• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşları için yaptıkları normal mi

Kızlar size olayı anlatayım .Ben mi asosyalim büyütüyorum ,yoksa anormallik eşimde mi .Asosyalsin büyütüyorsun gibi eleştirilerede açığım.
Memleketimizden çok çok uzakta yaşıyoruz.20 gün izinimiz var .daha öncede konu açtım hatta bu konuda kavga ettik diye . Akdeniz turu yaparak gezelim dedik .Mesela bi yerde 3 gün kalıyoruz bir günü zaten dinlenmeye gidiyor ,1 gecesi akşam eşimin bi arkadaşıyla buluşuyoruz .Böyle böyle 3 şehir gezdik .Ailelerimize toplam 1 hafta ayırdık.5 günde eşimin arkadaş grubunun olduğu şehre geldik .5 gün istisnasız sabah kahvaltıdan başlayıp gece 3 lere kadar arkadaşlarıyla takıldı.Arada eşler de dahil olduk gece gezmelerinde .
Ya bana normal gelmiyor .Ben empati yapmaya çalışıyorum olmuyor .Eşimle bu konuda daha önce kavga etmişim ,balayından sonra çıktığımız ilk tatil .Tamam arkadaşıdır çok seviyordur ona sözüm yok ama ben tanımıyorum yanlarında eşleri de olsa sıkılıyorum .Eşimle daha farklı sorunlarımız da oldu geçmişte .Şimdide evlilik yıldönümü yaklaşıyor tatilde çok para harcadık bu evlilik yıldönümünde ikimizde hediye almasak diyor .Ben alınca iyi bir şey almak istiyorum şu an durumum yok diyor . Gittipimiz her arkadaşına tatilde olduğumuz halde ayıp olur diye hediye alıp giden adam bana gelince para bitti oluyor . Kızlar sadece objektif bi gözle bakın soğumakta haksız mıyım ,ben mi haksız durumdayım ,ne yapmalıyım :KK43:
Sogumak demeyelim canim..hediye almakamkla sogunulmaz...kirilinabilir.anladigim kadsriylada onemli bir durum siizn icin.insanlarla hayvanlari ayirabilen tek sey iletisim..saglikli bir sekilde..iletisim kurabilirseniz..bunun anlam ve onemini saglikli bi sekilde anlatabilirseniz..hersey yoluna girer diye dusunuyorum..ama evliligin ilk yillarinda..saglikli iletisimde kurulmayabiliyo..esiniz cok kotu bi insan degil anladigim kadariyla..hatta nezaketli bi insan gibi gorunuyor..sadece durumun onemini saglikli bi sekilde anlatmaniz yeterli..ben mesela hediye almayida..vermeyide..hatta vermeyi dhaa cok seven biriyim..esimlede bu tarz durumlar yasadim..ama zamanla oturdu..erkeklerin akli bazen bayanlar gibi calismayabiliyo..bu anlamdada bazen bayanlara cok is dusebiliyo..bu sadece hediye olayinda degil..her anlmda bazen olabiliyo..esimle 7 senedir tanisiyoruz..yaklasik 4 senedir de evliyiz..ve bende evliligimin ilk yilinda sizin gibiydim..evlilik cunki sevgililik gibi olmuyo..en azindan ben oyle duaunuyorum..ama zamanla..iletisim kura kura ..daha saglikli oluyo..hersey...

Yeni evlisiniz bence sizin istediğiniz normal.
Eşinizin problemi var sizinde farkında olduğunuz problem.
Demekki eşiniz arkadaslariyla geçirecek tatillerini.
Gerçekten ben de çok sıkılırım,burnumdan gelir tatil.
O zaman ayrı ayrı tatil yapsaydiniz ne anlamı kaldı şimdi.
İnsan eşimle tatil yapayım,dinlenelim,vakit geçirelim diye düşünür.

Adam bu konudan dolayı duvarlara kafa atıp hulk gibi kalorifer peteği falan söktü. Konu sahibi bunlara rağmen gitti tatile kocişiyle.
Ay evlerden irak. Oyle adamla degil tatile gitmek evlat olsa sevilmezmis, petek sokmek nedir 😂😂😂 o zaman kocisi hakli konu sahibinin, adam tum kartlari acik oynamis. İsine gelmiyorduysa gitmeyecekti tatile 🙃

Kızlar size olayı anlatayım .Ben mi asosyalim büyütüyorum ,yoksa anormallik eşimde mi .Asosyalsin büyütüyorsun gibi eleştirilerede açığım.
Memleketimizden çok çok uzakta yaşıyoruz.20 gün izinimiz var .daha öncede konu açtım hatta bu konuda kavga ettik diye . Akdeniz turu yaparak gezelim dedik .Mesela bi yerde 3 gün kalıyoruz bir günü zaten dinlenmeye gidiyor ,1 gecesi akşam eşimin bi arkadaşıyla buluşuyoruz .Böyle böyle 3 şehir gezdik .Ailelerimize toplam 1 hafta ayırdık.5 günde eşimin arkadaş grubunun olduğu şehre geldik .5 gün istisnasız sabah kahvaltıdan başlayıp gece 3 lere kadar arkadaşlarıyla takıldı.Arada eşler de dahil olduk gece gezmelerinde .
Ya bana normal gelmiyor .Ben empati yapmaya çalışıyorum olmuyor .Eşimle bu konuda daha önce kavga etmişim ,balayından sonra çıktığımız ilk tatil .Tamam arkadaşıdır çok seviyordur ona sözüm yok ama ben tanımıyorum yanlarında eşleri de olsa sıkılıyorum .Eşimle daha farklı sorunlarımız da oldu geçmişte .Şimdide evlilik yıldönümü yaklaşıyor tatilde çok para harcadık bu evlilik yıldönümünde ikimizde hediye almasak diyor .Ben alınca iyi bir şey almak istiyorum şu an durumum yok diyor . Gittipimiz her arkadaşına tatilde olduğumuz halde ayıp olur diye hediye alıp giden adam bana gelince para bitti oluyor . Kızlar sadece objektif bi gözle bakın soğumakta haksız mıyım ,ben mi haksız durumdayım ,ne yapmalıyım :KK43:
Bazı insanlar çok arkadaş canlısı, ozslkllikle erkekler de cok var bu. Benim eşimde bazen biz bıyere gitmek isteyince yorgunum der arkadaş arayınca birden enerji gelir 😄abim de oyle telefonları hic susmaz falan bayılır arkadaşlarına. Ama bende severim, zevk alırım kafa dengi olunca. Sürekli değil de arada iyi oluyor. Sizinde tatilden tatileymis bu durum galiba cokta mühim bisy değil benim için.

Adam bu konudan dolayı duvarlara kafa atıp hulk gibi kalorifer peteği falan söktü. Konu sahibi bunlara rağmen gitti tatile kocişiyle.
neee sirf arkadaslari icin mi yaptii hajshajaah burda okudugum en garip kocalar top 5te su an.

konu sahibi siz haklisiniz ama hakli da olsaniz tartisma insani yorar. yani sirf haklisiniz diye surekli ayni seyleri yasamayin. duzelmiyorsa duzelmiyordur. ben olsam bi daha tatile gitmem onunla. ailemi alir gotururum.

Ay evlerden irak. Oyle adamla degil tatile gitmek evlat olsa sevilmezmis, petek sokmek nedir 😂😂😂 o zaman kocisi hakli konu sahibinin, adam tum kartlari acik oynamis. İsine gelmiyorduysa gitmeyecekti tatile 🙃
Sımdı siz şey gibi oldunuz hani büyükler derya aman kızım oglum eşine herseyı anlatma ailenle ilgili falan sonra sen iyi olursun gün gelir kakar sana üzülürsün. Siz tam öylesiniz insanların sorunları dertleriyle egleniyorsunyz resmen. Bana bu cok irite geliyor ya işte...

Sımdı siz şey gibi oldunuz hani büyükler derya aman kızım oglum eşine herseyı anlatma ailenle ilgili falan sonra sen iyi olursun gün gelir kakar sana üzülürsün. Siz tam öylesiniz insanların sorunları dertleriyle egleniyorsunyz resmen. Bana bu cok irite geliyor ya işte...
Kesinlikle .zaten üzülmüşüm üzerime gelmesine gerek yok aslında :(

Gozardi edin kurtulun benim irite oldugunuz yorumlarimdan. Zorla gozunuze sokup okutmuyorum ya 🤷🏼‍♀️ Kaldi ki cok onemli degil ama konunun basindan beri yazdigim yorumlari okursaniz hic de eglenmedigimi siz de gorursunuz.
Ustelik mesajinizda verdiginiz orneklendirme dogru bir orneklendirme olmamis

Arkadaslarin dahil oldugu tatil ayridir, baş başa tatil ayridir. İkisini ayni anda aradan cikartmaya calisiyor sanirim eşiniz. Bu sıkıntı

Arkadaş iliskileri beni ilgilendirmiyor ama o arkadaşlar hic bir konuda benim önüme gecemez, geçmemeli benim ilişkimde.
Sizin eşiniz bana dev bir sorun gibi gorundu ozellikle arkadaslarinin hepsine hediye goturup size gelince para yok kismi, KRİZ 😬

Eşiniz gibi insanlar kolay kolay degişmez bence, el iyisi diyoruz biz onlara. 🙄

Ve böyle görünce diyorum bu platformda, yazık insanlar okadar yalnız okadar carezki tanımadığı insanlar dan fikir istiyor dert anlatıyor. Ben onlara haklı haksız o an üzülürken siz dalga geçiyorsunuz. İşte dünyayı bu egolar bu saçma sapan empati yoksunluklari bitiriyor.

Alakasız bir konu değil ama. Tatil öncesi yaşadıkları ve tatil sonrası yaşadıkları. Gayet birbiriyle bağlantılı konular. Arkadaşları için ortalığı yıkan, yeni evlendiği karısını üzen adamdan konu sahibi romantizm bekliyor. Normal mi?

Ve böyle görünce diyorum bu platformda, yazık insanlar okadar yalnız okadar carezki tanımadığı insanlar dan fikir istiyor dert anlatıyor. Ben onlara haklı haksız o an üzülürken siz dalga geçiyorsunuz. İşte dünyayı bu egolar bu saçma sapan empati yoksunluklari bitiriyor.
Duyar kasılıyor 😂😂😂

Gozardi edin kurtulun benim irite oldugunuz yorumlarimdan. Zorla gozunuze sokup okutmuyorum ya 🤷🏼‍♀️ Kaldi ki cok onemli degil ama konunun basindan beri yazdigim yorumlari okursaniz hic de eglenmedigimi siz de gorursunuz.
Ustelik mesajinizda verdiginiz orneklendirme dogru bir orneklendirme olmamis
Valla hıc önemsemedigim için nick mi oluyor o bakmıyorum kim yazmış falan denk geleni okuyorum. Yalnıs gördüğümü de dogru bulduğumuda istediğim gibi ve şekilde tıpkı sizin gibi dile getirebilirim,elestirebilirim, değilmi? Görmezden gelmek zorunda değilim yani.

bu yorum icin baska konu acildi, sizi soyle alalim. kadinin konusunu dagitmayin.

Back
X