eşimin arkadaşları

İlgisinin azlığından şikayetçiydiniz
eşiniz arkadaşlarına düşkün sanırım ayrılamıyor

ilgi sorununu çözdüm çok şükür :) arkadaşlarına değil de futbola düşkün :) önceleri benimle izleyecekti bi iki denedik benimle maç izlemek pek sarmadı :) e bende uyuyakalıyorum hep

Ayda 1 yada 2 haftada olan bir olaymış sorun etmenize gerek yok sonuçta her gece getirmiyor,sizin bekar arkadaşlarınız evinize gelmiyor mu hiç?

evet bi kez geldiler ama hafta da bir de gelseler eşim sorun çıkarmaz yeter ki ben gitmeyeyim

yok öyle dışarda takılmaz kimseyle ev oturması olur olursa zaten arkadaşlarıyla aynı site de oturuyoruz

bu sizin özel hayatınızı etkiliyorsa eşinize uygun bir üslupla anlatın
ancak arada bir geliyorlarsa bence okadar da sık boğaz etmemek lazım
erkek muhabbetine dahil olmasanız da eşiniz hatrına göz yumulabilir
sonuçta biz bayanların da arkadaşları geliyor

zaten bu aksam da sen git onlara dedim :)
Oo iyi demişsin, ama bekarlarsa gitmez. Aileleriyle yaşıyorlarsa gidemez, hele arkadaş evine hiç gitmez. Belki de siz hizmet falan ediyorsunuz diye getiriyordur Bilmiyorum tabi öyle midir durum sadece bir tahmin yuruttum :)

aynen canım :) zaten evli olsalar onların da eşi gelir dediğiniz gibi sıkıntı olmaz öyle

yok öyle dışarda takılmaz kimseyle ev oturması olur olursa zaten arkadaşlarıyla aynı site de oturuyoruz
Benimde eşimin arkadaşları gelir ayda 1 kez falan otururuz hepimiz muhabbet ederiz cok iyi insanlardir hicbir saygisizliklarida olmaz..eger sizinde tanıyıp güvendginiz insanlarsa bence sorun yok..aksine ben takdir ettim eşinizi evinde oturmuş arkadaşlariyla ne guzel disarda olsa emin olun daha cok sikayet ederdiniz bence sorun etmeyin

Oo iyi demişsin, ama bekarlarsa gitmez. Aileleriyle yaşıyorlarsa gidemez, hele arkadaş evine hiç gitmez. Belki de siz hizmet falan ediyorsunuz diye getiriyordur Bilmiyorum tabi öyle midir durum sadece bir tahmin yuruttum :)

bekar evi gittiği yer bi kaç arkadaş kalıyorlar eski ev arkadaşları aynı zamnda :) ben tabi hizmet ediyorum hoşuna gidiyor bi de beni evde yalnız bırakmamış oluyor aklı bende kalmayınca da rahat ediyor ama arkadaşları gelince gece 11 den önce gitmezler o yüzden istemedim benim ki giderse maç bitince gelir en azından :)

çalıştığım için zaten hafta içi bi yere gitmiyorum hafta sonu da eşimle vakit geçiririz ara da arkadaşlarla buluşuruz o kadar işte :)
Öyle desene canım,eşim gitmemi istemiyor diyince bende seni hiç evden çıkarmayan adam canlandı gözümde.

Eşinle beraber sende maç izleyebilirsin ben severim izlemeyi 1-2 kez izledim mi alışırsın

Evet hizmet olayı varsa size gelmeleri normal, benim babam da öyleydi önceden artık yapmıyor tabi, onlar gelince siz de komşuya falan gidin ya da yatıp uyuyun ki bu sebeple geliyorlarsa gelmezler daha üstelik 11e kadar oturmak nedir maşallah

Orası sizin olduğu kadar onun da evi canım, insan evine arkadaşını davet edemez olur mu hiç?

Siz de oturun onlarla; erkek muhabbeti kız kıza edilecek muhabbetten zevklidir çoğu zaman

Orası sizin olduğu kadar onun da evi canım, insan evine arkadaşını davet edemez olur mu hiç?

Siz de oturun onlarla; erkek muhabbeti kız kıza edilecek muhabbetten zevklidir çoğu zaman

yok onlarla oturmam eşimin hoşuna gitmez zaten :)

Esimin 2 tane cocukluk arkadasi var 30 yildir beraber okumuslar beraber buyumusler , onlari getiriyor ..
Ama tum bekar arkadaslari gelemez tabiki.

evet oda hoşlarına gidiyor tabi :) ilk geldiklerinde baya iyi ikram falan hazırladım ama sürekli de olmaz ki :)

Esimin 2 tane cocukluk arkadasi var 30 yildir beraber okumuslar beraber buyumusler , onlari getiriyor ..
Ama tum bekar arkadaslari gelemez tabiki.

eşim çok dikkatlidir her konu da ama niye bu konuda bu kadar rahat anlayamıyorum

slm arkadaşlar, sizce bir erkeğin eve erkek arkadaşlarını getirmesi normal mi yani bekar olanları, benim pek hoşuma gitmiyor ama acaba yanlış mı düşünüyorum ?

Devamlı olan birsey değilse, alem sofralari hazirlanmiyorsa ve sizi rahatsız eden birseyler yoksa olabilir.mac seyretmek gibi oyun oynamak gibi..siz de başka odaya geçin keyfinize bakın. Ama ben istemezdim çünkü çocuklarla odaya çekilemem yanlarında da durmak olmaz..

yok öyle içki falan çok şükür kullanmaz eşim masum bi şekilde çekirdek çitleyip maç izliyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…