eşimin arkadaşları

E siz de arkadaşlarınıza gidin onun arkadaşları gelince madem? Ya da dışarı çıkın? Hem size de değişiklik olur.

bende öyle yapmayı düşünüyorum bundan sonra bi kaç kez yaparsam oda sırf ben gitmiyim diye kendi de gitmez :)

bende öyle yapmayı düşünüyorum bundan sonra bi kaç kez yaparsam oda sırf ben gitmiyim diye kendi de gitmez :)
Siz kocanızı kıskanıyor musunuz yahu arkadaşlarından? :) Bırakın o da görüşsün, siz de görüşün işte; zaten sabah akşam berabersiniz :)

Bekar arkadaşlarıyla dışarda buluşsun bir zamet.
Tasvip etmem böyle durumları hiç.
Evli arkadaşları gelebilir.. karılarıyla tabii birlikte kaynaşırız iyi olur :)

Kadın, erkek, evli, bekar evimize her gelenin başımızın üstünde yeri vardır. Eşimin erkek arkadaşları da gelse ben kendimi öyle odalara falan kapatmam. Oturur onlarla muhabbet eder, o an ne yapıyorlarsa ben de onu yaparım. Hatta fikirlerime de çok önem verirler.
Tavsiyem evinize gelen insanlardan kaçmak yerine onlarla sosyalleşmeniz. Bekar bir erkek olunca ne oluyor o kısmı anlamadım ama...

Siz kocanızı kıskanıyor musunuz yahu arkadaşlarından? :) Bırakın o da görüşsün, siz de görüşün işte; zaten sabah akşam berabersiniz :)

oda beni herkesten kıskanıyor belki de o böyle abarttığı için bende aynını ona yapıyorum :)

her misafirin başım üzerinde yeri vardır elimden gelini ardıma koymam kesinlikle :) ama bizim aile yapımız daha çok muhafazakar nitelikte olduğu için sorun yapıyorum babam kesinlikle eve erkek getirmezdi eşi olmadan bu yüzden garip geliyor...sizde farklı olabilir elbette

zaten eşin akşam 6 gibi gelse eve, haftaiçi az görüyorsundur. haftasonu kalır bi. onda da arkadaslarıyla takılmasın hep, isterim.. ayda 1 okey. ama daha fazlası beni delirtir.

eşim hayatta getirmez yalvarsam da getirmez neden bilmiyorum kendi hemcinslerini iyi tanıyor galiba o yüzden çok karşı , ben aylarca şehir dışında kalsam bile getirmez ,evli bekar fark etmez..

eşim hayatta getirmez yalvarsam da getirmez neden bilmiyorum kendi hemcinslerini iyi tanıyor galiba o yüzden çok karşı , ben aylarca şehir dışında kalsam bile getirmez ,evli bekar fark etmez..
güzel ama eşli olunca da mı getirmez

biz sözlüyken evli arkadaşlarımla görüşmemi evlerine gitmemi istemezdi de ondan şimdi neden öyle bekar arkadaşlarını getiriyor diye sinir oluyorum

bence eşinle konuş konuyu.geleceklerse de sık olmasın.ya da rahatsızlığını dile getir.eşim dışarda görüşüyo arkadaşlarıyla eve getirmez yani.maçı da evde izliyo tek başına:)

bence eşinle konuş konuyu.geleceklerse de sık olmasın.ya da rahatsızlığını dile getir.eşim dışarda görüşüyo arkadaşlarıyla eve getirmez yani.maçı da evde izliyo tek başına:)

artık eve almayacağım zaten sen istersen git diyeceğim :) zaten epey bi süre gerginlik yaşadık canım az çok sende biliyorsun burda paylaşmıştım şimdi tekrar bi tartışma olmaması adına konuyu açmayacağım :)

Bekar olunca ne oluyo ki neden potansiyel sapık muamelesi yapilmis anlamadım
Esiniz de evdeki karısına göz koyar diye kiskandigi insanlarla neden arkadaşlık ediyo

slm arkadaşlar, sizce bir erkeğin eve erkek arkadaşlarını getirmesi normal mi yani bekar olanları, benim pek hoşuma gitmiyor ama acaba yanlış mı düşünüyorum ?
Tabii kendileri takılıp size hizmet ettirecekler oooh iyimiş.Gitsinler bi kahveye .Tek başına başka arkadaşınada gidemez o kadın size hizmet etmek zorundamı derim.

anladım canım en iyisi tartışma olmadan halltmek zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…