E siz de arkadaşlarınıza gidin onun arkadaşları gelince madem? Ya da dışarı çıkın? Hem size de değişiklik olur.yok onlarla oturmam eşimin hoşuna gitmez zaten :)
Mesaj tekrarıyok onlarla oturmam eşimin hoşuna gitmez zaten :)
E siz de arkadaşlarınıza gidin onun arkadaşları gelince madem? Ya da dışarı çıkın? Hem size de değişiklik olur.
Siz kocanızı kıskanıyor musunuz yahu arkadaşlarından? :) Bırakın o da görüşsün, siz de görüşün işte; zaten sabah akşam berabersiniz :)bende öyle yapmayı düşünüyorum bundan sonra bi kaç kez yaparsam oda sırf ben gitmiyim diye kendi de gitmez :)
Siz kocanızı kıskanıyor musunuz yahu arkadaşlarından? :) Bırakın o da görüşsün, siz de görüşün işte; zaten sabah akşam berabersiniz :)
Kadın, erkek, evli, bekar evimize her gelenin başımızın üstünde yeri vardır. Eşimin erkek arkadaşları da gelse ben kendimi öyle odalara falan kapatmam. Oturur onlarla muhabbet eder, o an ne yapıyorlarsa ben de onu yaparım. Hatta fikirlerime de çok önem verirler.
Tavsiyem evinize gelen insanlardan kaçmak yerine onlarla sosyalleşmeniz. Bekar bir erkek olunca ne oluyor o kısmı anlamadım ama...
güzel ama eşli olunca da mı getirmezeşim hayatta getirmez yalvarsam da getirmez neden bilmiyorum kendi hemcinslerini iyi tanıyor galiba o yüzden çok karşı , ben aylarca şehir dışında kalsam bile getirmez ,evli bekar fark etmez..
yok hayır eşli olunca getirir , eşssiz ve bekar erkekleri getirmezgüzel ama eşli olunca da mı getirmez
yok hayır eşli olunca getirir , eşssiz ve bekar erkekleri getirmez
biz sözlüyken evli arkadaşlarımla görüşmemi evlerine gitmemi istemezdi de ondan şimdi neden öyle bekar arkadaşlarını getiriyor diye sinir oluyorum
bence eşinle konuş konuyu.geleceklerse de sık olmasın.ya da rahatsızlığını dile getir.eşim dışarda görüşüyo arkadaşlarıyla eve getirmez yani.maçı da evde izliyo tek başına:)
Tabii kendileri takılıp size hizmet ettirecekler oooh iyimiş.Gitsinler bi kahveye .Tek başına başka arkadaşınada gidemez o kadın size hizmet etmek zorundamı derim.slm arkadaşlar, sizce bir erkeğin eve erkek arkadaşlarını getirmesi normal mi yani bekar olanları, benim pek hoşuma gitmiyor ama acaba yanlış mı düşünüyorum ?
artık eve almayacağım zaten sen istersen git diyeceğim :) zaten epey bi süre gerginlik yaşadık canım az çok sende biliyorsun burda paylaşmıştım şimdi tekrar bi tartışma olmaması adına konuyu açmayacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?