Eşimin arkadaşları....

zamaniyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
107
0
96
Diğer
evet kızlar benim sıkıntım eşimin arkadaşları...
aslında asıl sıkıntı bu arkadaşlarından birnin nişanlısı..
benim eltim yok ama bu kız eltiyi aratmıo bana..
ayyy bi çekememezlik,alttan alta laf sokuşturmalar falan deli olcam..
ben kayınvalidemle oturuorum ve kısmetse nisan ayında evimizi ayırıcaz..
bu bahsettiğim kızında o tarihlerde düğünü olcak...
hep beraber magazalara falan gidioruz işte mobilya falan bakıcaz..
ben taaa ilk tanıştgmz sıralar bi sohbet esnasında evimdeki renklerin kırmızı beyaz ve siyah olmasını istediğimi bu renkleri çok sevdiğimi sölemiştim..
şimdi mağazaya gidioruz mesela tam ay şu mobilya çok güzelmiş dicek oluorum..
hemen gidio o mobilyanın üzerine oturuo..
-aşkııııııııııımm biz bunu alalım ...tarzında konuşmlara yapıo..
üstelik rengide siyah kırmızı..tam benim istediğm renkler..
şimdide telefon açmış bana dioki sizin ev işi noldu die soruo..
bende biliosun hala borç ödüoruz...
kısmetse nisanda kendi evimizde oluruz dedim..
sonrada bana..
işte biz bi ev bulduk.. yok doğalgazlı yok 150 metrekare yok şöle...
halbuki bi konuşma esnasında ben evimiz sobalıda olabilir hiç problem değil demiştim..ve 100 metrekare falan bi ev olsun büyüğünü istemiorum demiştim..
aslında deli gibi istiorum ama eşimin durumu bunu karşılamaya müsait diil..
ve şimdi kalkmış bana nispet yapar gibi bunları sölüo..
üzüldüm biras..
eşimin arkadaşı yani kızın nişanlısının durumları maddi olarak çok kötü sırf bu yüzden 1 senedir nişanlılar...
bankaya çevreye hep borçları var..
ama böle sırf bana nispet yaparcasına kendisini dertsiz tasasız göstermesne deli oluorum..
ayranı yok içmeye.... hesabı....

hiç sıkma kendini canım sende ona aynı şekilde nisbet yap herhangi birşeyde sonuçtan senden üstün değil eğer seni kıskanıyorsa senin her yaptığını yapıyorsa sende üstüne üstüne git ne yaparsa ne alırsa alsın senin aldığın yaptığın kalır böyle insanların aklında bir iki kere yap birde sana nisbet yaptığı zaman seni kıskandırmak için yaptığı için sende ayçok güzel çok sevindim falan de senin kıskanmadığını umursamdığını anlayınca pes eder benceee

Allah Allah...
bu kadar hoşlanmadığınız kişilerle neden sık sık görüşüyorsunuz ki?
Onlarla beraber olduğunuz zamanlarda da bırakın anlatsın,hoşuna gidiyordur belki..
Ama siz alışverişinize başbaşa çıkın eşinizle,madem rahatsız oluyorsunuz..

ben sorun göremedim cnm

hiç bişeye mecbur değilsin yok ben kocamla beğnecem yanlız de rahatsız oluyorsan ama ben

kötü bir durum görmedim

eşinizin arkadaşının nişanlısı...
öyle değil mi?
kendini sizinle kıyaslamaya çalışıyor olmalı...
yanlış tabi ki ama ileri gidildikçe de tehlikeli olabilir

Araya mesafe koymanızda fayda var gibi gördüm...
ıleride başınızı çok daha fazla ağrıtabilir...

mesafe koyamıorum maalesef...
çnk bahsettiğim bu kızın nişanlısı, eşimin küçüklükten beraber büyüdüğü kişi..
yani nerde olursak olalım bi yerde karşılaşıoruz..
soğuk davrandıgımdada hemen neden soğuk davranıosun bak senden başka dostum yok falan dio bana...
üfffffffffffff geçenlerde hatta..
biz aynı binadan ev tutalım falan dio..
deli olmamak elde diil..
hareketleri falan çok rahat bi kız..
eşime olan davranışları falanda öle..
hele ilk başlarda çıldırıcaktım..
piknikteyiz herkese sırasıyla kendi eliyle et verio..
du bakalım eşimede vericekmi dedim ..
aaaa eşimede aynsını yaptı..
tabi bizde bi kavga bi kıyamet..
eşim çok çok mesafeli şimdi..
eskisi gbi diil..
ama bizimkisi öle olmuo işte...
eşlerden dolayı hep bi aradayız...

eşinizin arkadaşının nişanlısı...
öyle değil mi?
kendini sizinle kıyaslamaya çalışıyor olmalı...
yanlış tabi ki ama ileri gidildikçe de tehlikeli olabilir

evet canım öle..
bend eilerisinden korkuorum zaten..
yani hiç biz sizden çıkmayalım hiç siz bizden çıkmayın tarzında bi hayatımız olucak galiba evlerimiz oldugunda...
oysaki ben nefret ederim bu tarz ilişkilerden...

bence hiç dert edilcek bişi değil..
gülün geçin derim..
ben öyle yaparım böyle durumlarda.. hiç ciddiye almam..

amannnnnnnnn böyleleri her yerde var..benim çalıştığım okuldada vardı böyle birisi
yok nişanda 20000 tl lik takı takılmış,yok düğünü istanbul da yapacaklarmış yok yaşar çıkacakmış sahneye ,yok amerikada yaşayacaklarmış,yok bir yer buna heykel siparişi vermiş(kendisi resim öğr mezunu idi ) 100 000 tl vereceklermiş ,yok resmi satılmış 5000 tl ye..ne oldu ,ne nişan resimlerini ne de nişanlısını gördük..birde okuldaki evli bir öğretmenle aşna fişna yaptı..bana nisper yaptı durdu..benim nişanımda ne 20000 tl lik takı takıldı nede çırağanda düğün yaptık ama şükür mutluyuz
boşver,bundan sonra bişiyini anlatma..ben bişi anlatmıyordum deli oluyorlardı:)zannediyordu ki o öyle konuşunca bende konuşacam.) pışıkkkkkkkkk

bu şekilde davranmasından anladığım bu hanım sizi biraz kıskanıyor, siz de onu kıskanın istediği için böyle davranıyor. siz eşinizle beraber gidin mağazaya, onlarla gitmek zorunda değilsiniz ki. ev konusunda da herkesin gönlü en iyisini ister tabii ama bazen imkanlar elvermeyebiliyor. bırakın ister 150 m2 ev tutsunlar ister 250. ev tutmakla bitmiyor ki, ne demişler "azıcık aşım, kaygısız başım". ben kirasını, masrafını, doğalgazını, aidatını zorlanarak ödeyeceğim lüks bir evde oturacağıma kendime bunları dert etmek zorunda kalmayacağım daha küçük bir evde olayım, huzurum yerinde olsun isterim. siz de öyle düşünün bence. hem kayınvalide yanında yaşadıktan sonra çıkacağınız ev ne kadar kötü bile olsa size saray gibi gelecektir. benim hala en kıymetli, en sevdiğim evim ilk mezun olduğum zaman tuttuğum bekar evimdir ki içinde bir büro koltuğundan başka mobilyam yoktu, yerleri taş ve marleydi, kutu gibi küçücüktü, mutfağına iki kişi giremezdi. ama gelin görün ki ben o evde çok mutluydum, çünkü benimdi, evimdi, yuvamdı. yurt hayatından sonra benim için saraydı. üzmeyin kendinizi, eşya satın alınır, ama eşinizle aranızdaki sevgi, saygı, bağlılık, huzur satın alınamaz. boşverin kimin ne eşyası olursa olsun, sizin onlarda olmayan çok daha kıymetli başka şeyleriniz vardır, onları görün derim.

Yerinizde olsam eşimle konuşur hoşlanmadığımı ve gereken mesafeyi beraber koymamız gerektiğini anlatırdım. Çocukluk arkadaşı olsun ne olursa olsun... Böyle kıskanç fesat insanlara tahammülüm yok..
Değerler karşılıklıdır onu alttan almak zorunda değilsiniz. Ve yine diyorum böyle fesat insanlardan korkmak lazım. Allah korusun...hırs için yapmayacakları yoktur...

Merak etme canim.....hele bir evlensin en fazla 3-5 ay sonra böyle sacma sapan seylere kafasini takacak mecali kalmaz....:hulya:

Gecim derdi, alevi sorunlar, maddi zorluklar derken yuvarlanip gidecek oda....

Bir ablamin lafidir bu.....Evlilik kimleri adam etmediki...onuda eder vesselam

ay hiç sevmem böyle insanları elimde değil..
boş verin kendi kıskandırmak istediğiyle kalsında o rahat tavırlarına ben ifrit olurum ve kesinlikle mesafe koyarım ne demek eşimin ağzına et verecek...
hayatta kabul edemem ben bana kalırsa mesafe koy ve eşini uyar nede olsa nefis var ve o nefse engel olmak hiçde kolay değil...
allah yardımcın olsun..

ben yerinizde olsam isteklerimin tam tersi yönlendirirdim. mesela kırmızı mı seviyorum siyah derdim. büyük ev mi seviyorum "küçük kutu gibi olsun" derdim heheh kötüyüm, kötü sengözlerimebaksanab

neyse takmayın kafanıza, kişiliği tam gelişmemiş insanların tipik yaşam tarzı bu. akıllarınca özendirecekler, eltinize!! acil şifalar diliyorum, inşallah birgün o da büyür a.s.

aman canimmmm yaaa kafana takma! oluyo iste öyle patavatsiz kisiler! bu arada benim evimde beyaz siyah ve kirmizi dekorasyonlu cok güzel bir uyum gercekten kaydirigubbakcemile2 sen bakma ona ! sonucta ayagini yorgana göre uzatmak lazim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…