Merhabalar iyi geceler . Aaa eşinin telefonunu mu karistirdin ne ayıp ne edepsiz kadınsın diyecek arkadaşlar onlar gelmeden ben belirteyim evet arada merak edip bakıyorum
Eşim hukukçu. Zaman zaman hukuk fakültesinde okuyan, açık öğretim okuyan arkadaşları arayıp bazı dersleri konusunda yardım istiyor .
Bugün de bir arkadaşı yazmış samimi değiller yardım istemiş . Biz tatildeyiz , eşim de şu saatler arasında yardımcı olabilirim tatildeyim eşimi plajda vs yalnız bırakamıyorum hamile demiş. Neyse o saatler arasında sorusuna cevap vermis.
Yazışmaya baktım yazmış ki arkadaşı "kardeşim adamsin eyvallah . Sezlongta iskandinav izlemek yerine bana yardımcı oldun " . eşim rica ederim iyi günler yazmış yollamış .
Öğlenden beri sinir oldum . Evli barklı adamım ne iskandinav izlemesi falan yazmasını isterdim . Çok bozuldum. Esim çok çok yakınları dışında ciddi bir adamdır. Karşısındaki çok yılışık o belli ama cevabını vermesi gerekmez miydi ?
Benim bi arkadaşım bana oooo taş gibi adamları izle gidip dese ben kızardım evli barklı kadınım ne biçim konuşuyorsun diye