• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşları için yaptıkları normal mi

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar size olayı anlatayım .Ben mi asosyalim büyütüyorum ,yoksa anormallik eşimde mi .Asosyalsin büyütüyorsun gibi eleştirilerede açığım.
Memleketimizden çok çok uzakta yaşıyoruz.20 gün izinimiz var .daha öncede konu açtım hatta bu konuda kavga ettik diye . Akdeniz turu yaparak gezelim dedik .Mesela bi yerde 3 gün kalıyoruz bir günü zaten dinlenmeye gidiyor ,1 gecesi akşam eşimin bi arkadaşıyla buluşuyoruz .Böyle böyle 3 şehir gezdik .Ailelerimize toplam 1 hafta ayırdık.5 günde eşimin arkadaş grubunun olduğu şehre geldik .5 gün istisnasız sabah kahvaltıdan başlayıp gece 3 lere kadar arkadaşlarıyla takıldı.Arada eşler de dahil olduk gece gezmelerinde .
Ya bana normal gelmiyor .Ben empati yapmaya çalışıyorum olmuyor .Eşimle bu konuda daha önce kavga etmişim ,balayından sonra çıktığımız ilk tatil .Tamam arkadaşıdır çok seviyordur ona sözüm yok ama ben tanımıyorum yanlarında eşleri de olsa sıkılıyorum .Eşimle daha farklı sorunlarımız da oldu geçmişte .Şimdide evlilik yıldönümü yaklaşıyor tatilde çok para harcadık bu evlilik yıldönümünde ikimizde hediye almasak diyor .Ben alınca iyi bir şey almak istiyorum şu an durumum yok diyor . Gittipimiz her arkadaşına tatilde olduğumuz halde ayıp olur diye hediye alıp giden adam bana gelince para bitti oluyor . Kızlar sadece objektif bi gözle bakın soğumakta haksız mıyım ,ben mi haksız durumdayım ,ne yapmalıyım :(

esiniz zorla mi evlendi? bana cok garip geldi daha yeni evliyken bas basa tatil yerine surekli ya arkadas ya ailelerle olmak istemesi. madem bunyesi evliligi kaldirmayacak evlenmese bekar hayatina devam etseydi.
Arkadaşlarına da uzak .Hepside çocukluk arkadaşı ama bu yaptığı abartı değil mi .Benim sıkılacağımı adı gibi biliyordu

Bide uzerıne hedıye al git bide eşine hedıye alma.En guzelı otele gıtmek 5 yıldızlı denız kum gunes .Arkadası çok ozluosa arkadası hedıye alıp gelsın.Sadece bızım ulkemızdemı bole acaba ?Turlerının son orneklerı

Arkadaşlarına da uzak .Hepside çocukluk arkadaşı ama bu yaptığı abartı değil mi .Benim sıkılacağımı adı gibi biliyordu
biz normalde yurt disinda yasiyoruz, turkiyeye geldigimizde ilk is birlikte tatil yapariz nisanlimla. her sene fixtir yani ilk 3 gun aileleri gorup sonra kacariz. daha sonra genelde herkes kendi arkadaslariyla gorusur, bazen topluca olur. sonra tekrar birlikte tatil yapariz. ikimizin yaptigi tatil planina arkadaslar dahil olamaz, gerekirse onlarla ayrica gideriz. benim iliski anlayisima gore normal olan bu.

siz esinizle bas basa vakit geciremiyor musunuz? bazi adamlar cidden tutuk oluyor yani iki kisi olunca esi bile olsa tikaniyor. oyle mi esiniz? cok garip cunku.

Gayet normal. Peki tatile cikmadan konusmadiniz mi boyle boyle yapariz suralara gideriz diye? Hayir bir de emrivaki yaptiysa ona da cok kizarim 😅
Kavga ettik ,konuşmayı geçtim :) mesela arkadaşlarıyla buluşacaksa ben o akşam isteidğim yerde gezilecek yerlerde takılacaktım .Son anda seni de görmek istiyorlar seninle tanışmadılar diye diye yanında gezdırdı

bu konunun aynısını daha önce de açmış mıydınız? yoksa bana mı öyle geldi acaba? neyse,

bence haklısınız,eşinizin arkadaşlarıyla hasret gidermek istemesi normal ama abartmış ve dengeyi kuramamış.

eğer sadece onlarla görüşecekse yalnız çıksın tatile sizi daha fazla yanında sürüklemesin. ama sizinle tatile çıkıyorsa kesinlikle bunu biraz törpülemesi lazım. abartmış sanki.

Gayet normal. Peki tatile cikmadan konusmadiniz mi boyle boyle yapariz suralara gideriz diye? Hayir bir de emrivaki yaptiysa ona da cok kizarim 😅
Yok adam söyledi şu şu şu arkadaşla görüşecem tatilde diye. Kavga ettiler. Sonra konu sahibi kabul etmiş ki gitmiş. Adam hiç taviz vermedi arkadaşları konusunda.

Arkadaşlarla görüşülebilir çok normal ama günlerce ve sabahtan akşama değil bana göre.
Siz tanıyor olsanız o da olur ama sizin de tatiliniz bu, sadece kendi tatili gibi davranıp sizi mecbur bırakması hoş olmamış.
Aslında oraya arkadaş ziyaretine gitmişsiniz bilmeden, öyle diyeyim:)
Bayağı uyanık eşiniz, baştan söylese gitmeyeceğiniz için tongaya getirmiş.

Kavga ettik ,konuşmayı geçtim :) mesela arkadaşlarıyla buluşacaksa ben o akşam isteidğim yerde gezilecek yerlerde takılacaktım .Son anda seni de görmek istiyorlar seninle tanışmadılar diye diye yanında gezdırdı
Canta misiniz siz? Ben tanismak istemiyorum diyip gitmeseydiniz 🤦🏼‍♀️ Her seye he diyip sonradan soylenemezsiniz

biz normalde yurt disinda yasiyoruz, turkiyeye geldigimizde ilk is birlikte tatil yapariz nisanlimla. her sene fixtir yani ilk 3 gun aileleri gorup sonra kacariz. daha sonra genelde herkes kendi arkadaslariyla gorusur, bazen topluca olur. sonra tekrar birlikte tatil yapariz. ikimizin yaptigi tatil planina arkadaslar dahil olamaz, gerekirse onlarla ayrica gideriz. benim iliski anlayisima gore normal olan bu.

siz esinizle bas basa vakit geciremiyor musunuz? bazi adamlar cidden tutuk oluyor yani iki kisi olunca esi bile olsa tikaniyor. oyle mi esiniz? cok garip cunku.
Yok aslında tutuk değil ama arkadaşları benden önce geliyor

Back
X