- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Arkadaşlarına da uzak .Hepside çocukluk arkadaşı ama bu yaptığı abartı değil mi .Benim sıkılacağımı adı gibi biliyorduesiniz zorla mi evlendi? bana cok garip geldi daha yeni evliyken bas basa tatil yerine surekli ya arkadas ya ailelerle olmak istemesi. madem bunyesi evliligi kaldirmayacak evlenmese bekar hayatina devam etseydi.
Öyle sıkıldım ki tatil burnjmdan geldiBen arkadaslarla tatili seviyorum ama ortak arkadaslarla. Yoksa esimin arkadaslarina yanci gibi takilmayi ben de istemezdim
Gayet normal. Peki tatile cikmadan konusmadiniz mi boyle boyle yapariz suralara gideriz diye? Hayir bir de emrivaki yaptiysa ona da cok kizarimÖyle sıkıldım ki tatil burnjmdan geldi
Kendime alıcam kendi hediyemi .Beni üzüyor gerçektenTatil olayını çok yanlış anlamış eşiniz sizde almayıverin hediye kendisi düşünsün
biz normalde yurt disinda yasiyoruz, turkiyeye geldigimizde ilk is birlikte tatil yapariz nisanlimla. her sene fixtir yani ilk 3 gun aileleri gorup sonra kacariz. daha sonra genelde herkes kendi arkadaslariyla gorusur, bazen topluca olur. sonra tekrar birlikte tatil yapariz. ikimizin yaptigi tatil planina arkadaslar dahil olamaz, gerekirse onlarla ayrica gideriz. benim iliski anlayisima gore normal olan bu.Arkadaşlarına da uzak .Hepside çocukluk arkadaşı ama bu yaptığı abartı değil mi .Benim sıkılacağımı adı gibi biliyordu
Kavga ettik ,konuşmayı geçtim :) mesela arkadaşlarıyla buluşacaksa ben o akşam isteidğim yerde gezilecek yerlerde takılacaktım .Son anda seni de görmek istiyorlar seninle tanışmadılar diye diye yanında gezdırdıGayet normal. Peki tatile cikmadan konusmadiniz mi boyle boyle yapariz suralara gideriz diye? Hayir bir de emrivaki yaptiysa ona da cok kizarim
Yok adam söyledi şu şu şu arkadaşla görüşecem tatilde diye. Kavga ettiler. Sonra konu sahibi kabul etmiş ki gitmiş. Adam hiç taviz vermedi arkadaşları konusunda.Gayet normal. Peki tatile cikmadan konusmadiniz mi boyle boyle yapariz suralara gideriz diye? Hayir bir de emrivaki yaptiysa ona da cok kizarim
Canta misiniz siz? Ben tanismak istemiyorum diyip gitmeseydinizKavga ettik ,konuşmayı geçtim :) mesela arkadaşlarıyla buluşacaksa ben o akşam isteidğim yerde gezilecek yerlerde takılacaktım .Son anda seni de görmek istiyorlar seninle tanışmadılar diye diye yanında gezdırdı
Yok aslında tutuk değil ama arkadaşları benden önce geliyorbiz normalde yurt disinda yasiyoruz, turkiyeye geldigimizde ilk is birlikte tatil yapariz nisanlimla. her sene fixtir yani ilk 3 gun aileleri gorup sonra kacariz. daha sonra genelde herkes kendi arkadaslariyla gorusur, bazen topluca olur. sonra tekrar birlikte tatil yapariz. ikimizin yaptigi tatil planina arkadaslar dahil olamaz, gerekirse onlarla ayrica gideriz. benim iliski anlayisima gore normal olan bu.
siz esinizle bas basa vakit geciremiyor musunuz? bazi adamlar cidden tutuk oluyor yani iki kisi olunca esi bile olsa tikaniyor. oyle mi esiniz? cok garip cunku.
keske evlenmeseymis o zaman buyumedenYok aslında tutuk değil ama arkadaşları benden önce geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?