• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin arkadaşıyla yazismasi

Merhabalar iyi geceler . Aaa eşinin telefonunu mu karistirdin ne ayıp ne edepsiz kadınsın diyecek arkadaşlar onlar gelmeden ben belirteyim evet arada merak edip bakıyorum :KK70:

Eşim hukukçu. Zaman zaman hukuk fakültesinde okuyan, açık öğretim okuyan arkadaşları arayıp bazı dersleri konusunda yardım istiyor .

Bugün de bir arkadaşı yazmış samimi değiller yardım istemiş . Biz tatildeyiz , eşim de şu saatler arasında yardımcı olabilirim tatildeyim eşimi plajda vs yalnız bırakamıyorum hamile demiş. Neyse o saatler arasında sorusuna cevap vermis.
Yazışmaya baktım yazmış ki arkadaşı "kardeşim adamsin eyvallah . Sezlongta iskandinav izlemek yerine bana yardımcı oldun " . eşim rica ederim iyi günler yazmış yollamış .

Öğlenden beri sinir oldum . Evli barklı adamım ne iskandinav izlemesi falan yazmasını isterdim . Çok bozuldum. Esim çok çok yakınları dışında ciddi bir adamdır. Karşısındaki çok yılışık o belli ama cevabını vermesi gerekmez miydi ?
Benim bi arkadaşım bana oooo taş gibi adamları izle gidip dese ben kızardım evli barklı kadınım ne biçim konuşuyorsun diye

Yaaaa bence ugrasmak istememistir uzun uzun aciklayacak da, ben evliyim ne Iskandinavi diyecek de... Ben olsam ben de ayni cevabi verirdim eyvallah demis gecmis iste, aklina bile gelmemistir Iskandinav miskandinav. Esiniz duzgun ve mesafeli bir insana benziyor sinir oldugunuza degecek bir sey degil bence.

Uzun boylu. sarışın. güzelliği ile ünlü ırklardan bahsediliyor

Özellikle slav ırkları (rus, ukrayna vb)

Kuzey avrupadaki iskandinav ırkları (isveç norvec finlandiya)

Kıpçak Türkleri (mesela kıvanç tatlıtuğ gibi sarışın renkli gözlü bir türk boyu) bütün dünyada güzellikleri ve yakışıklılıklari ile bilinen ırklar, milletler ve boylar.

Bu hatunları izlemektense soruya cevap veren erkek kişi takdir ediliyor.

Durum bu 😊

Yalniz bu arada kizlar, sizin de dikkatinizi cekti mi, N Neredenbaksantutarsizlik 'in esine yazan adam plajda iskandinav kadinlara bakmayi plaja giden herkesin yaptigi bir aktivite zannediyor :KK33: "abi sag ol yuzmek yerine guneslenmek yerine bana yardim ettin" demiyor da "iskandinavlara bakmak yerine bana yardim ettin" diyor cunku adam saniyor ki normali bu, herkes bakar :KK48: Yani "herkes bakar" kavramindan da ote! Bu cok normal, siradan bir plaj aktivitesidir. :rolleyes:Mesela yuzmek gibi, guneslenmek gibi. Olayin absurdlugune gelll. :KK59:

Kisacasi konu sahibi, sizin esiniz boyle bi adama ne desin? "Yok kardes, ben bakmiyorum" muhabbetine mi girsin boyle bir tipitiple?

Oda bişey mi Bi tatile gittik otel arıyoruz o esnada eşim eski calısanlarından birini aradı tanıdığı otel varmıs ona sormak için. Hopörlere aldı teli bende duyuyorum cocuk diyor ki su otel iyidir ben ararım geleceğinizi söylerim siz oraya gidin. Otel müdürü kadın işini görür keyfine bakarsın becerirsin tarzında bir sey dedi suan tam hatırlayamıyorum ama bu manada konustu eşimde bozuldu ama ben varım belki duymamısımdır diye cevapta veremedi not al konısmaya devam etti. Ama tabi kapatınca teli ortalığı birbirine kattım nasıl böyle konusur senle ne alaka diye.

Istem
Merhabalar iyi geceler . Aaa eşinin telefonunu mu karistirdin ne ayıp ne edepsiz kadınsın diyecek arkadaşlar onlar gelmeden ben belirteyim evet arada merak edip bakıyorum :KK70:

Eşim hukukçu. Zaman zaman hukuk fakültesinde okuyan, açık öğretim okuyan arkadaşları arayıp bazı dersleri konusunda yardım istiyor .

Bugün de bir arkadaşı yazmış samimi değiller yardım istemiş . Biz tatildeyiz , eşim de şu saatler arasında yardımcı olabilirim tatildeyim eşimi plajda vs yalnız bırakamıyorum hamile demiş. Neyse o saatler arasında sorusuna cevap vermis.
Yazışmaya baktım yazmış ki arkadaşı "kardeşim adamsin eyvallah . Sezlongta iskandinav izlemek yerine bana yardımcı oldun " . eşim rica ederim iyi günler yazmış yollamış .

Öğlenden beri sinir oldum . Evli barklı adamım ne iskandinav izlemesi falan yazmasını isterdim . Çok bozuldum. Esim çok çok yakınları dışında ciddi bir adamdır. Karşısındaki çok yılışık o belli ama cevabını vermesi gerekmez miydi ?
Benim bi arkadaşım bana oooo taş gibi adamları izle gidip dese ben kızardım evli barklı kadınım ne biçim konuşuyorsun diye
Istemsizce güldüm ama gerçekten komiksibiz eşiniz niye yılışık bir insanla polemiğe girsin iyi günler demiş savmis basından hamilelikten biraz fazla alınmış olmalisiniz burda bir sorun görmedim ben ayrıca sizle ilgilide bir insan yazdıklarınizdn öyle anladım allah bozmasin

Vallahi canım dert arıyosun kendine. İlla karşıdaki kişi ile kavga mı etsin. Kendini düşürsün mü. Eşimi çok seviyorum ben öyle şeyler yapmam bıdı bıdı.. Sevgilim cevap olarak böyle deseydi soğurdum açıkçası. Seven adam kendini niye başkalarına kanıtlasın ki

Uzun boylu. sarışın. güzelliği ile ünlü ırklardan bahsediliyor

Özellikle slav ırkları (rus, ukrayna vb)

Kuzey avrupadaki iskandinav ırkları (isveç norvec finlandiya)

Kıpçak Türkleri (mesela kıvanç tatlıtuğ gibi sarışın renkli gözlü bir türk boyu) bütün dünyada güzellikleri ve yakışıklılıklari ile bilinen ırklar, milletler ve boylar.

Bu hatunları izlemektense soruya cevap veren erkek kişi takdir ediliyor.

Durum bu 😊
Şu yorumu görene kadar yeminle "Dizi izlemenin nesi kötü?" diye düşünüyordum.
Google'ladım bi' de. Bir sürü dizi çıktı. :olamaz:
İkandinav Polisiye dizleri geldi doğrudan aklıma.

Merhabalar iyi geceler . Aaa eşinin telefonunu mu karistirdin ne ayıp ne edepsiz kadınsın diyecek arkadaşlar onlar gelmeden ben belirteyim evet arada merak edip bakıyorum :D

Bence eşiniz gayet seviyeli ve mesafeli cvp vermiş daha ne yapsın adam. Hakkını yemeyin derim.

Back
X