eşimin arkadaşları

Cunku esi konusahibinn her seyine karisiyor milena. Kendisini evli arkadaslarina yollamiyor. Kizcagiz da bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyor :)))

Arada sırada olabilir ama öyle her hafta bilmemkim maç izlemeye gelecek filan istemem. Evliyse gelsinler ama bekarsa istemem ikide bir.
Bende bekar kız arkımı eve çağırmıyorum. Eşim yokken geliyor yada dışarda buluşuyorum. Kıskançlıktan değil bu. Sıkılır rahat edemez diye.
Çok sevdiği sık görüşmek istediği bir arkadaşıysa da hemen ona bir kız bulur başını bağlarım:))

tekrar teşekkür ederim :) evet haklısınız buraya fikir sahibi olmak eğer varsa kendi hatalarımı düzeltmek için soru sordum. Kendi evliliğinizde hiç bu tarz konuların sorun olmadığını yazmışsınız maşallah umarım hep öyle devam edersiniz :) Ama farklı düşünce yapısı ve farklı hayatlara sahibiz eleştirirken bunu da göz önünde bulundurmanız gerektiğini düşünüyorum sadece :) tavsiyeleriniz için çook teşekkür ederim kendimce değerlendirip uygulamaya çalışacağım inşallah

benim sorunumu yazmışsın..eşim her akşam eve bekar erkek arkadaşlarını getiriyor..çok kavga ettik ayrılma aşamasına geldik ..fesat çocuklar çünkü..eşimi hep bir yerlere götürme çabasındalar..kıbrıs masaj salonu falan..eşimin evlendiğini kabul edemiyorlar..

ya yeminlen bu kk sayesinde dünya görüşüm gelişti, vizyonum değişti.
tabi ki her arkadaş bir değil ama benim evime gelen misafirdir. başımın üstünde yeri vardır. evli-bekar,kadın-erkek, çocuklu-çocuksuz hiiiç farketmez. ayrıca ben eşimin bazı bekar arkadaşları ile sohbetten çoook hoşlanırım. hatta 2-3 ay görmeyince özledik diye ben arar, davet ederim. çok geniş miyim? hayır ama ben onların yengesiyim ya hu. eşim bir yere gitse onlara emanetim ben.

ne bileyim belki siz karşı taraftan irite olmuşsunuzdur ama bana bu tarz düşünceler ters geliyor.

Esimin arkadaslari benim de arkadaşım olduklari icin heralde hic rahatsiz olmadim simdiye kadar :)

Ayrica cikip gezeceklerine evde gozunuzun onunde otursun cekirdek citlesinler iste daha iyi degil mi

BENCEDE HOŞ DEĞİL BEN OLSAM BENDE ÇOK RAHATSIZ OLURUM, BNM EŞİMDE ZATEN ASLA GETİRMEZ...

iyide duruma sapıklık olarak yada yan göz olayı bakarsak eşli gelenlerin eşi bakmıyor anlamını taşır bunun evlilikle yada bekarlıkla olduğunu düşünmüyorum ben bakacak insan har türlü bakar.kaldaki çoğu erkkek eşini kıskanır ve evli yada bekar arkadaşını evine mahremine getirirken karşısındaki insanı iyice tanıyıp getirir diye düşünüyorum. benim eşimde kıskançtır ama eve bir arkadaşını gatirrken hiç terettüt etmez bu kişiyi tanımakla alakalıdır bana göre.benim tek rahatsız olucağım nokta bu sürekli her hafta oluyosa rahatsız olurum herkesinn bir düzeni bir hayatı var her hafta çekemem kendi adıma .arada sırada toplanmak sohbet etmek maç izlemek çok zevkli ve bende içki içilsin istemem çay en iyisi:)

Arada bir gelebilirler tabi. Ama sürekli sürekli asla olmaz.

Bence sorun yapma . Evinde rahat ediyor demek ki getiriyor . Disari cikip gelmese daha kotu olur eminim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…