim bi arkadaşım bana oooo taş gibi adamları izle gidip dese ben kızardım evli barklı kadınım ne biçim konuşuyorsun diye
eşinizin ne suçu var karşısında ki yazmış oda napsınbir şey diyememiş ne desin karabiber sürerim agzına cız ayıp mı:))

Boşan :süslü:
Sanırım hikayenin alt metni şu; 'canım karım, bu aralar kilo aldın, bu cok normal. Kendini cirkin hissediyorsun belki, kendine guvenmiyorsun ama sen harika bir kadınsın. Bebegimizi taşıyorsun, dhaa şimdiden kendinden ödün vererek birsürü fedakarlik yapıyorsun. Tüm bu surecte de aklına takılıyor seni beğenip begenmedigim, sevip sevmediğim. Guzel karim, ben seni her halinle cok seviyorum ve gozum de senden baskasini görmüyor. Harika gorunuyorsun, her gecen gun sana hayranligim biraz daha artıyor' minvalinde bir eş konuşmasi veya hissettirmesi yapilmamis yakin zamanlarda. Şair burda onu yasamak istiyor. Hormonlar da elbette buna etken. Ancak aklima şu geldi, eşine trip yapmadan acik acik duygularini anlatsan? Ben kendimi biraz boyle görüyorum ve inanilmaz etkileniyorum, belki de senin guzel sözlerine ihtiyacim var gibisinden... Sanirim cozulecek bu metin.

Kocanızın şey demesini mi bekliyordunuz; "Ne diyorsun abi ya, gözüm karımdan başkasını görmez benim, çok aşığım. Hamile haliyle bile İskandinavlar ancak onun getir götürünü yapar," falan filan... :KK53: Doğru düzgün iletişimi bile olmadığı adama duygusal dünyasını açsın, ilişkinizi ve sizi anlatsın yani, öyle mi yapsın cidden? Bana göre alınmanız abes, çünkü eşinizin yaptığı normal, seviyeli, aklı başında insan davranışı. Ne bu laubaliliğe aynı dille cevap vermiş, ne de mahremiyet alanınızdan Sarı Çizmeli Mehmet ağanın tekine bir parça vermiş. Gayet güzelce konuyu kapatmış.

Bence eşinizde sıkıntı yok ☺️
Sizde boşuna dert aramayin.
Adamın ağzından çıkan laftan eşiniz mesul değil ki, neden uzatsin konuyu.
Hamileyken bence kendimize top gibi gelebiliyoruz, hamile kadın gayet de kadınsı ve hoş oluyor bu arada.

Boşuna alınganlık yapmayın 🌼

Istese silerdi o mesaji sende gormezdin. Esin gayet agir bir durus sergilemis konuyu kapatmış ne guzel iste sevinmelisin.... mesela o mesaja "rica ederim kardesim simdi iskandinav izlemeye devam edebilirim.iyi.gunler " gibi bi lagbali cevap yazmis olsaydi diye düşün. Tum ofken gececek :)

Merhabalar iyi geceler . Aaa eşinin telefonunu mu karistirdin ne ayıp ne edepsiz kadınsın diyecek arkadaşlar onlar gelmeden ben belirteyim evet arada merak edip bakıyorum :KK70:

Eşim hukukçu. Zaman zaman hukuk fakültesinde okuyan, açık öğretim okuyan arkadaşları arayıp bazı dersleri konusunda yardım istiyor .

Bugün de bir arkadaşı yazmış samimi değiller yardım istemiş . Biz tatildeyiz , eşim de şu saatler arasında yardımcı olabilirim tatildeyim eşimi plajda vs yalnız bırakamıyorum hamile demiş. Neyse o saatler arasında sorusuna cevap vermis.
Yazışmaya baktım yazmış ki arkadaşı "kardeşim adamsin eyvallah . Sezlongta iskandinav izlemek yerine bana yardımcı oldun " . eşim rica ederim iyi günler yazmış yollamış .

Öğlenden beri sinir oldum . Evli barklı adamım ne iskandinav izlemesi falan yazmasını isterdim . Çok bozuldum. Esim çok çok yakınları dışında ciddi bir adamdır. Karşısındaki çok yılışık o belli ama cevabını vermesi gerekmez miydi ?
Benim bi arkadaşım bana oooo taş gibi adamları izle gidip dese ben kızardım evli barklı kadınım ne biçim konuşuyorsun diye
Çok ayıp etmişsin aaaaa 😉

Hamilelik hormonları yüzünden oluyor hep bunlar esin gereken cevabı vermiş bence eşimi yalnız bırakamıyorum fazla meşgul etme diye

Back
X