• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşları için yaptıkları normal mi

Alakasız bir konu değil ama. Tatil öncesi yaşadıkları ve tatil sonrası yaşadıkları. Gayet birbiriyle bağlantılı konular. Arkadaşları için ortalığı yıkan, yeni evlendiği karısını üzen adamdan konu sahibi romantizm bekliyor. Normal mi?
Okumadım ki daha önce ki konusunu kim onu bile bilmiyorum. Demek istediğim eleştirecegiz tabı ama tatli tatlı kırmadan dökmeden. Bizim umursamadigimiz şeyleri bazı insanlar çok umursuyor. Yoksa soruyor dert yazıyor yada çare soruyor tabıkı yorum yapmaya herkesin hakkı var.

bu yorum icin baska konu acildi, sizi soyle alalim. kadinin konusunu dagitmayin.

Ordan gelmiş zaten arkadaş. Yetmemiş orası burda da ayar çekecek.

Okumadım ki daha önce ki konusunu kim onu bile bilmiyorum. Demek istediğim eleştirecegiz tabı ama tatli tatlı kırmadan dökmeden. Bizim umursamadigimiz şeyleri bazı insanlar çok umursuyor. Yoksa soruyor dert yazıyor yada çare soruyor tabıkı yorum yapmaya herkesin hakkı var.
Siz kırmadan dökmeden eleştirin, ben kırarak dökerek. Çünkü malum farklı insanlarız ya hani. Aynı davranamayız. Birbirimizin yorumlarına müdahale etmek de haddimiz değil. Herkes kendi yorumlarından sorumlu.

Ordan gelmiş zaten arkadaş. Yetmemiş orası burda da ayar çekecek.
nick mi oluyor o bakmıyorum
hic bakmiyorum ne nick mi oluyor o anlamiyorum o yuzden fark etmemisim yazdigini
:KK53:

Kızlar size olayı anlatayım .Ben mi asosyalim büyütüyorum ,yoksa anormallik eşimde mi .Asosyalsin büyütüyorsun gibi eleştirilerede açığım.
Memleketimizden çok çok uzakta yaşıyoruz.20 gün izinimiz var .daha öncede konu açtım hatta bu konuda kavga ettik diye . Akdeniz turu yaparak gezelim dedik .Mesela bi yerde 3 gün kalıyoruz bir günü zaten dinlenmeye gidiyor ,1 gecesi akşam eşimin bi arkadaşıyla buluşuyoruz .Böyle böyle 3 şehir gezdik .Ailelerimize toplam 1 hafta ayırdık.5 günde eşimin arkadaş grubunun olduğu şehre geldik .5 gün istisnasız sabah kahvaltıdan başlayıp gece 3 lere kadar arkadaşlarıyla takıldı.Arada eşler de dahil olduk gece gezmelerinde .
Ya bana normal gelmiyor .Ben empati yapmaya çalışıyorum olmuyor .Eşimle bu konuda daha önce kavga etmişim ,balayından sonra çıktığımız ilk tatil .Tamam arkadaşıdır çok seviyordur ona sözüm yok ama ben tanımıyorum yanlarında eşleri de olsa sıkılıyorum .Eşimle daha farklı sorunlarımız da oldu geçmişte .Şimdide evlilik yıldönümü yaklaşıyor tatilde çok para harcadık bu evlilik yıldönümünde ikimizde hediye almasak diyor .Ben alınca iyi bir şey almak istiyorum şu an durumum yok diyor . Gittipimiz her arkadaşına tatilde olduğumuz halde ayıp olur diye hediye alıp giden adam bana gelince para bitti oluyor . Kızlar sadece objektif bi gözle bakın soğumakta haksız mıyım ,ben mi haksız durumdayım ,ne yapmalıyım :KK43:
merhabalar
esiniz cok bencilce davranmis sonucta arkadaslar ortakdegil yani kusura bakmayin ama esiniz tatil yapiyor siz yapmiyorsunuz gibi geldi bana esinizle guzelce konusun ve bu durumun hosunuza gitmedigini caninizin sikildigini anlatin ayrica su hediye olayina da anlam veremedim yahu.ya extra fazla butceniz olur hediye alirsiniz ama yildojumjnde esinize hediye alamayacak kadar para bitiyorsa ben arkadasima hediye almam aldirmam da.sonucta once es ve esin mutlulugu gelir benim lugatimda
sevgiler

Ve böyle görünce diyorum bu platformda, yazık insanlar okadar yalnız okadar carezki tanımadığı insanlar dan fikir istiyor dert anlatıyor. Ben onlara haklı haksız o an üzülürken siz dalga geçiyorsunuz. İşte dünyayı bu egolar bu saçma sapan empati yoksunluklari bitiriyor.
Egom yok, tanimadigim insanlara da empati ve sempati beslemiyorum cok sukur. Dalga gecmedigimi de belirttim, gecsem su an gulup egleniyor olurduk ama bakin ben hala cok gereksiz bir bicimde hic tanimadigim size kendimi aciklarken buluyorum. Ustelik gercek hayatimda nasil bir insan oldugumu bilmediginiz icin dunyayi mi kurtariyorum atomu mu parcaliyorum, yorum yapmaniz cok garip oluyor. Hicbirimizin dunyasi burdan ibaret degil 🤷🏼‍♀️

Egom yok, tanimadigim insanlara da empati ve sempati beslemiyorum cok sukur. Dalga gecmedigimi de belirttim, gecsem su an gulup egleniyor olurduk ama bakin ben hala cok gereksiz bir bicimde hic tanimadigim size kendimi aciklarken buluyorum. Ustelik gercek hayatimda nasil bir insan oldugumu bilmediginiz icin dunyayi mi kurtariyorum atomu mu parcaliyorum, yorum yapmaniz cok garip oluyor. Hicbirimizin dunyasi burdan ibaret degil 🤷🏼‍♀️
Açıklamayı, aynen cokta mühim değil 🤗

Valla hıc önemsemedigim için nick mi oluyor o bakmıyorum kim yazmış falan denk geleni okuyorum. Yalnıs gördüğümü de dogru bulduğumuda istediğim gibi ve şekilde tıpkı sizin gibi dile getirebilirim,elestirebilirim, değilmi? Görmezden gelmek zorunda değilim yani.
Konu disinda konu sahibi disinda birini, bir konuyu elestiremezsiniz. Ben konu kapsaminda bile bile lades dedigi icin konu sahibi elestirdim ama surekli beni alintiladiginizdan ve insan olaran size saygi duydugumdan her mesajiniza cevap veriyorum, konu kayniyor. Lutfen alintilamayin beni daha fazla, mutlu olacaksaniz ben dunyanin en kotu en egolu insaniyim, ok?

Biri bısry dedi ama ne dedi o? Cahilcem yok ki anlamıyorum. Ilber abiye bayılırım sevgiler 😄
aynen forumdaki kullanici adlarindan bahsederken “nick mi oluyor ne oluyo o” diyen sen, cahil olan ben zhajahsjshajshajsha

ilber ortayli nerden abin oluyo ayrica deden yasindadir :D

Konu disinda konu sahibi disinda birini, bir konuyu elestiremezsiniz. Ben konu kapsaminda bile bile lades dedigi icin konu sahibi elestirdim ama surekli beni alintiladiginizdan ve insan olaran size saygi duydugumdan her mesajiniza cevap veriyorum, konu kayniyor. Lutfen alintilamayin beni daha fazla, mutlu olacaksaniz ben dunyanin en kotu en egolu insaniyim, ok?
Esrafurullah, herkes iyi olsun Allah içine iyilik versinki dünyayı da iyi bir yer yapalım. Konu sahibi arkads ta umarım sorunlarını bir an önce çözer.

Ben eşimin arkadaşları ile tatile çıkmadım ama yemeklere,konserlere,pikniklere vs gittim. Yani uzun zaman süren şeylerdi çoğu. Hiç de sıkılmadım yancı da hissetmedim. Eşimin takı arkadaşı- yani çok iyi anlaşabildiği kişiler ise-mantıken ben de iyi anlaşırım zaten diye düşünüyorum. Bana hem haklı hem haksız geldiniz onun için.. onun dışında asosyallik konusunda da öyle geldiniz? Hiç yakın gerçekten yakın ama arkadaşınız var mı?

Ben eşimin arkadaşları ile tatile çıkmadım ama yemeklere,konserlere,pikniklere vs gittim. Yani uzun zaman süren şeylerdi çoğu. Hiç de sıkılmadım yancı da hissetmedim. Eşimin takı arkadaşı- yani çok iyi anlaşabildiği kişiler ise-mantıken ben de iyi anlaşırım zaten diye düşünüyorum. Bana hem haklı hem haksız geldiniz onun için.. onun dışında asosyallik konusunda da öyle geldiniz? Hiç yakın gerçekten yakın ama arkadaşınız var mı?
Tabiki var .Ama arkadaşlarımı eşimle buluşturaam bile uzun tutmam eşimde sıkılabilir çünkü .aynı anlayışı ben eşimden göremiyorum

Tabiki var .Ama arkadaşlarımı eşimle buluşturaam bile uzun tutmam eşimde sıkılabilir çünkü .aynı anlayışı ben eşimden göremiyorum
Ama siz zaten tatile cikmadan bu yuzden kavga etmissiniz. Siz o zaman ben gelmiyorum diyecektiniz ve gitmeyecektiniz. Aksi durumda bu adami nasil akillandirmayi dusunuyorsunuz?

Aslında düşündüm nasıl unuttu isem eşimin arkadaşı ve eşi ile 2 günlük tatile de gittim 2 kere benim memlekete de gittik gezmeye bizde kaldılar falan..eşini o kadar sevdim ki eşimin arkadaşıyla konusmasindan daha çok konuşuyoruz. Eşim de benim arkadaşlarım ile sıkılmaz. Bana mantıklı gelmiyor sıkılmak eş olarak sectigim kişinin arkadaşları da kendisine benziyor az çok diye düşünüyorum. Hatta bir tane arkadaşına da ayrı bayılıyorum çok komik bir insan ama ciddili komik gülmekten altına edilecek türden...Konu tabii o değil de dost kısmı bana aileden bile iyi geliyor kendi seçtiği insanlar sonuçta

Kızlar size olayı anlatayım .Ben mi asosyalim büyütüyorum ,yoksa anormallik eşimde mi .Asosyalsin büyütüyorsun gibi eleştirilerede açığım.
Memleketimizden çok çok uzakta yaşıyoruz.20 gün izinimiz var .daha öncede konu açtım hatta bu konuda kavga ettik diye . Akdeniz turu yaparak gezelim dedik .Mesela bi yerde 3 gün kalıyoruz bir günü zaten dinlenmeye gidiyor ,1 gecesi akşam eşimin bi arkadaşıyla buluşuyoruz .Böyle böyle 3 şehir gezdik .Ailelerimize toplam 1 hafta ayırdık.5 günde eşimin arkadaş grubunun olduğu şehre geldik .5 gün istisnasız sabah kahvaltıdan başlayıp gece 3 lere kadar arkadaşlarıyla takıldı.Arada eşler de dahil olduk gece gezmelerinde .
Ya bana normal gelmiyor .Ben empati yapmaya çalışıyorum olmuyor .Eşimle bu konuda daha önce kavga etmişim ,balayından sonra çıktığımız ilk tatil .Tamam arkadaşıdır çok seviyordur ona sözüm yok ama ben tanımıyorum yanlarında eşleri de olsa sıkılıyorum .Eşimle daha farklı sorunlarımız da oldu geçmişte .Şimdide evlilik yıldönümü yaklaşıyor tatilde çok para harcadık bu evlilik yıldönümünde ikimizde hediye almasak diyor .Ben alınca iyi bir şey almak istiyorum şu an durumum yok diyor . Gittipimiz her arkadaşına tatilde olduğumuz halde ayıp olur diye hediye alıp giden adam bana gelince para bitti oluyor . Kızlar sadece objektif bi gözle bakın soğumakta haksız mıyım ,ben mi haksız durumdayım ,ne yapmalıyım :KK43:
Haklısınız

Back
X