eşimin arkadaşları

Boyle birsey yasamadim ama getirebilir sonucta esim kimin evimize girip girmeyeceginin secimini yapabilecek olgunlukta

Esim evde olduktan sonra gelen kisi evli bekar sorun teskil etmez

Benim için sıkıntı olmaz,evli,bekar farketmez.
Düzgün karakterli herkes gelebilir, biz müsait olduğumuz zaman.
Maç olunca gelmelerini daha çok tercih ediyoruz, çok eğleniyoruz çünkü.

slm arkadaşlar, sizce bir erkeğin eve erkek arkadaşlarını getirmesi normal mi yani bekar olanları, benim pek hoşuma gitmiyor ama acaba yanlış mı düşünüyorum ?

normal..
hatta ben eşime derim arkadaşlarını çağır çaya size bişiler hazırlayım derim..
o da çok sevinir..
lütfen okadar müdahil olmayın eşlerinize hanımlar...
sonra bu adam niye eve gelmiyo...

Soru bana saçma geldi açıkçası. Ne alaka bekar olmalarıyla? Eşleri yok diye size mi sarkıyorlar evinizde? Bir de eşiniz sizi onlardan kıskanmıyor diye şaşırmışsınız. Pes dedim. Siz eşinize ve arkadaşlarına hangi gözle bakıyorsunuz Allah aşkına, bence oturun kendinizi bir sorgulayın.

Sonra bu adamlar niye eviyle ilgilenmiyor, niye eşinden soğuyor... Adam arkadaşıyla evinde görüşüp keyiflenemeyecekse nerde görüşsün? Bunun bile sorun olduğu bir evlilik... Bence adamlarla evlendiniz diye işi abartmayın. Bekar arkadaşın evli arkadaşın evine maç izlemeye gitmesinin nesi sorun olabilir aklım almıyor. Hayal gücünüz çok geniş olsa gerek.

Servisini yap ayrı odada tv seyret yada kitap oku işlerini yap bekar erkeklerin yanında saatlerce oturmak doğru olmaz benim eşim evli bile getirmiyor ama bekar kuzeni var o gelir eşimle beraber sohbet ederiz ama kuzen ayrı arkadaş ayrı

Babamın arkadaşları bize gelirdi, kalırdı falan acayip rahatsız olurdum, resmen misafirden nefret eder hale gelmiştim.
O yüzden evlenmeden önceden başlamıştım ben istemem evimde, yanlız gelecek erkeği diye. Evli olan eşiyle gelir ne ala onun dışında kabul etmiyorum. Bekar olanda düşünceli oluyor zaten, eve gelmiyorlar. Bir sürü arkadaşı var buluşacakları zaman dışarda buluşurlar, ev ne alaka yani, benim yanımda rahat olmazlar bir kere, gidip dışarda buluşsunlar.
Öyle herkes eve sokulmaz!!

Cok sık olursa evet rahatsiz edici. Cunku onlar erkek erkege takilmak isteyecek siz yalniz kalacaksiniz.
Boyle zamanlarda sizin program yapma sansiniz var mi?

Bence evden gondermeyin. Siz gidin annnize ailenize, arkadaslariniza. Hicbirsey olmuyorsa odada kendinize takilin uyuyun, kitap okuyun v.s Ayda bir olan birseymis zaten.

Getirmez hic de boyle bise yasamadim rahatsiz olurum getirse
Bekar evli akrabasi da olsa essiz kimse gelmez yani buna musade etmeZ

Kaynim bekarken bizde kalmisti 1_2 defa yatagini bile bana yaptirmadi verdi eline sersin kendisi demisti.
Bazilari cok rahat
Bazilari cok kiskanc
Bazilari takintili herkes farkli yani genele yaymamak lazim kisinin karakteriyle alakali

İşte bunun temel sebebi aile eğitimi. Türk kadınlarına namuslarını koruyabilsin, karşı cinsten insanlardan uzak durup aile şerefine leke getirmesinler diye tüm erkeklerin sapık olduğu, kadınlara tecavüz etmek için sıra beklediği öğretiliyor. Erkeklerin hepsi sizin peşinizde değil, dünyadaki tek kadın da siz değilsiniz.
Alınmayın ama geçen konunuzu da hatırlıyorum, eşiniz dışarı çıkmanıza izin vermiyordu siz de onun dışarı çıkmasını istemiyordunuz. Ben ikinizde de bir buldumcukluk seziyorum. Gencecik insanlarsınız gezip tozmanız gereken bu zamanlarda kukumav kuşu gibi evde birbirinizin başını bekliyorsunuz. İlişkiniz fazlasıyla bunaltıcı ve sıkıcı. Sanki bu dünyaya, dünyayı birbirinize dar etmeye gelmişsiniz. Ben evliliğinizin sonunu iyi görmüyorum. Birbirinize hiç alan bırakmıyorsunuz. Türkiye'deki evlilik anlayışının değişmesi gerek gerçekten de. Güzel yurdumda bir kez evlendin mi hayattan kopman gerekiyor, tüm hayatın eşin olmalı gibi hastalıklı bir mantık var. Birey olmayı öğrenmeniz gerek ikinizin de.

Alınmayın ama bu muhafazakarlık değil fesatlık. Benim ailem de gelenekçi bir Türk ailesiydi. Ama annemin de babamın da bekar/evli arkadaşları evimize eşleri olmadan gelirlerdi. Hep beraber eğlenilirdi. Bunun dinle, muhafazakarlıkla alakası yok. Sebep oysa onlar geldiğinde bir selam verip başka odaya gidersiniz olur biter. Erkekleri o kadar sıkıyorsunuz ki. Oysa ki adamın eğlence anlayışı o kadar masum ki. Ayda bir arkadaşlarını eve çağırıp çekirdek çitleyip maç izliyor. Ee bu adam eğlenip, kafa dinlemek için ne yapabilir başka? Dışarı çıksa ona daha fazla kızarsınız.

Son düzenleme:
Evli değilim ama sorun olmazdı benim için.Neyi ne zaman yapması gerektiğini bildikten sonra..

Benim de pek hosuma gitmezdi heralde esimin bekar arkadaslarini eve getirmesi.Illa ki amac gorusmekse disarda biyerde de gorusulebilir diye dusunuyorum...
Esinize durumdan olan rahatsizliginizi dile getirdiniz mi?

yeni evli bir bayanım size göre çok çok basit ve çok çok saçma gelebilen sebepler benim için önemli olabiliyor zamanla belki bu tarz meselelere alışırım sıradan gelmeye başlar... şuan etrafımda oturup konuşup fikrini alabileceğim kimse yok bu yüzden burda yazdım belki bi çözüm bulurum diye cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

size göre normal gelebilen bir şey benim düşünce yapıma aykırı düşebilir bunu da kişilik, karakter gibi kavramlarla açıklıyoruz. Sözlerinizde illa ki haklılık payı vardır ama siz benim ilişkimin sıkıcı olup olmadığına karar vermezsiniz çok basit bir soru sordum ve burda bazıları benim haklı bazıları da haksız olduğumu söyledi hepsine saygım var ama sizin sözlerinize bakarsak benim gibi düşünenlerin hepsinin ilişkisi, evliliği bunaltıcı. Ayrıca eğer benim gibi düşünmüyorsanız ya da bu kadar eleştirecek kadar gereksiz buluyorsanız lütfen değerli vaktinizi harcayıp bu tarz sorulara cevap yazmayın. Yine de cevap verme inceliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Rica ederim, o sizin inceliğiniz. Evet siz buraya konuyu açıp bizlerden fikir istemişsiniz. Bizler de size kendi doğrularımıza göre fikir veriyoruz. Ben de öyle yaptım. Kabalık etmedim inşallah. :) Eleştireceğim için yazdım zaten. Buraya konu açmanın sebebi de eleştiri alıp doğru yolu bulmak değil mi? Bir diğer amaç da farklı görüşleri alıp hayatına bir de dışarıdan bakmak değil mi? Bunlar yapılmayacaksa BDV'nin bir anlamı kalmaz ki. Herkesin konu sahibesine hak verdiği bir ortamda da, konu sahibesi kendine bir şey katamaz, nerde hatalı olduğunu göremez, sorunları olduğu gibi devam eder. Eee konu açmanın ne anlamı kalır o zaman? Neyse rica ederim, iyi akşamlar. :)

Ben de yeni evli sayılırım sizin kadar yeni değil elbet ama bizde sizin kadar yeni olduğumuzda da böyle şeyler olmadı. Bunaltmayın birbirinizi bu kadar. :) Sizin gibi çok örnek var, iyiliğiniz için söylüyorum. Emin olun eşiniz de siz de bunalacaksınız 1 seneye kalmaz.:) Tecrübeyle sabit. Tekrardan iyi geceler. :)

size ideal olani söyleyecegim, esinizin disarda vakit geçirmesindense evde olmasi daha iyi, hem siz yalniz kalmazsiniz hem de disarda özellikle bekar ortamlari farkli egilimlere yol açabilir ama yine de bekarlarin sürekli eve gelmesi hos degil, bu olacak anlaminda degil, ama farkli problemlere yol açtigi olmustur, bunlari bildigim yasanmisliklardan yola çikarak söylüyorum, herseyin dengede olmasi abartilmamasi en iyisi, esiniz misafir cagirma süresini abartmiyorsa siz de abartmayin, erkeklerin kendi arasindaki muhabbetini ne kadar hos sohbet olsak da veremiyoruz ve bu yüzden bayanlar arkadaslarini unutup kocalarina sarilirken erkekler bunalmaya basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…